FK Partizan [2013/14]
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
Scepakadabra broj 2. Lovre odlican kao i Ostojic! Aksentijevic jbg nije to zasluzio! Ali ajde da gazimo klinca ne ide! Babovic KRETEN NAD KRETENIMA, jedva cekam da mu vidim ledja! Sve u svemu mozemo da gola, ali moramo da napadnemo njihovu poslednju liniju! Dok Volkov i Aksent moraju da ostanu pozadi! Sa 1-0 u BG sve moguce! Ma da kakva nas tradicija prati bolje da damo gol! 
SRAMITE SE GUZICE, KADA OBRAZA NEMATE!
SRAMITE SE GUZICE, KADA OBRAZA NEMATE!
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 01 Авг 2012, 20:42, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
-
Lucifer
- Assistant Manager
- Поруке: 878
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
- Место: Kruševac
- Formacija: 4-1-2-3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Lovre odlican, koju ti tekmu gledas buraz? Vidjao sam brze paraplegicare od njega, Sale Ilic je "Husa" Bolt za njega .. Kakve mi cepanke dovodimo nije ni cudo sto se mucimo sa ovim indijancima .
Btw: Ako primimo drugi kraj price ..
Последње учитавање од Lucifer дана 01 Авг 2012, 20:47, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Realno, ne bih da baksuziram, ali ako ga ne dase ovde, ispadate sigurno. Necete ga dati ni u Beogradu.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Lucifer
- Assistant Manager
Primamo neke bugarke koje ne primaju amateri, a treba nam 548 sansi da damo gol. Ovaj Scepa ga ne bi dao kad bi se svi sklonili sa terena, Zabija nije proso ni pripreme kako treba jurio se sa Gadafijem tamo jebavao sojke, Markovic zaboravio kad dao gol. I ko onda da ga ubaci osim Tomica.
Sta je sa Medom? Imamo najsporiju ekipu u univerzumu vidjao sam brze timove na stonom fudbalu od ovog naseg .. Da nas dobiju ovi indijanci na golo trcanje.
Sta je sa Medom? Imamo najsporiju ekipu u univerzumu vidjao sam brze timove na stonom fudbalu od ovog naseg .. Da nas dobiju ovi indijanci na golo trcanje.
Последње учитавање од Lucifer дана 01 Авг 2012, 21:50, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
To se od njega trazi ZADNJI VEZNI!!!! Sta MEDO DRUGO RADI!lvzifer пише:Lovre odlican, koju ti tekmu gledas buraz? Vidjao sam brze paraplegicare od njega, Sale Ilic je "Husa" Bolt za njega .. Kakve mi cepanke dovodimo nije ni cudo sto se mucimo sa ovim indijancima .
AKO NE KAPIRAS TAKTIKU NEMOJ DA KOMETARISES
-
Lucifer
- Assistant Manager
Ma koja crna taktika ako je taktika da se vuce ko prebijen ker onda i treba da ispadnemo ..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6DenS9id ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6DenS9id ... re=related[/youtube]
Последње учитавање од Lucifer дана 01 Авг 2012, 21:51, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
To nismo krivi ni ja ni ti a ni onaj jadni VERMEZ nego onaj ko sedi u FOTELJI i uzima pare od prodaje a ne dovodi NIKOGA! Ili dovodi samo one koje zasupa usrana picka ALBANSKA onaj Falji Ramadani CRKO DABOGDA I ON I NJEGOVA SUGAVA AGENCIJA!

- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Ostojic katastrofalan bar sto se mene tice,toliko puta je ispadao,nekada je i isao po burek.Covek bukvalno ne zna gde se nalazi u prostoru.Ilic bi mogao da se potrudi da koji put potrci sem kada treba da izadje.Kontam ja da on legenda,kapiten,ali priznaj sebi ne mogu vise da igra i kraj karijere,nego ovako i nas i sebe mucis.Sta reci o Babovicu stara prica,predribla dvojicu hoce i treceg.ST nemamo,DC nemamo,AMC nemamo.Veceras po meni je bio najbolji 88,da njega nije bilo sigurno bi veci broj na semaforu bio.A ona greska kako vidim skupo ce nas kostati prolaza dalje.
@lvzifer Medo ima jos jedno da odradi,zbog crvenog kartona
NANNANANA sezona kupanja,NANANANANA sezona kupanja..
@lvzifer Medo ima jos jedno da odradi,zbog crvenog kartona
NANNANANA sezona kupanja,NANANANANA sezona kupanja..
-
srbinho
Kako smo mi izgubili to je neverovatno...da places ali da places breee!!!!!! primis onakav gol a onda minut posle promasis onakav zicer!! i posle svega mogu samo da kazem da smo i dobro prosli izgubismo samo 1-0, a igrali smo kao da smo tesko anemicni....koliko mi na onu stvar ide Babovic to je strasno....kakva je ono cupava pojava pa to je neverovatno...ko je njemu dozvolio da igra fudbal bez obe noge !!??? odbrana nam je uzas najblaze receno...Aksentijevic jeste pogresio ali se borio i bio agresivan i solidan u napadu medjutim dosta nesiguran u defanzivi, Volkov katastrofalan bacaju ga one chamuge kao da je lutka na naduvavanje kao i uostalom sve nase igrace....postacu rasista jbt, one chamuge agresivne, bezobrazne, biju ko blesavi a od nasih ovchica sem mozda Ilica i Aksentijevica niko nije pokusao da im uzvrati tu agresivnost...gde vam je karakter bre...
A kiprani...koji bre k***c kiprani !!?? sve brazilci, portugalci i afrikanci....tehnicki, fizicki i takticki superiorniji od nas...kakav kuraaccc kipar nema tamo kipra sem na tribinama...jbt ovo je kosmar ali stvarno kosmar...iz godine u godinu ponavljaju se ovakva sraaanja i iz godine u godinu iste greske pravimo, isto igramo mlitavo i uplaseno...i kad smo mi takvi, mi koji smo 5 godina uzastopno sampioni zamislite kakvi su ostali nasi klubovi...to je mucno zamisljati....
Sve u svemu ako nista drugo imamo eto priliku da razbijemo maler tih vecih dvomeca koji glasi - kad god prvu igramo u gostima lose prodjemo kod kuce....
Iskreno necu moci a da se ne nadam prolazu uprkos svemu sto sam video jer ne mogu nikad da se predam kad je Partizan u pitanju ali realno, sa neutralne tacke gledista taj drugi mec ce nam sluziti kao dobra uvertira i priprema za 4. kolo Lige i Evrope gde vrv necemo biti nosioci i gde nas ceka veca muka da udjemo u grupnu fazu nego sad....
Nisu krivi treneri, ne bih se ljutio ne Vermeza...zna se koje su gnjide krive, a sve ostalo sto se desi izazvano je njihovim odlukama i namerno primenjenom nesposobnoscu...a da sou bude jos veci navijaci nisu slozni, podeljeni smo, kriza velika vlada na Jugu i kad se sve pogleda nista bolje i ne mozemo da ocekujemo...nego da lepo probamo nesto da uradimo pa sta bude i da se posvetimo prvenstvu jer je osvajanje prvenstava jedino sto nas drzi na ovom nivou tj. bolje da plivamo na povrsini taloga naseg fudbala nego da gnjurimo.....
A kiprani...koji bre k***c kiprani !!?? sve brazilci, portugalci i afrikanci....tehnicki, fizicki i takticki superiorniji od nas...kakav kuraaccc kipar nema tamo kipra sem na tribinama...jbt ovo je kosmar ali stvarno kosmar...iz godine u godinu ponavljaju se ovakva sraaanja i iz godine u godinu iste greske pravimo, isto igramo mlitavo i uplaseno...i kad smo mi takvi, mi koji smo 5 godina uzastopno sampioni zamislite kakvi su ostali nasi klubovi...to je mucno zamisljati....
Sve u svemu ako nista drugo imamo eto priliku da razbijemo maler tih vecih dvomeca koji glasi - kad god prvu igramo u gostima lose prodjemo kod kuce....
Iskreno necu moci a da se ne nadam prolazu uprkos svemu sto sam video jer ne mogu nikad da se predam kad je Partizan u pitanju ali realno, sa neutralne tacke gledista taj drugi mec ce nam sluziti kao dobra uvertira i priprema za 4. kolo Lige i Evrope gde vrv necemo biti nosioci i gde nas ceka veca muka da udjemo u grupnu fazu nego sad....
Nisu krivi treneri, ne bih se ljutio ne Vermeza...zna se koje su gnjide krive, a sve ostalo sto se desi izazvano je njihovim odlukama i namerno primenjenom nesposobnoscu...a da sou bude jos veci navijaci nisu slozni, podeljeni smo, kriza velika vlada na Jugu i kad se sve pogleda nista bolje i ne mozemo da ocekujemo...nego da lepo probamo nesto da uradimo pa sta bude i da se posvetimo prvenstvu jer je osvajanje prvenstava jedino sto nas drzi na ovom nivou tj. bolje da plivamo na povrsini taloga naseg fudbala nego da gnjurimo.....
-
Lucifer
- Assistant Manager
Ma u kojoj tehnici i taktici superiorniji? Mi nit trcimo nit napadamo, cim smo sastavili 2 dodavanja napravili smo sansu. Nego sto mi to ne koristimo naravno. Ovi indijanci veze nemaju udaraju neke lopte bez imalo mozga, al eto poklonismo im gol kao sto smo Genku poklonili 2 prosle godine. Ista prica. A Medo da ima kartone, ma da on nije igrao ni u pripremnim utakmicama, izgleda da i ne racunamo na njega ..
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
-
srbinho
Dzabe se nervirate kad ce ovi nasi idioti ipak da prodju dalje...jbte me ako ne prodjemo...takav smo narod...opicen i nismo zdravi...sve naopako radimo...ne izgleda ni blizu realno ali ocekujem prolaz...nakupili su se igraci samara proslih godina (APOEL, Genk, Samrok) tako da ce prokljucati u revansu i proci ovaj internacionalan tim...jer mi srbi kao veliki idioti i proklet narod znamo sjajan tajming za inat - budi pravi kad je najteze, a u nasem slucaju - izmisli najteze da bi bio pravi....J***m te civilizacijo sto se nisam rodio u nekoj domorodackoj sredini pa da ne znam ni za fudbal ni za sport...
vcrs necu moci da spavam kriticno sam pokidao zivce...
vcrs necu moci da spavam kriticno sam pokidao zivce...
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
Jadan mec, jadan nam je fudbal. Ova ekipa je tri puta jaca od Partizana, sta ce tek Omonija od Zvezde da napravi.
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
Šarm Beograda i huk sa Marakane
- Alexandar_81
- World Class Manager