KK Partizan [2013/14]

Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo
Status: Није на вези

Порука од fanst[E] »

Mislim da ce biti kao i sa Leom,da se nece znati pojacanje dok se ne potpise ugovor.Samo se nadam da ce to biti izuzetak sa DW.sto se tice marketinga,od dovodjenja Lea nam vise ne treba.Sama pomisao da si doveo mvp-a EP u-20,dovoljan je magnet za mladje igrace.Meni je vaznije da se potpise sponzorski ugovor,posle nece biti problem novac i da klub zivi na prodaji igraca.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Kakvo licitiranje sa playmakerom na drugim forumima pa to je smesno! Da znaju ustvari da nijedan od tih nije play! Verovatno bi prestali sa ovim nagadjanjem! A znas sta je najjace! Pitao sam jednog od insajdera nije li slucajno

Код: Изаберите све

http://www.youtube.com/watch?v=Prpxugk1cBs
ovaj opcija na 4 i lik mi ladno kaze JESTE! BRATEEEEEE :nasty:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Pa treba nam iskustvo :zelenko:
Salu na stranu,videh sad poruku Je-Ne-A,na Partizan.net,kaze za pleja da je po obicaju,igrac kog niko nikad nije spomenuo :cheers:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Ali brate dokle se ide! Oni nabroje po 45 imena na svakoj poziciji i to obavezno oni igraci koji imaju neku zapazenu ulogu na koledzu, a pazi mi do sad nijednom nismo doveli takvog igraca! Da kreneo Bo dosao iz Mersina, Cammings dosao iz NBA, Brown i on valjda iz nekog evropskog tima ne secam se, Law iz NBA, Laffayet iz Grcke jel da ? Kurta takodje iz NBA znaci sta mrsis muda! PLAY ce biti neko ko otpadne na LAST CUT-u NBA 2013! Tako ce se raditi i sa pozicijim 5! 4 ce biti neko ko je skocan kao Gist a pri tome mu nije strano da sutne 3 pts! Jednostavno ko poznaje Duleta zna kako se igraci biraju! TACKA! :nasty:

Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Ja nisam nikako za neku crnacku mrcinu vrste Dzavaj na poziciji 5,uvek sam pre za nekog domaceg igraca,a ako vec mora stranac onda neki talentovani centar,na 4 nam treba novi Lorens Roberts,covek koji je u mojim ocima ostao strasan igrac,borben,uvek ide na skok,gine za svaku loptu,ume da presudi,tj da digne publiku,i takdoje,mislim da je ovo Luciceva sezona,vec uveliko se prica da je on novi kapriten,za reprezentaciju igra odlicno :cheers:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Uzivaj probni baloni lete na sve strane! Na svim forumima izlaze imena kao na pisti avioni! DOCI CE I 1 i 4 i 5 IGRACI KOJE NIKO NIJE POMENUO! Kad potpise na fax, tad ce ime dati insajderima, do tad KRASTAVAC U BOOLJU COVICU! :yesko:

Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Ja nesto ne verujem da cete dve bitne pozicije(1,5) cekati do sredine oktobra kad se zavrse svi kampovi..ne kazem da je to Duletu strano ali mislim da je velika kocka.
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

Sledece sedmice pocinju pripreme i verujem da ce pleja da dovede do tad.4 je kod Dula najvaznija pozicija i verovatno ce se sa pojacanjem na toj poziciji najvise razmatrati...
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Kosta Perovic jos uvek nema klub,bio bi odlican,jer ima iskustva,mozda nije toliko kvalitetan kao sto su Maric ili Pekovic,ali bio bi bolji od svake mocuge/camuge,a ko zna,mozda Gagic odmah eksplodira :zelenko:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Batali me sa njim! I sta da nas unistavaju sve ekipe! Decko se operisao od basketa! 8 godina greje klupu po evropi i sad da ga dovedemo! Nema nista! :gunman:

Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Ma sta fali Kosti, zna Duletov sistem, lako bi se uklopio, a poznato je da kod Duleta kvalitet igraca nije presudan. Dule i od totalnog dunstera izvuce neku korist. Setite se Vranjesa, ja onog ne bi stavio ni u KK Zadrugar, ali je kod Duleta imao rolu, prvo u odbrani, a ponekad i u napadu. Nikad nije dao 15 poena, jednom mislim da je imao 10p, a odradjivao je svoj deo posla. Kad ekipa ne moze da da kos, onda pik i na njega lopta, pa da zakuca. Jos jednom nije Kosta losa opcija, izvukao bi Dule iz njega maksimum, a to nije malo.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

zele пише:Ma sta fali Kosti, zna Duletov sistem, lako bi se uklopio, a poznato je da kod Duleta kvalitet igraca nije presudan. Dule i od totalnog dunstera izvuce neku korist. Setite se Vranjesa, ja onog ne bi stavio ni u KK Zadrugar, ali je kod Duleta imao rolu, prvo u odbrani, a ponekad i u napadu. Nikad nije dao 15 poena, jednom mislim da je imao 10p, a odradjivao je svoj deo posla. Kad ekipa ne moze da da kos, onda pik i na njega lopta, pa da zakuca. Jos jednom nije Kosta losa opcija, izvukao bi Dule iz njega maksimum, a to nije malo.
Brate super ti je zapazanje! Ali Vranjes nije nego Vranes :) al nema veze! I dalje gledam onu Legendarnu sa Barcelonom u Pioniru taj Vranes nam je svojom visinom doneo POBEDU zato sto je izasao na Pita Mikela i ovaj je morao da baca sa velikim lukom i zato je i promasio! Totalno si u pravu! Ali NE VOLIM KOSTU PEROVICA i to ti je NIKADA GA NISAM VOLEO kao ni onog zvezdinog Misanovica to mi nikada ceneti nisu BILI! :yesko:

Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Kod mene u okruzenju se svi prezivaju Vranjes, pa sam pomesao. Onaj zvezdi Misanovic je bas bio tuga. Bilo mi ga zao gledati u duelima. Jadan lik.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

Kakav Kosta vas spopao?!?!?Los je za prvog centra,a za back-up imamo sad mladih igraca koji bi trebali da imaju isti tretman kao sto je on imao dok je igra za KKP..
Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Порука од Lucifer »

Alexandar_81 пише:Kakvo licitiranje sa playmakerom na drugim forumima pa to je smesno! Da znaju ustvari da nijedan od tih nije play! Verovatno bi prestali sa ovim nagadjanjem! A znas sta je najjace! Pitao sam jednog od insajdera nije li slucajno

Код: Изаберите све

http://www.youtube.com/watch?v=Prpxugk1cBs
ovaj opcija na 4 i lik mi ladno kaze JESTE! BRATEEEEEE :nasty:

Ma gde ovaj ima 100g nema ni veze sta ce nam ..
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Lik je 1973 godiste i penzionisao se, davno. Inace nadimak mu je Junkyard Dog.
Последње учитавање од zele дана 01 Авг 2012, 20:30, учитано 1 пут укупно.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qh2KVzPrOw0[/youtube]
E tako se igra i bori za Partizan,a ne ove pičke danas,dace bog da ovako opet pobedjujemo!
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

zele, lvzifer, pa zato sam i pitao :) Da vidim sta ce da mi napise! I gle sad

Слика

Samo toliko o insajderima! :rugalica:

Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Meni je samo jedno ime u glavi,Kit Lengford,ne mislim da njega dovedemo,vec da najdemo takvog kosgetera(igraca koji uvek nosi +15 poena po utakmici)
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Zato sto takvi igraci igraju za 400+ hiljada dolara sto mi ni u ludilu nemamo da platimo! Eto zasto! :ole:

Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”