FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Alexandar_81 »

Код: Изаберите све

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/218274/Mladi-Cetinjanin-Vukic-potpisao-za-Crvenu-zvezdu
Od Bakica nista! Kao sto sam i pre rekao! Marko nece na Marakanu!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Sta igra ovaj?
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Mali Bakic je ofanzivni veznjak, neki amc. Mislim da su mu na menadzeru stavili mc, ali sa izrazenim napadackim kvalitetom. A ovaj mali Vukic, pojma nemam, na sajtu lovcena stoji da je u kadetima igrao napad ima i slika lika ako nekome treba za fp

http://www.fklovcen.co.me/utakmice/2009-2010/kadeti/8-Milosvukic.jpg
A ste se tice Bakica, njegov transfer je stopiran, a znate ko mu je menadzer, pa Falji Ramadani i njegova agencija.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/marko-bakic/profil/spieler_188335.html

Mozda predje u partizan ipak je Djura stari ortak sa Faljijem. Braca po babine linije. :xD:
Последње учитавање од zele дана 31 Јул 2012, 05:06, учитано 2 пута укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Црвена звезда - Омонија 1.80 3.50 3.60
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

Prema informacijama RSB-a Eli Babalj ce biti otplacen, ali ne i licenciran za sledece kolo kvalifikacija za LE.
Takodje ocekuje se da Milan Jovanovic debituje i zapocne mec u tandemu sa Maksom.
Evo i malog uvoda pred mec :cheers:

И ајмо сада, сви звездаши,
громко ура нека грми нек се тресе стадион
за славу наше Црвене звезде...

Која је примила шест комада од Нафтана из Новополотска. Па и поред свега што (не) стоји: Управа је вредна тренер тактичар, голман брани ко да није нормалан, нигде нема тако чврсте одбране ( ) нападачи брзи дају голове, дају голове...

Па ипак, увек је уз Црвену звезду, ма каква била, оно што је чини највећом. А то си ти, ти који читаш ове редове. Публика је твоја, најлуђа на свету, нико Звездо нема, то што имаш ти!
Слика
Циганијо, Омонија је веома тежак противник. Далеко опаснији од анонимуса Нафтана. У двомеч улазимо против изузетно озбиљне европске екипе (јер АПОЕЛ је претходне сезоне показао да је кипарски фудбал у Европи, нешто пре тога нама објаснио где смо) саткане од прекаљених интернационалаца, у међувремену појачане са безмало десетак играча. Веома, веома опасан и снажан противник за екипу која је примила шест комада од белоруског борца за опстанак.

Не преостаје нам ништа друго него да станемо уз раме нашим првотимцима и убризгамо им додатне еритроците када им понестане даха и када морају да буду височији, снажнији, бржи и спретнији! Када противник насрне на задњу линију одбране нашег тима а чујете да, бубњева звук одјекује, нека тада свако од нас кроз север у трансу лудује, тад запевајте Делије!

Слика

И ни једна тактика, ни један прекаљени интернационалац било ког планетарног континента који се појави у зелено белој опреми неће неће моћи да се одупре снази Звезде и пуне Маракане! Само ако она у четвртак, другог августа, буде засјала у пуном сјају и београдској ноћи дала ритам бубњева севера, ритам армије која сложно стоји, приђи и ти и дај све од себе, срце, глас и енергију. Те ноћи дај јој све што имаш, како би зидови записали и тај дан и уткали га у неизбрисиву причу, причу о љубави између ње и нас...

Дајмо јој снагу да победи, дајмо јој све што смо сакупљали у себи овога лета, жељни њене близине, сетни због њене даљине! Нека се сва летошња енергија коју смо сакупили у затишју такмичарског духа скупи у оних пар хектара изнад аутокоманде и нека као гром удари следећег противника, како би га тако грогираног, дечурлија из Љутице Богдана 1а поразила на терену!

Цигани, ми смо ти који доносимо превагу из фудбалског егала! Ми смо ти који ћемо победити у четвртак! Али само ако будемо дали све од себе, само ако се промукли будемо враћали кућама, истим тим промуклим гласом причаћемо о тријумфу. Сваки другачији исход анатомије испод црвено беле одоре значиће мању шансу за оно што сви потајно желимо. Нама је тамо место, ово је претпоследњи степеник. Дајмо снаге једној јединој да га закорачи, дајмо јој све, није то фраза, то се осети!

Звезда ми је све, Звезда живот је,
срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

Joca пише:Prema informacijama RSB-a Eli Babalj ce biti otplacen, ali ne i licenciran za sledece kolo kvalifikacija za LE.
Citao sam ovo, uzasna glupost...
A i ovi Kiprani su prenahvaljeni nisu oni nista bolji od ovih nasih jadnika...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

e, ljudi , igram sejv sa zadrugarom i zvezda dobije omoniju u ligi evrope. Prva utakmica na marakani 0-3 za kiprane, a druga 2-0 isto za njih. Lose znamenje. Naravno, ja sam u 2021 god, ali interesantno kako se poklopiso bas sad uoci ovog meca.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
FTD
Manager

Порука од FTD »

Bajkovic - Vesovic, Maksimovic, Jovanovic, Mladenovic - Mijailovic, Evandro, Milivojevic ( Dimitrijevic ) - Lazovic, Milunovic, Kasalica

Najave su da ce se ovaj tim suprostaviti Omoniji, jedina dilema Robiju je da li da mec pocne Cava ili Luka.
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Нигде логике у трансферу Бабаља.
Прво га представе као највеће појачање, онда га не плате и не лиценцирају за утакмицу против Нафтана, онда најаве да ће да га плате али га опет не лиценцирају за утакмицу против Омоније, а чујем и да није спреман.
Стварно вуку праве потезе из дана у дан...
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Vul3
World Class Manager
Поруке: 3033
Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
Место: Trst

Порука од Vul3 »

Sta je cudno tu, planiraju ga za grupunu fazu lige evrope :lol:
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Ponovo PRVA prenosi nasu utakmicu.
FTD
Manager

Порука од FTD »

Pa ja mislim da Zvezda ima sa njima potpisan ugovor, i da prenose sve tekme na Marakani.
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

Tako je :yesko:
Licno ja mislim da cemo u cetvrtak istrcati u sledecem sastavu:
Bajko
Vesovic- Maksa- Jovanovic-Mladja

Micko

Kadu Milivojevic Evandro

Lazovic

Kasalica
Nesto slicno derbiju sa pojacanom sredinom, tako bih ja voleo :D
Последње учитавање од Joca дана 31 Јул 2012, 18:32, учитано 1 пут укупно.
Stefan
Manager

Порука од Stefan »

FTD пише:Pa ja mislim da Zvezda ima sa njima potpisan ugovor, i da prenose sve tekme na Marakani.
Pa znam da imaju neki ugovor potpisan,ali mislio sam da se odnosi samo na domace prvenstvo?
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Прва је понудила више пара и то је проста математика.
Што се тиче домаће лиге, и даље имају право на ја мислим 10-11 утакмица са Маракане укључујући и дерби.
FTD
Manager

Порука од FTD »

Kirovski sutra nece biti ni u protokolu, a ja bih njega bacio u vatru samo tako nek brani, buducnost je pred njim.
Nisu mi uopste jasni neki potezi Robijevi, al dobro.
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Бајковић је изгубљен на почетку ове сезоне, не може ништа да скине.
Stefan
Manager

Порука од Stefan »

Игор пише:Бајковић је изгубљен на почетку ове сезоне, не може ништа да скине.
Jbg ali daleko od toga da je on najveci krivac za 6 primljenih golova..
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Bajko je generalno los golman, samo ga je lopta htela ko blesavog. Nije on kriv za ove golove, ali trebalo bi da ga prodamo, uzmemo lovu i forsiramo ovog kirovskog, mali je dobar samo mu fali utakmica.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Тешко да ће сада да га продамо када је скоро потписао нови двогодишњи уговор.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”