FK Crvena zvezda [2013/14]
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
Dobro meni to isto
ali mora da igra! Lepo je neko napisao onaj klub koji igra evropu samo da bi prodao igrace odmah zatvoriti po kratkom postupku! Dokle vise da brukaju grb koji im je na srcu! Gledao sam sve tri utakmice i ovako kod Zvezde samo Maksimovic, Kasalica i donekle Vesovic zasluzuju prelaznu! Kod Partizana samo Stojkovic! Nekad me sramota da zakleti Delija bude najbolji igrac Partizana! 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
I Jovanovic je maestralno odigrao u odbraniAlexandar_81 пише:Gledao sam sve tri utakmice i ovako kod Zvezde samo Maksimovic, Kasalica i donekle Vesovic zasluzuju prelaznu!
Inace meni je Vosa mnogo sumljiva,mislim pogledaj gol Bojovica i reakciju golmana a i posle gola vose nijedan igrac Rapida ne tuguje,niti iko prigovara golmanu.Mozda gresim ali mi je tako delovalo u prvi mah.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ma namestio bata za 3+, mora da je igrao tiket negde u singapuru. A sledecu u becu namesta da bude iz 2 u 1. 

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Izvini Stefane potpuno si u pravu ali nisam stavio Jovanovica jer je igrao prvu tekmu! Stavio sam ljude koji igraju 3-4 utakmice i ono sa priprema! Za Vosu podrzavam samo se ne bavim time! Namestanja me ne zanimaju! To nije onda sport!

- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zbv8vRCc ... e=youtu.be[/youtube]
Evo snimka ko nije video. E moje namestanje ccc
Evo snimka ko nije video. E moje namestanje ccc
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Slazem se sa izborom,mada se vidi da je Jovanovic iskusan igrac,uliva nekako sigurnost.Inace ne znam koliko pratis Vesovica,ali on prosle sezone nije bio ni izbliza ovakav u defanzivi,napredovao je ,a i u napadu je vise driblao aut liniju,mada mu je ova navika ostala.Nazalost kapiten ponovo krece da igra u sl. tekmi,vidi se da nam i ne fali mnogo.Jeste on borben,ali je i poodosta limitiran.Alexandar_81 пише:Izvini Stefane potpuno si u pravu ali nisam stavio Jovanovica jer je igrao prvu tekmu! Stavio sam ljude koji igraju 3-4 utakmice i ono sa priprema! Za Vosu podrzavam samo se ne bavim time! Namestanja me ne zanimaju! To nije onda sport!![]()
Последње учитавање од Stefan дана 03 Авг 2012, 02:48, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Boze cuvaj srpskih desnih bekova od Ivanovica i Baste jedan krsten nema! Sve sama krila pretvorena u bekove prim.out Aksentijevic = Vesovic! Znam pratim ja Zvezdu nisam od onih sto mrze suprotnicki tabor! Svidja mi se Vesovicev napredak! Moze od njega biti nesto! Samo da obuzda dribling! Za Maksimovica sam hteo dupe sam sebi da pojedem kad je otiso kod vas! A mislim da ste pogresili sa Knezevicem i pustili ga kod nas! On ce biti lider kad se nas klub oslobi FALJIJA I CO! 
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
Zvezda mora da igra kao u prvom poluvremenu u Belorusiji, Evandro mora da bude odmah iza napadaca i da salje loptu Kasalici.Kasalica je u tom poluvremenu imao vise prilika nego u preostale 2 utakmice zajedno jer je konstatno dobijao lopte u prostor a zbog brzine to moze da iskoristi sto je i uradio.Ovi nasi juce pokusavaju centersut a nemamo igraca za takvu igru...
Samsone svaka cast za analizu Jovanovica.
Odusevio me, i ja mislim da dugo nije Zvezda imala ovako kvalitetno pojacanje.
Jeste da je tek prva utakmica, ali stvarno pokupio je sve moje simpatije, samo nek nastavi ovako.
A ovaj Evandro, taj lik ocigledno mora da igra. Ja u zivotu nisam video da sporija igraca od njega i Cave. Milivojevic dobija priliku poslednjih 10 minuta i to umesto Lazovica, nije mi jasno uopste. A Cavu i Evandra ostavlja, umesto da ubaci Kadua, to je taj igrac koji moze resiti utakmicu jednim potezom, kao protiv Partizana, ni iz cega dao je gol..
Sve u svemu Kiprani su lepo opisali Zvezdu, tako sto su dali komentar: "Zvezda bezidejna, Omonija favorit"
Nema igre nikakve bre, glume Barsu, a igraci Barse kao haubice samo rade i krecu se bez lopte, ovi nasi mucenici, su toliko staticni da stolicu da iznesu na teren i sednu niko ne bi primetio to. Nema kretanja bez lopte a to je jedna od najbitnijih stavki zamisli te taktike. 2 pasa napred, pa nema kome da baci u prostor igrac i odma nazad lopta ka odbrani. I tako u krug.
Ali opet..
I nema veze sto Zvezda nema vezee nanananana nanananana
Odusevio me, i ja mislim da dugo nije Zvezda imala ovako kvalitetno pojacanje.
Jeste da je tek prva utakmica, ali stvarno pokupio je sve moje simpatije, samo nek nastavi ovako.
A ovaj Evandro, taj lik ocigledno mora da igra. Ja u zivotu nisam video da sporija igraca od njega i Cave. Milivojevic dobija priliku poslednjih 10 minuta i to umesto Lazovica, nije mi jasno uopste. A Cavu i Evandra ostavlja, umesto da ubaci Kadua, to je taj igrac koji moze resiti utakmicu jednim potezom, kao protiv Partizana, ni iz cega dao je gol..
Sve u svemu Kiprani su lepo opisali Zvezdu, tako sto su dali komentar: "Zvezda bezidejna, Omonija favorit"
Nema igre nikakve bre, glume Barsu, a igraci Barse kao haubice samo rade i krecu se bez lopte, ovi nasi mucenici, su toliko staticni da stolicu da iznesu na teren i sednu niko ne bi primetio to. Nema kretanja bez lopte a to je jedna od najbitnijih stavki zamisli te taktike. 2 pasa napred, pa nema kome da baci u prostor igrac i odma nazad lopta ka odbrani. I tako u krug.
Ali opet..
I nema veze sto Zvezda nema vezee nanananana nanananana
Последње учитавање од FTD дана 03 Авг 2012, 10:27, учитано 1 пут укупно.
Ja moram, citam sad izjave igraca i Roberta i mnogo sam se iznervirao. Svi pricaju kako je Zvezda odigrala dobar mec, dominirala, 75% lopte u svom posedu je imala itd itd.
Pa, jebote, jel njima dominacija to sto se celu tekmu dobacuju na 40m od gola protivnika? Mentalitet je totalno pogresan, Prosinecki ih ubedjuje da je ovo dobro, ovaj spor, bezidejni fudbal njima je dobar. Strasno.
Pa radije bi voleo da igramo kao protiv Partizana, povucemo se, i onda brz, konkretan fudbal i pobeda.
I pored svega prikazanog, i dalje ocekujem prolazak dalje uz pobedu u revansu.
Pa, jebote, jel njima dominacija to sto se celu tekmu dobacuju na 40m od gola protivnika? Mentalitet je totalno pogresan, Prosinecki ih ubedjuje da je ovo dobro, ovaj spor, bezidejni fudbal njima je dobar. Strasno.
Pa radije bi voleo da igramo kao protiv Partizana, povucemo se, i onda brz, konkretan fudbal i pobeda.
I pored svega prikazanog, i dalje ocekujem prolazak dalje uz pobedu u revansu.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Problem je u shvatanju pas igre i Barsinog stila. Oni misle da ako stoje na centru i dodavaju se igraju barsa stil sa velikim posedom i mnogo pasova, ali im nije jasno da ta lopta mora da ide napred, da mora da se trci da se prostor osvaja utrcavanje u njega i pravovremenim pasom, a ne stajanjem u mestu i slanjem duge lopte. Nije nama problem sto vracamo loptu nazad nego je problem sto nikako ne idemo u napad sa pas igrom. Das loptu i otvoris se napred u prazan prostor, kad dobije loptu osvojiio si deo terena i onda gledas drugog igraca da uradis isto. Ali za takav fudbal mora da se trci, a mi to ne radimo. Mislim da im svima posle ovih utakmica treba dati work rate 1! Picke jedne lenje.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Код: Изаберите све
http://www.zurnal.rs/2012/08/03/javor-%E2%80%93-crvena-zvezda-odlozeno-zbog-cece-i-guce/index.htmlJusqu'ici tout va bien…
Sta reci, a ne zaplakati?
http://www.zurnal.rs/2012/08/04/prosinecki-cava-dimitrijevic-je-bio-motor-nase-igre/index.html- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Почео је да се губи и да лупа глупости, а полако и губи поверење навијача.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Motor koji je zaribao.
Robi Pep Gvardiola i Cava Cavi Dimitrijevic. Male nijane odlucuju ko je bolji i bitniji igrac Cristiano Babonaldo ili Cavi Dimitijevic od miloste Cava.
Jadni smo. Setite se samo Kaludjer-gola i Scepakadarbe, stvarno smo jadni.

Robi Pep Gvardiola i Cava Cavi Dimitrijevic. Male nijane odlucuju ko je bolji i bitniji igrac Cristiano Babonaldo ili Cavi Dimitijevic od miloste Cava.
Jadni smo. Setite se samo Kaludjer-gola i Scepakadarbe, stvarno smo jadni. Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
Bez Kadua izmedju 6-8 meseci
lik potpuno unistio koleno..
lik potpuno unistio koleno..
http://www.sportklub.info/zvezda-bez-kadua-pola-godine?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+SportKlubVesti+%28Sport+Klub+Vesti%29- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Какав смор јеботе...
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.