Reprezentacija Srbije
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Status: Није на вези
Bas tako, sigurno je da se ne isplati gradu da placa svo to odrzavanje, a Arena se i nije toliko koristila za sportska desavanja koliko za koncerte i ostale manje vise glupostiJoca пише:Oni su postali valjda sponzori Arene, placace valjda odrzavanje i jos neke pratece stvari, a Arena dobija ime Kombank Arena, tako sam ja shvatio
- westlife92
- World Class Manager
- westlife92
- World Class Manager
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Кад је џабе и сирће је слатко.
Опет превише осцилација.
Опет превише осцилација.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Игор
- Manager
- Контакт:
Чак сам и призивао да нас добију зато што играмо ко обичне пизде.
Шта је бре ово !? Какве су ово осцилације целу утакмицу ? Срамотна игра.
Шта је бре ово !? Какве су ово осцилације целу утакмицу ? Срамотна игра.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- westlife92
- World Class Manager
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
OMG,citam vase komentare i ne mogu da verujem da smo izgubili,ugasio tv pri rezultatu 67-56.Ala ce da padne ribanje u svlacionici.Jeste da i nama nedostaju 2-3 igraca ali mislim da njima nedostaju 2 najbolja igraca u reprezentaciji.Kako bi se nasi centri proveli da su igrali Vucevic i Pekovic ne smem ni da zamislim...
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
serem im se ja na organizaciju meca, pustili dzabe pa dosli i kurta i murta, aj idemo kad je DŽ! Došao sam oko 6 ispred arene, kazu nema karata, ispred nema 2-3k ljudi... blejao tu 2 sata, pokusavao nabaviti karte, i kazu mi ljudi da nisu podjelili tu ni 5k karata a da je ostatak do 18k podjeljen jos par dana prije meca nekim kao "bitnim facama"... i tako nisam uspjeo da udjem, na kraju zavrsio na beer festu 
Последње учитавање од markohn22 дана 19 Авг 2012, 01:52, учитано 1 пут укупно.
И душа и тело, све је црно бело...
Ista situacija, serem im se po sred organizacije. Dva drugara isla po karte pre nego sto su pustene i jos cekali oko 5 i cim su pocele da dele rekli su im nema vise a nije bilo ni 300 ljudi. Uz to RTS u Dnevniku u 8 poziva navijace da dodju u Arenu jer je prazna. Ostalo je 2,3 hiljade ljudi ispred tamo, i ja medju njima. A muka mi je kad vidim babu od 215 godina sva sredjena dosla ona da gleda kosarku, ispizdeo sam!markohn22 пише:serem im se ja na organizaciju meca, pustili dzabe pa dosli i kurta i murta, aj idemo kad je DŽ! Došao sam oko 6 ispred arene, kazu nema karata, ispred nema 2-3k ljudi... blejao tu 2 sata, pokusavao nabaviti karte, i kazu mi ljudi da nisu podjelili tu ni 5k karata a da je ostatak do 18k podjeljen jos par dana prije meca nekim kao "bitnim facama"... i tako nisam uspjeo da udjem
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
Kako su odigrali svaka im cast
Ne znam zasto, ali ja Tea ocima vidjeti ne mogu.
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
Šarm Beograda i huk sa Marakane
- Игор
- Manager
- Контакт:
После ОИ пропуштамо и ЕП. Лепо ...
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
Код: Изаберите све
http://www.sportske.net/vest/kosarka/crnogorci-nas-uce-kosarci-orlovi-u-agoniji-94179.htmlTabela posle sedmog kola: Crna Gora 14, Srbija, Izrael i Estonija po 11, Slovačka i Island sa po 8 bodova.
- Игор
- Manager
- Контакт:
Шта смо дочекали јеботе. Да се са Израелом и Естонијом боримо за ОДЛАЗАК на ЕуроБаскет.
Туга.
Туга.