Ogromna greska, ali da se zanemariti. Ta epizoda je valjda trebala da bude 11. ili 21. u prvoj sezoni, i oni je ubacili sad.
Serije
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
- Status: Није на вези
Ti je bas radis... Ja zavrsavam trecu, dve epizode vucaram nekoliko veceri. I dalje sam previse impresioniran serijom, to sam zapazio, ali me nije previse interesovalo, mislio sam da ce dobiti smisao kasnije. Sad kad pomenuste, pogledah, i definitvino je previd, u fazonu trebalo da ide u prvu seyonu, ali ipak emitovanu u drugoj iz ne znam kog razloga nisu sredili tu epizodu. Uglavnom, sredjeno je na dvd izdanjima. Inace, imao sam politiku da ne jurim po netu nista u vezi serije dok je ne zavrsim, i uz izuzetak ovog malog izleta, nameravam to da ispostujem do kraja. Ni mnogo krupnije greske ne bi uticale na moj stav da je serija fantasticna.
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
Nemanja gleda seriju i u prekidima samo obavi fizioloske potrebe.
Smorilo me malo, ali sad kada znam da nece lika biti vise nastavljam. Dobro je sto procitah da zamijenjena serija, stao sam bio na toj epizodi.
Smorilo me malo, ali sad kada znam da nece lika biti vise nastavljam. Dobro je sto procitah da zamijenjena serija, stao sam bio na toj epizodi.
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Код: Изаберите све
http://www.imdb.com/title/tt1839578/Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Nisam gledao, ali je tema interesantna, odnukud mi je poznata, u filmu nekom je slicna fora.neme93 пише:Deluje zanimljivo. Jel gledao neko?
Minority report.
Последње учитавање од Vladar дана 11 Авг 2012, 17:00, учитано 1 пут укупно.
- neme93
- World Class Manager
Da,da, secam se tog filma dobro, iako sam ga gledao poslednji put pre nekih 7-8 godina.
Otisao sam da pogledam sta je ovaj Jonathan Nolan radio, i videh da je saradjivao dosta sa C.Nolanom, a onda sam izvalio da su braca xD
Otisao sam da pogledam sta je ovaj Jonathan Nolan radio, i videh da je saradjivao dosta sa C.Nolanom, a onda sam izvalio da su braca xD
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Луи наставља да изува и у трећој сезони 
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- neme93
- World Class Manager
Razmisljam da pocnem da gledam neku od ovih:
Dexter, Breaking Bad, The Wire, Luther, Falling Skies, Homeland, Person of Interest.
Za ove poslednje tri sam nekako najvise zagrejan, jer su ove prve u poodmaklom stanju sto se tice broja epizoda
Naravno, ceka se Fincerova House of Cards.
Dexter, Breaking Bad, The Wire, Luther, Falling Skies, Homeland, Person of Interest.
Za ove poslednje tri sam nekako najvise zagrejan, jer su ove prve u poodmaklom stanju sto se tice broja epizoda
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- samson
- SFM Hall Of Fame
Dexter me smorila opasno.
Frindz ima 4 sezone i to je to?
Frindz ima 4 sezone i to je to?
- samson
- SFM Hall Of Fame
Krecem da gledam 4. upravo. Eee jebi ga, ne volim kad moram da cekam na serije 
- ivanvess
- Youth Team Coach
- Поруке: 176
- Придружен: 18 Апр 2011, 10:48
- Место: Smederevo
Ja je pratim redovno, nego pitam kako se ostalima svidja =Dfanst[E] пише:Znas kako to ide u svetu narko kartela,kada padne glavni onda imas dostao pretendenata na njegovo mesto,a Valter i Dzesi znaju posao.To je u sustini u prve 2 epizode,skinuo sam do 5 ali nikako da odgledam...
Ova poslednja epizoda je bas dobra, Dzesi polako postaje mozak.
Nisi gledao The Wire?!neme93 пише:Razmisljam da pocnem da gledam neku od ovih:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l1dnqKGuezo[/youtube]
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
За сада само гледам Луија (3 сезона, 9 епизода је последње што је изашло) и одмах препорука свима.
Редитељ, писац, главни глумац је човек са мог аватара - Луис ЦК, стендап комичар и ко га је гледао 3 минута само зна колико је генијалан.
Препоруке све за серију, нећете се покајати.
Чекам да изађе ТББТ, Калифорникацију и Хоумленд (генијална серија).
Гледао сам и ГОТ али сам мало заостао ту па ћу морати да седнем један дан и да гледам све што је изашло од друге сезоне.
Редитељ, писац, главни глумац је човек са мог аватара - Луис ЦК, стендап комичар и ко га је гледао 3 минута само зна колико је генијалан.
Препоруке све за серију, нећете се покајати.
Чекам да изађе ТББТ, Калифорникацију и Хоумленд (генијална серија).
Гледао сам и ГОТ али сам мало заостао ту па ћу морати да седнем један дан и да гледам све што је изашло од друге сезоне.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Etxeberria
- Manager
- Поруке: 1226
- Придружен: 29 Нов 2010, 20:02
- Место: San Mames