FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од Stefan »

Ali kod njih je sada 17-18 kolo i u debelom su takmicarskom ritmu za razliku od vas.Sa druge strane ono sto moze da vas raduje jeste da su 9. u ligi i da u zadnjih 5 meceva imaju 3 remija i 2 poraza a za dva dana igraju protiv Stromsgodset koji je prvi na tabeli.Mislim da su sanse 50%/50%
Последње учитавање од Stefan дана 10 Авг 2012, 14:27, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Ja sam o tom problemu, sa takmicarskom formom i sezonom koja je u toku, vec pricao u temi posveceni JSL-u. Da se ne ponavljam, treba da shvatimo gde nam je mesto i da promenimo termin lige.
Последње учитавање од zele дана 10 Авг 2012, 15:20, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
srbinho

Порука од srbinho »

Tacno...to je veliki problem kod nas...pocinje nam liga u sred avgusta umesto NAJKASNIJE sredinom jula...ponasamo se kao da smo spanci, englezi italijani pa nasi klubovi mogu da udju u grupnu fazu iako nisu u formi....nije realnost isto sto i FM... :zelenko:
Последње учитавање од srbinho дана 10 Авг 2012, 15:02, учитано 1 пут укупно.
Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

Al ce da nas kara Kara, a onda dovesti i njega u Partizan da nastavimo praksu dovodjenja igraca protivnickih ekipa.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Bice svasta ovih dana u Humskoj! Mislim da dolazi do kozmetickih promena! Da se smire navijaci! :banned: Zelim da im vec na Javoru u subotu :nasty: (isprasimo turove) :yesko:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Koji navijaci da se smire, menjamo uprave ko carape, podeljeni smo u dva tabora, ne bi im dao da udju na stadion, gamad, a ove nase papuance sto se manekenisu bi odradio da godinu dana ne prime platu, privatni agent da ih prati u stopu da pije cedjenu pomorandzu, a ne pred mec picu 52 cm i 8 piva, mamicu da im ja naninu :nasty:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

A koju smo Tikal upravu promenili od 2007 godine ? Menjali smo trenere koji su pravili uspehe i igrace! Dok je ta uprava u pocetku sa Ivanom Tomicem i Baticom Mirkovicem dovela igrace zbog koji i dan danas slavimo 5 titula za redom! Gde je internat sto su obecali pre 5 godina! STADION SE PRAVI za 2 GODINE a oni jos nisu ni poceli! Ti manekeni vec ne primaju platu 4 meseca! Tako da se ne sekiras mnogo! Trava na nasoj oranici nije promenjena od kako su oni dosli! Igramo na krompirusi kratke pasove, pa nemoj da te cudi sto lopta ide preko noge na tribine! Sa jucerasnjim datumom mi smo u minusu 6 miliona i 700 hiljada evra! Mogu da zamislim samo koliko cemo biti do kraja sezone! Klasican ciganski scenario! MADJIONICARI USPEVAJU DA PARE PRETVORE U GOVNA! A navijace necu ni da pominjem oni su posebna prica! koju sam izneo pre 2 dana ali je sale sa punim pravom obrisao post! TO nisu navijaci to su narkomani i dupeuvkalaci i jedni i drugi i svako gleda samo svoje dupe i boli ih ona stvar sto mi tonemo i sto cemo za godinu dve da mi i zvezda igramo na 1 stadionu! DRZI ME ZA REC! AKO LAZEM DABOGDA UMRO SUTRA! Steta sto nisi slusao ovaj intervju Verice Barac pre 1 godine jos tad se znalo da se Partizan i Zvezda sele sa Autokomande i zato se ovo i radi! Da bi drzava napravila stadion a oni upali u dugove i kao prodaju stadione "nekome" a drzava im satro pomogne! I Naravno taj "neko" pravi tu SOPING MOL! Samo budali nije jasno da su DJuric i Lukic pijuni u "necijim" rukama! I ako se ne ujedinimo doduse zvezda i nema sta vise oni su u debelom minusu i nece im se dozvoliti da izrone jer ne mogu ni ligu sampiona da osvoje nece moci da vrate sve dugove, ali mi se jos koprcamo zahvaljujuci GOSPODINU ALEKSANDRU STANOJEVICU koji nas je sa 30 kila evra beznadezno uveo u Briselu u Ligu Sampiona! A posle bi nas opet uveo da nije bilo Djure i slucaja Savic pa Rnic (rupa)! VREME OTKUCAVA! AKO sad ne ustanemo kad je i jug podivljao nikada necemo!

:partizan: SMRT FASIZMU, ZIVEO PARTIZAN :partizan:

Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Promenili smo ih i to dosta, laste preletace i ekipa iz coska. Djuric je u talu sa mnogim ljudima u ovoj zemlji, ali nasa uprava je u FSS, zato imamo 5 titula, a ne zato sto smo cuj k u duboni svadbu doveo bata nevaspitani i tomic vezara igrace. Nemam sta da je slusam, ja znam jos od pre dve godine iz pouzdanih izvora da uzimamo kredite od banka za plate igracima i trenerima. Obmane oko stadiona i trening centra moze da proguta mediokritet samo, bez uvrede Coa, mislim ono stadion nam se raspada, pisamo i dalje u kanal. Autokomanda je posebna prica, i nije tema u FK, vec u politickoj i ekonomskoj temi, koje naravno nema na forumu, hvala Bogu i ne treba nam. Taj Stanojevic je imao vise srece nego pameti za ulazak u tu LS, budimo realni s tim sto je imao sigurno jaci sastav nego sad, ali ni to nije poenta, poenta je u tome sto je nas fudbal vise nije fudbal, nemamo repku, nemamo ljude od ugleda, nemamo status nigde, a volimo taj fudbal vise od picke, a u poslednjih 20 godina najveci uspeh je prezimljena Evropa i plasiranje na neko od prvenstava u reprezentativnom nivou, sramota me je sto gledam ovaj "fudbal".
Jusqu'ici tout va bien…
Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Порука од Lucifer »

Ma mi smo bas zbog tog "Stanojevicevog sistema" propali, usralo nas jednom da udjemo na kenjazu pa mislimo svake godine moze tako. E pa ne moze to i slepac vidi. Nego kvalitetna pojacanja ako hoces rezultate, nemamo mi igrace i treba skinuti zabranu u ovoj nasoj ligi pa da probamo bar kroz strance da dodjemo do nekog uspeha ,a samim tim i do para. To se najbolje vidi i kroz reprezentaciju, nemamo napadaca ni u reprezentaciji Miha zvao Lazara koji ne zna kad je dao gol na zvanicnoj utakmici i Lekica .Zanosimo se tako da su nam dovoljni ovi nasi izdanci iz skole, to vise nije dovoljno ni za Luxemburg sve je to zeleno nezrelo i nespremno za neka ozbiljnija takmicenja, njih crnci jedu za dorucak kao sto su nas pojeli i AELovci (ovaj sto prica da su oni neki tehnicari gore verovatno gledao neku drugu utakmicu) .. Snaga i brzina je dovoljna za neke solidne domete trenutno u Evropi i kiprani dobro koriste to pre svih mislim na Apoel od ove godine mozda i AEL ovi ostali su neozbiljni jos uvek ..
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
srbinho

Порука од srbinho »

Problem lezi u vrhu drzave koji je nesposoban, korumpiran i radi za strane interese, a ne domace....a sve ovo ostalo u svim sferama zivota u Srbiji je samo proizvod toga i s toga logicno to je takodje uzrok katastrofe u nasem fudbalu....razlog sto nismo u Q i u nekim ostalim sportovima je samo taj sto se u fudbalu mnooogo vise para vrti (menadzeri i ostala bagra)...i to je cela prica, zato su se svi lesinari okupili oko fudbala....
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Vidim doduse da ti i ja na razlicite nacine kapiramo ovo! Uglavnom ono sto nema na ovom forumu HVALA BOGU rusi fudbal u sustini! ALi ja to pokazujem na drugi nacin! Nemas zasto ti meni da se izvinjavas! Ja samo zelim dobro svom klubu! A sad cu da ti kazem kako se brani klub za koji zivis:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O4k16Chd ... re=related[/youtube] :yesko:

Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

:zurnal:

Ненад Бјeковић: Да ли је време да одете?

Док је слушао скандирања ”управа, напоље” легендарни нападач, тренер и функционер црно-белих је додао да не ликује над повицима упућеним Драгану Ђурићу, који га је зимус сменио са функције саветника председника.

- Као искрени партизановац, не могу да се сладим поразима, али морам да констатујем: овако се не води клуб. Добро познајем људе из управе, чули су да их публика неће, сад су на потезу. Док смо сарађивали, неке моје предлоге одбацивали су констатацијом: навијачи нису за то. Баш ме интересује како ће да реагују кад им исти ти навијачи показују да више не могу да их гледају. Да ли је, можда, време да напусте фотеље?

Осим у канцеларијама, Ненад Бјековић је лоцирао и проблеме на терену.

- Тужно је и ружно ко је све овог лета дошао у Партизан. Ангажовани су играчи дискутабилног квалитета и са њима се напала Лига шампиона. Необјашњиво. Боље да никог нису доводили. Или да је издвојен новац за два проверена играча, штопера и шпица. Опомињао сам још по завршетку сезоне, а онда су почели да се чине уступци менаџерима и да се ради противно интересу клуба – резигниран је Бјековић.ок је слушао скандирања ”управа, напоље” легендарни нападач, тренер и функционер црно-белих је додао да не ликује над повицима упућеним Драгану Ђурићу, који га је зимус сменио са функције саветника председника.

- Као искрени партизановац, не могу да се сладим поразима, али морам да констатујем: овако се не води клуб. Добро познајем људе из управе, чули су да их публика неће, сад су на потезу. Док смо сарађивали, неке моје предлоге одбацивали су констатацијом: навијачи нису за то. Баш ме интересује како ће да реагују кад им исти ти навијачи показују да више не могу да их гледају. Да ли је, можда, време да напусте фотеље?

- Тужно је и ружно ко је све овог лета дошао у Партизан. Ангажовани су играчи дискутабилног квалитета и са њима се напала Лига шампиона. Необјашњиво. Боље да никог нису доводили. Или да је издвојен новац за два проверена играча, штопера и шпица. Опомињао сам још по завршетку сезоне, а онда су почели да се чине уступци менаџерима и да се ради противно интересу клуба – резигниран је Бјековић.ок је слушао скандирања ”управа, напоље” легендарни нападач, тренер и функционер црно-белих је додао да не ликује над повицима упућеним Драгану Ђурићу, који га је зимус сменио са функције саветника председника.

- Тужно је и ружно ко је све овог лета дошао у Партизан. Ангажовани су играчи дискутабилног квалитета и са њима се напала Лига шампиона. Необјашњиво. Боље да никог нису доводили. Или да је издвојен новац за два проверена играча, штопера и шпица. Опомињао сам још по завршетку сезоне, а онда су почели да се чине уступци менаџерима и да се ради противно интересу клуба – резигниран је Бјековић.
Последње учитавање од Sinke дана 11 Авг 2012, 00:31, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Nije sto je iz mog mesta, ali taj Bjeka je uradio za partizan vise nego ovi svi zajedno posle njega. Ono jeste da su kraduckali, ali ipak se nesto uradilo, a ovi sipak, samo rasprodaju. Ako se neko od mladjih grobara prita sta je to Bjeka napravio tako veliko, pa odgovor je zemunelo. svi ovi igraci koje su Djura i Falji u poslednjih nekoliko godina prodali za velike pare, prosli su kroz trening centar koji su zeka i bjeka izgradili za vreme svog mandata. A i ne secam se da je partizanov stadion izgledao ovako lose u njihovo vreme. Zapitajte se malo grobari, da li je teranje ove dvojice funkcionera donelo neku pozitivnu promenu?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Jedino Bjeku sam gotivio iz prosle uprave,ali i on je bio umesan u prodaju meceva kao i Curka i Zeka.U to vreme smo imali dobar tim,ali pitanje sta bi bilo kad bi bilo,tako da je glupo polemisati na tu temu,da li bi se dovodili igraci za dz ili bi se odvajali neki novci za pojacanja???Ovi trenutno u upravi su uspeli da oteraju sve grobare,a da dovedu ljude kojima je samo novac u glavi...

@zele i vi mozete da se zapitate na isto to pitanje xD,ali o tome cemo drugom prilikom...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Naravno da treba da se i mi zapitamo isto to, ali ako cemo da budemo tacni, trebali smo mnogo ranije da se zapitamo i vi i mi, ali i ja kad bih dobio lovu, kao neki vodja, ne bih ni pitao ko je u upravi, samo nek placa i nek daje povlastice.

Bajka o Barnetu
srbinho

Порука од srbinho »

Ma kakav Bjeka kakav Zeka sve je to ista bagra...jedan drugom cuvaju ledja a ovamo se kao prepucavaju....nista mu ne vreujem sto je rekao...folirant teski....koliko je evropskih utakmica prodao to samo on zna, a mi pretpostavljamo....a jos se prica po sokacima da je sa Dzajicem (dok je bio predsednikFKCZ) imao cuveni dogovor 2 za 2.... "ti 2 titule meni ja 2 tebi".....kakve su se krvopije i gmizavci okupili oko naseg Partizana, Zvezde i uopste naseg fudbala to nije zdravo....
Последње учитавање од srbinho дана 11 Авг 2012, 09:01, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Sve su to lopovi i namestaci, ali kad bacite na papir ko je sta i koliko uradio za partizan, ipak se vidi da su zaka i bjeka nesto napravili, dok ovi sadasnji nisu ama bas nista. Dobro, ajde kupili su neki usrani semafor, a i to je nesto preko qrca kupljeno.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Jel znate sta je najgora stvar u ovoj prici?Mi i kad oteramo Djuru Snajdera i njegove pulene,doci ce opet neki Milija Babovic,Bogicevic,koji su kao neki uspesni privrednici,a sere mi se od takvih jer su sve lopov do lopova,kao satro privrednik godine,a vamo zajebao drzavu za 600 miliona kao i ovaj saban iz Agrobanke,i tako cemo u nedogled...
Последње учитавање од Sinke дана 11 Авг 2012, 12:52, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Predrag Pedja Mijatovic za predsednika FK Partizan :partizan:

OSTALE NE PRIZNAJEM! UPRAVA NAPOLJE! :nasty:

Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

Alexandar_81 пише:Predrag Pedja Mijatovic za predsednika FK Partizan :partizan:

OSTALE NE PRIZNAJEM! UPRAVA NAPOLJE! :nasty:
Nece ti se Mijat prihvatiti te uloge i dodji iz Madrida u Beograd, u ovu lopovsku zemlju, to je i sam izjavio kad se Savo bio kandidovao.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”