FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Alexandar_81 »

Brate sa juga krece UPRAVA NAPOLJE! A ovi sa sipke vicu STANI STANI! Cekaj bre dokle bre vise SMRADOVI! Koj cete nam k***c bre vi! Sta mi ne znamo sami da pevamo! Ma crko dabogda onaj koji ih postavi na one funkcije!

A tebi Mutavi J***m li ti sve po spisku ustvo mutavo! Crko dabogda u najgorim mukama, dabogda se zadavio burekom iz kontejnera, sve ti J***m na svetu smrdljivo! Govnaru bolesni, DA MI SE NAPUSIS KURCA raspala komunisticka gardo! JEBO VAS SLOBODAN MILOSEVIC I IVICA DACIC! E sad me banujete i da zavrsim karijeru! Negde sam morao da napisem! :censored:

UPRAVA NAPOLJE!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

neka banovacu ti post i smiri strasti ovo nije mesto za to
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Ja uopste ne razumem vasu taktiku iz proslog meca, vama Ivanov kreira napade , mali Markovic dolazi do pola po loptu iako je napadac, krila se gube, mc-ovi odu u spica.Ako je meni bilo jasno sta je Vermezovic pokusao ili sta su ovi uspeli da urade od toga na terenu evo de sam..

P.S. Jel meni ovde neko rekao mi ne zvizdimo igracima posle jedne lose utakmice?
srbinho

Порука од srbinho »

Ne krivite nista igrace....oni nikako ne mogu biti krivi za sve ovo i svako ko ih krivi taj ne zna sta je fudbal taj je totalni laik i treba da ga grize savest....ne treba kriviti ni onog mucenog Babovica tog levog smetala i beskorisne mase....krivci se nalaze u upravi, a samim tim i u strucnom stabu....a pre svega u celokupnom nasem fudbalu tj. fudbalskim skolama i uzasnim mentalitetom...uprava je kriva jer sve radi na stetu kluba, pusta da razni menadzeri trguju sa nasim klincima, ne dovodi pojacanja tj. ne da pare, prodaje sve sto stigne ne bi li neki procenat strpali u svoj dzep...strucni stab je kriv sto je Scepovic bio okovan napadu od strane spricanih chamuga...nasi nesretni igraci su se trudili, ono je njihov maksimum, ne mog oni vise pa taman da ih lincujemo...Vermez "perfekcionista" napravio takvu taktiku gde napada nige nema....Matkovic i Tomic se stalno vracali u sredinu (a Tomic nekad cak do nasih stopera) da prime loptu, igrali veoma daleko od gola, Scepovic nije imao nikakvu podrsku....S. Markovic nije ovaj nivo, nema on kvalitet za sve ovo a pogotovo ne iskustva, Sale ilic majstor svog zanata, odlican tenicki i takticki ali dzabe kad posle 10-og minuta dise na skrge...vreme mu je da okaci kopacke o klin...Ostojic je jedno totalno pogubljeno i preplaseno detence...nikakva mirnoca, nikakvo samopouzdanje igrao je na nivou koji jedva dovoljan ni za nasu ligu a kamo li evropu...Volkov i Aksentijevic pokusavali nesto sa centarsutevima ali to su bili oni centarsutevi tipa " daj da zavrnem u sesnaes pa sta bude"...Aksentijevic opet podbacio u odbrani (ne zna covek da igra odbranu to se vidi) i zaboravio da izadje i time nismo napravili ofsajd kod gola....takodje je stajao daleko od igraca.....jedina svetla tacka veceras Ivanov i Stojkovic...i opet ponavljam igraci nisu krivi, kerivi su oni koji su ih ucili tako da igraju....ucitelj je uvek kriv ako ucenik ne zna....

I jos nesto...cigansture manite se corava posla ne provocirajte kad ste cak jadniji od nas ovako jadnih....i mi Grobari nemamo pravo da provociamo cigane i da ismejavamo njihove rezultate jer smo i mi jadni, doduse nesto manje jadni, ali ipak JADNI...kolektivno smo jadni i bedni...i ipak nalazimo mozga da se smejemo jedni drugima....a zasto to radimo? pa zato sto smo debili, idioti i kreteni...zato sto dozvoljavamo da nas jebe kod god hoce od Djure taksiste pa do Lukica svinjske glave...i umesto da teramo bagru i nesposobne parazite mi se prepucavamo oko toga ko je gori, ko vise namesta, koga Tole vise voli.....jbs budale....svi ste vi rodjaci, zajedno sa mnom i svima nama kolektivno veeeeelike BUDALE, a najpametniji su oni u upravi i oni sto vode juznu i severnu tribinu .....
Drao sam se juce "uprava napolje" kao da mi je to poslednje dranje u zivotu...videlo se da su svi jedva cekali to da izgovore...glasnije je bilo to nego bilo koja nasa pesma pre i posle toga....ova nasa uprava je nacuila dobro zanat od zeca i bika prvo se obezbedili na jugu pa posle lrenuli da rade protiv kluba....i ko sad da ih otera?? Grobari?? Koji Grobari ??? Mi svi?? a ko ce nas da sastavi i organizuje ?? srbin da se slozi ??? to nikad da bude nece...osim ako nije rat...
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Tik'al пише:Ispadamo
20.07.2012. 18:18

Ocajni smo, ali teren, :haa:, oranica ko u Pazaru, tuga, beda, robija.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Sta reci kakvu posluku porati???Nisam u zivotu video da nas neko ovako lepo ugazi na terenu.Kao ne treba nam odbrana,a ovi imaju bar 2x bolju odbranu od nas,sve lopte u 16m su pokupili.Nisu to bili losi centar-sutevi vec jednostavno nije ni imao ko da skoci.Kukali smo na Marka,a sad jedva cekam da se oporavi jer je 2x bolji od brata.Ono sto sam mogao da vidim sa tribine najjaci utisak je ostavio Aksentijevic,tuci,cimaj,grizi.Jel moze neko da mi kaze zasto nam je ponisten gol???Dzigi uopste ne mora da igra,a vec je postao ljubimac juzne tribine,a verovatno i celog stadiona,jos jednom je pokazao koliki je grobar.
@sinisa vodja nije hteo odmah da se posle primljenog gola pocne da skandira protiv uprava,ako si bio cuo si ga da je pitao jeste li za ili protiv.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

A stefan scepovic na kod mene na sejvu ima finishing 8 :xD: :xD: :xD:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

salel, prvo da se izvinim! Ali mislim da to 99% navijaca Partizana misli! Sve sam zivce pogubio sinoc! Hteo sam da explodiram! Pa zar posle 25 godina pracenja kluba, prvi put u zivotu kazem da me sramota sto navijam za klub! U pravu je boske na nasem terenu su nas ugazili kao da smo Manastiriste! Alo bre CIJI GRB nosite na DRESU? A onima iz loze necu ni da govorim! KAKO VAS NIJE SRAMOTA! :gunman:

Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

Dule93 пише:Ja uopste ne razumem vasu taktiku iz proslog meca, vama Ivanov kreira napade , mali Markovic dolazi do pola po loptu iako je napadac, krila se gube, mc-ovi odu u spica.Ako je meni bilo jasno sta je Vermezovic pokusao ili sta su ovi uspeli da urade od toga na terenu evo de sam..

P.S. Jel meni ovde neko rekao mi ne zvizdimo igracima posle jedne lose utakmice?
Nasu taktiku niko zivi ne razume. Ivanom nam kreira napade kao sto je to radio Krstajic dok je igrao i Djordjevic a ne razumem poentu toga ali ajde. Kretanje po terenu je bilo generalno lose.

Posle jedne lose utakmice ne, ali posle 2 sezone katastrofa utakmica u EVropi mora da se zvizdi.
salel
SFM Hall Of Fame

Порука од salel »

u redu je ali takvo misljenje na taj nacin izrazeno ne treba ovde na forumu ispoljavati vec negde drugde
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Sale rekao sam ti sta da igras na kladzi :D
Jusqu'ici tout va bien…
Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Порука од Lucifer »

Pa sta ne razumete niste coravi aman ? Ivanov kreira napade zato sto se njemu svesno ostavljalo vise prostora, a niko iz sredine ne moze da pridje i uzme loptu a da je ne izgubi. Slabo se krecemo, sporo trcimo, sporo se oslobadjamo lopte i to je to. Nemamo srednjaka koji je jak na lopti i nismo ga imali nepamtim od kad . Lazar Markovic se vraca da bi primio uopste neku loptu jer ima konstituciju sparing lutke i ne moze da izdrzi duel ni sa ovim odbrambenim igracima iz lige a kamoli sa ovim camugama . Scepovic nije dobio jedan skok duel sa odbranom AELa ..
Последње учитавање од Lucifer дана 09 Авг 2012, 16:19, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

salel пише:u redu je ali takvo misljenje na taj nacin izrazeno ne treba ovde na forumu ispoljavati vec negde drugde
ma razumem te bre sale ali GDE ? :noway: posvadjali navijace! Ovi sa juga prema zapadu se deru Uprava Napolje a vodje sa sipke vicu STANI STANI! Onda krenu j... vas Milija! A koga to ? NE kapiram za koga navijaju oni za Djurica ili za Partizan! Pa mene je bre sramota od ovakvih rezultata! Ma jednostavno ja bre ove sezone necu da navijam za klub, ja cu da navijam da ode crvena bagra! Dok ne odu ja se necu smiriti!

Sale jel ovo bolje :xD:

salel
SFM Hall Of Fame

Порука од salel »

ovo je vec kulturnije i primerenije, a to gde ces se onako izraziti i iskaliti svoj bes i ogorcenost snadji se :D
Корисников грб
xavi
World Class Manager
Поруке: 4004
Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
Место: Zajecar

Порука од xavi »

ccc sta se sve nece sete, sinoc ukradeno 17 lopti....

sva sreca pa smo nosioci u 4.kolu kvalifikacija za LE.... :cheers:
srbinho

Порука од srbinho »

Proslost nas uci tome da nismo siurni ni kad smo povlasceni :) ...opet u tom delu nepovlascenih ekipa ima ekipa koje ozbljno mogu da nam pomrse racune jer u teskom smo rasulu...evo jos jedna sanse i igracima i vermezovicu d ase iskupe....pogotovo da vermezovic ispravi svoje greske...iako mislim da vermez sigurno nije uvideo svoje greske ipak se nadam da ce nesto promeniti jbg jace je od mene.....
Na sajtu navijaca Partizan.net ima jedna tema sa zanimljivim nazivom " FK Djurgarden"...to vam prosto govori da nas Partizan ne ostoji vec par godina unazad...mi smo "zamrznut" klub, klub koji je onemogucen da napreduje jer je postao sredstvo za pravljenje novca tamo nekim tajkunima i taksistima....da da...Partizanu se daje onoliko novca koliko mu je potrebno da kako-tako funkcionise (da bude sampion u Srbiji, sto nije nesto posebno tesko, a za evrou nikog bas nije briga iz uorave) i to je sve....ostale pare su otisle u privatne dzepove a mozda i u kase nekih stranaka....problem je u koreni..dok taj los koren ne iscupamo i zasadimo novo drvo ovako ce nam biti svake godine ali bukvalno svake godine....
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

xavi пише:ccc sta se sve nece sete, sinoc ukradeno 17 lopti....

sva sreca pa smo nosioci u 4.kolu kvalifikacija za LE.... :cheers:
I prosle godine dobili smo najslabijeg protivnika pa sta uradismo???Evo sad gledam timove i cini mi se da je Zeta najslabija,a i odgovarali bi nam jer dok je bila liga SCG ipak su oni bili "nas"tim.Zeta,Mura,Dudelange,Dila Gori to bi bile od kojih smo jaci na papiru...
Корисников грб
JaroPFC
Youth Team Coach
Поруке: 119
Придружен: 29 Окт 2010, 19:28
Место: Sombor

Порука од JaroPFC »

Gade mi se!!! Prosto mi se gade! Da sam ja trener i da mi igrac izjavi pre utakmice kako protivnik nije kvalitetan(a razduvali nas) i da od nas sve zavisi,momentalno bi dobio 6 meseci bez plate,a posle utakmice(opet nas jos vise razduvali sa igracem manje) da mi neko izjavi da su dobro odigrali i da protivnik nije kvaliteniji,onda nista ne bi dobio od plate i bonuse za celu sezonu!!! A nece da pridju da ne bi dobili po glavi! Majku im *****!!!
Да волим црно беле
Поносно кажем свима,
Волим то славно име,
И дивим се само њима...
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Нешто сам рачунао и испаде ми да као могући противници Партизана буду Маритимо, Хорсенс, Мадервел, Сласк, Видеотон.
Ко зна дал је то тачно :zelenko:
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Dinamo Moskva,Anzi,Bursa,svejdeno,ima i ovde da ispadnemo,sramota onako izgubiti na domacem terenu,kako ih nije sramota da igraju onako PEDERSKI u svetom dresu,da gube od nekog AEL-a,svestan sam ja,kiprani su za nas institucija,a je se pitam dokle,hocemo li ikad najutriti ovu bagru i poceti da razmisljamo racionalno i razumno,a ne da gledamo kako da zgremo saku pirnica za klinca od 15-16 godina,a da taj isti posle vredi 15-20-30 miliona evra u svom evropskom klubu,stalno tupim zube,da smo bili pametniji i da nismo verovali u price o dominaciji u srbiji,(u kojoj je i jedan obilic mogao da bude sampion,jeer ga drze kriminalci),a zamislite,sad Partizan,gazi ovaj isit ael sa 5-0,a ne da igro onako sramno,zamislite sada tim u Partizanu od igraca koji su prodavani za saku pirinca koja je odlazila menadzerima i lopovima u dzepove,zamislte sad,igrali bi bre sa Mancesterom egal,a ne bi se brukali protiv nekog ael-a,sramota,valjda ce i nas bog jednom pogledati,valjda ce i iznad nase kuce sunce nekad ogrejati...
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”