FK Crvena zvezda [2013/14]
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
- Status: Није на вези
Кад се сад нисам шлогирао ... 
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Kao '91 godine.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7QC14NNXJ8Y[/youtube]
E Zvezdo, Zvezdo.. na niske grane si spala.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7QC14NNXJ8Y[/youtube]
E Zvezdo, Zvezdo.. na niske grane si spala.
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
Nece moci Rapid Bec, sad videh da smo u istom sesiru. Ovo su timovi nosioci. Boldovao sam one koje bi voleo da vidim kao protivnika.
Inter, Liverpul, Marsej, Sporting, CSKA Moskva, PSV, Bordo, Tvente, Štutgart, Metalist, Atletik Bilbao, AZ Alkmar, Briž, Apoel, Hapoel Tel Aviv, Hanover, Lacio, PAOK, Steaua, Sparta, Rozenborg, Herenven, Trabzon, Njukasl, Jang bojs, Levante, Genk, Partizan, Plzen, Dnjepar, Vaslui.
Inter, Liverpul, Marsej, Sporting, CSKA Moskva, PSV, Bordo, Tvente, Štutgart, Metalist, Atletik Bilbao, AZ Alkmar, Briž, Apoel, Hapoel Tel Aviv, Hanover, Lacio, PAOK, Steaua, Sparta, Rozenborg, Herenven, Trabzon, Njukasl, Jang bojs, Levante, Genk, Partizan, Plzen, Dnjepar, Vaslui.
Bice vam ceoma tesko nijedna od ovih ekipa nije za zajebavanje a sve su fubalski ispred nas. Sva sreca pa smo mi povlasceni ali ni to nam nece pomoci. 

Последње учитавање од Trle дана 09 Авг 2012, 23:50, учитано 1 пут укупно.
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
A? Ja smem pare da dam da bi spojeni tim Zvezde i Partizana dobili... Svi su ovde jaki za nas, nisu Nefči i slični... Ali su i oni problem jer ovi naši misle da mogu na ime da pobede i onda kad dođe neko i krene da gine za svaku loptu oni se toliko impresioniraju da postoje igrači koji se ustvari bore za pobedu i na kraju zaseru, vas je usralo i to morate da priznate dok su nas usrali...Stefan пише:Sparta Prag nije uopste jaca od nas,sa njima bi imali sanse.Ja bih voleo ili Briz ili Vaslui.
Mislim da nisi u pravu.Imaju par opasnih igraca pogotovo napadaca Kweukea koji je zver ali opet nisu ne premostiva prepreka.Kadlec je imao neku povredu,i nije vise standardan,Jarosik je solidan ali mator i tu se sve zavrsava.Ostatak tima je prosek,prosle sezone su bili drugi tamo u ligi,koja je malo jaca od nase,jer se sve vrti oko Viktorije Plzen,Libereca i njih(Slavija se doslovce raspada).Poslednji put su ligu osvojili 2009.Androsito пише:A? Ja smem pare da dam da bi spojeni tim Zvezde i Partizana dobili....Stefan пише:Sparta Prag nije uopste jaca od nas,sa njima bi imali sanse.Ja bih voleo ili Briz ili Vaslui.
Sad sto se tice ovog drugog dela,tu ti je dilema dal' ce srpski inat da proradi protiv nekog jaceg,zvucnijeg tima ili ce opet da se opuste protiv nekih ne tako zvucnih ekipa.Sta je tu bolje ne znam..
Последње учитавање од Stefan дана 10 Авг 2012, 03:02, учитано 1 пут укупно.