Uzeo sam ove,4 soma,skroz su dobre.

Код: Изаберите све
http://www.djaksport.com/images/djak/products/P634648863728042472_487657-011.jpgpa treba ispucati lotpu i šutnuti koji penalEzio Auditore пише:Pa kad si golman...dj90 пише:što se fudbala tiče uzeo sam ih još 2007. i ne nazire im se kraj još uvek.
Bas to,ja patike za fudbal kupujem na svaka 3-4 meseca.Sad i manje igramo ali prosle godine celo leto smo svaki dan igrali fudbal na betonu, za mesec dana vec pocinje djon da jebe..Pinki пише:Bas sam mu to htio Dule i ja napisati.
Lako je njemu kad je golman, pito bih ja njega da igra, kad izdrze jednu sezonu ceskas se o bradu.
pa kad uzimaš kod kinezaEzio Auditore пише:Bas to,ja patike za fudbal kupujem na svaka 3-4 meseca.Sad i manje igramo ali prosle godine celo leto smo svaki dan igrali fudbal na betonu, za mesec dana vec pocinje djon da jebe..Pinki пише:Bas sam mu to htio Dule i ja napisati.
Lako je njemu kad je golman, pito bih ja njega da igra, kad izdrze jednu sezonu ceskas se o bradu.
Jesi siguran? Pa sve patike za fudbal placam toliko i veruj mi ne mogu da traju toliko pa da ih platis i 500 evra. Jedino sam ove poslednje platio 2000 na snizenju ali i ne igramo vise fudbal osim vikendom u hali.dj90 пише:lepo pukneš jednom 5000 i trajale bi ti dve tri godine minimum