FK Partizan [2013/14]
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
- Status: Није на вези
Како може Европа да буде небитна ? Па то је разлог играња фудбала.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
o cemu ti pricas?boske1990 пише:Nije vama lako...A da zaboravio sam,mi imamo komplekse,sorry...
nego mi je krivo sto su kiprani tolko podigli nivo fudbala da su nas prestigli..i zasto se uporedjujete sa zvezdom stalno,svaka vam cast sto osvajate titule u ovoj nasoj ligi,i sta onda posle reci kad dodje trener tromsa i vredja partizan..zar smo mi to zasluzili koj smo mnogo veca fudbalska nacija od norveske,imamo osvajaca lige sampiona i prvaka sveta u nasoj ligi,crvena zvezda i partizan su bili imena u evropi,a sad kad kiprani imaju veci rejting onda o cemu pricamo,oni su sluzili pre 15 godina samo za podkusurivanje,nije bilo pitanje pobede vec gol razlike,svi idu napred samo mi idemo nazad..
i svaka vama cast sto dobijate bsk,i takve timove zelim vam u buducnosti da dobijete jos mnogo takvih utakmica..zar time treba da se ponosimo?a nase timove izbacuju ael,apoel,samrok..i takvi timovi..
Um caruje, snaga dobro dodje.
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Дефинитивно ће бити занимљиво гледати овај дуел.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Код: Изаберите све
http://www.zurnal.rs/2012/08/15/dragan-djuric-pod-istragom-u-aferi-agrobanka/index.html- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Ogrejace,obajsjace,izgleda da je kucnuo cas!
Ima boga,bas pre neki dan,tako pricamo cale i ja,kad je bilo ovo oko Agrobanke,kad sam cuo da je bio privrednik godine taj sto je drzi,reko samo cekaj kad ce i onaj Bogicevic sto je hteo da preuzme Partizan ovako,i onaj Djura lopov,J***m ga u usta,sve bre lopov do lopova,i onaj Milija Babovic,dace bog da ih se resimo gamad bre!
UPRAVA NAPOLJE!!
Ima boga,bas pre neki dan,tako pricamo cale i ja,kad je bilo ovo oko Agrobanke,kad sam cuo da je bio privrednik godine taj sto je drzi,reko samo cekaj kad ce i onaj Bogicevic sto je hteo da preuzme Partizan ovako,i onaj Djura lopov,J***m ga u usta,sve bre lopov do lopova,i onaj Milija Babovic,dace bog da ih se resimo gamad bre!
UPRAVA NAPOLJE!!
Последње учитавање од Sinke дана 16 Авг 2012, 00:43, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ne sinke, pogresio si ne uprava napolje, nego uprava unutra (u zatvor!). 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
E, ovo se zove ljubav prema klubu.
Obratite paznju na kraj teksta kada se kaze: Imali smo brojne ponuda za njega, lali je on izrazio zalju da ostane u klubu.
Ja bih jos dodao i ovo:
I obradovao armiju navijaca.
Код: Изаберите све
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=08&dd=16&nav_id=635296Ja bih jos dodao i ovo:
I obradovao armiju navijaca.

Последње учитавање од zele дана 16 Авг 2012, 17:02, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт: