KK Partizan [2013/14]

Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun
Status: Није на вези

Порука од Sinke »

Nemoj samo igrace koji nikad Evropu sem na slici videli nisu,pa da se uklapa pola godine :waller:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Ako nesto mrzim to je upravo ovo, dovedu igraca koji pojma nema gde je evropa, pa se uci u partizanu, istekne mu ugovor i onda odigra sledecu sezonu veoma dobro, ali u nekom drugom klubu. Pa nije partizan skola za nove amere. Dovedite jednog iskusnog, koji je vec igrao u evropi. Zasto je Bo bio sjajan, pa zato sto je vec imao sezonu prilagodjavanja u nekom drugom klubu. Jednostavno, zar ne?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

:zurnal:
Тодорић о одласку Брауна у комшилук: Богатство и без резултата

Елтон Браун је узбуркао вечите страсти. Пре десетак дана у јавност је испливала вест да Партизан жели најбољег скакача и трећег стрелца турског шампионата прошле сезоне.
Како то обично бива, чаршија је брујала и о томе колико је шампион Србије понудио одличном центру, навијачи га контактирали путем друштвених мрежа, слали поруке добродошлице… Ипак, Елтон Браун је у четвртак завршио у комшилуку, у наредној сезони носиће дрес Црвене звезде. Лепо је Американац пре пар дана најавио на „твитеру“ да ће сви бити шокирани када буду чули где ће играти.
Због овог преокрета реаговао је и Драган Тодорић, спортски директор Партизана:
- Необично је чути да у једној овако сиромашној земљи каква је наша има тако богатих клубова који могу да доведу играча плаћајући га 100 хиљада долара више него што му понуди актуелни шампион који треба да репрезентује земљу у најквалитетнијем европском такмичењу. Исто тако је необично да је један део јавности и медија већ прогласио првака за следећу годину, иако нису почеле ни припреме за предстојећи шампионат. Најчудније од свега је да постоје клубови који своје богатство добијају без икакве везе са резултатима које постижу – рекао је Драган Тодорић.
Обратите пажњу на обојене делове! Доста чудно јел да! Биће опет пуштања песама са разгласа ОБРИШИ СУЗЕ МАЛА МОЈА!!!! :partizan: :winner:
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 27 Јул 2012, 23:42, учитано 3 пута укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Већ је кренуо да кука и да се бави другима а не својим клубом :slap:
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Igore ali je u pravu! Pogledaj euforiju wuauuuu zvezda sampioni bla bla a mi jos nismo kompletirali sastav! I u pravu je za Brauna 350 kila dolara je MNOGO on realno ne vredi za te pare! Vi ste Rakocu dali 350 k uzmi ili ostavi! I dali ste ovom toliko! Rakoc MEGA ZVEZDA u odnosu na ovog! I ne znam odakle vam 5 miliona budzet ? Ko daje pare ? Kako da ga mi nemamo a igramo evroligu 10 godina zaredom ? Ni meni nije jasno ali pustam da to drugi kazu! :poz:

Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Па ко вама брани да ви имате буџет 5-10-20-50 милиона евра ? Јел вас неко спречава у томе ? Цимајте спонзоре, тражите, ово-оно, па имате и ви неко име и презиме да можете да скупите неки буџет иако сте и ви у још већем курцу што се тиче дугова од нас сада. Нико није нигде споменуо да ће Звезда узети било какво прво место него је речено из клуба да се нападају сви фронтови, зато се и прави овакав тим. Много 350.000 $ за играча који има 28 година и био је најбољи скакач и трећи најбољи стрелац Турске лиге ? Не бих рекао, пре бих рекао да је један квалитетан странац који је дошао да игра у Србији. Ракочевић се нећка али је 75-80 % наш играч. Не знам дал си упознат али Евролига не доноси апсолутно никакве велике новце да би могла да формира буџет неке екипе. Пре 3 године шампион Европе је добијао тричавих 500.000 евра тако да, то је смешан аргумент. ТВ Права исто нису нешто превише плаћена а сезонске карте и улазнице у Евролиги, то већ не знам али сигурно нису неки велики профит могле да донесу. Вероватно све укупно нешто можда преко 1м евра. Ми немамо буџет 5м него нешто преко 2.5м, можда мало јачи буџет него што смо имали прошле године. Велики део буџета је растерећен одласком Пешића који је имао 500.000 годишње.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Tolike pare nema ni FK Zvezda koja proda po nekog igraca znas! A to kako vi molite sponzore necemo! Znam ja kakvi su prihodi od Evrolige nikakvi! Nama se vise isplati da odigramo tih 3 utakmice (do sad) u Top16 u Areni da nam vrate ceo budzet za tu sezonu! Posto je Pionir neisplativ! Bukvalno ovako se partizan finansira 6500 godisnjih karata puta 100 evra po komadu! Neku crkavicu od 1m daje EPS, NIS, I DRZAVA svi zajedno toliko! Dodik daje isto nesto slicno! I ako se neko proda to je to! Nema tajni! Mnogo je za 350k igraju mnogi veci igraci od jednog igraca koji igra u Turskoj 5 ekipi ne sporim da je dobar za nase uslove ali ne vredi te pare! 250k vredi kao i Maric, Bo (sad ide u San Antonio Sparse), Gist, Law svi su oni igrali za 250k i gde su sad! Fora je da on ovde napravi sebi ODSKOCNU DASKU ali Braunu to nije interes on bi da zgrne kintu! Nemoj posle da kukate na njega kad pocne sezona! A da ove godine ako prodjemo u top16 imamo 7 utakmica u ARENI sto znaci 2 budzeta tako da mislim da cemo se DOBRANO pojacati! Ali mi nije jasno zasto ovo Covic radi! Brate pozovi neku Agenciju neka ti preporuce igrace a ne uzimas drugima to je ok! Legano 100% ali ruzno! Jer se ovako samo pravi jaz izmedju navijaca! I posle nece cuditi ako opet neko nekoga gadja flasama i tolet papirom! Sto se mene licno tice ja ne virim u vase dvoriste i nisam pitao! Ali kao navijac Partizana ja sam uz svoje rukovodstvo! Mozda si ti za nesto u pravu ali opet kazem ja protiv Sase Danilovica i Dragana Todorica necu nikada nista reci!

Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Цркавицу од 1м дају ЕПС, Нис и држава ? То ти је већ 3м и јако квалитетан буџет и не би се називао цркавицом плус паре од Додика ту је још сигурно близу милиона и ето ти 4м, плус мањи спонзори и дође до 5м. Ако вам Браун не треба, не видим кукање Тодорића и вас овде како он не вреди паре и сл. Ми смо га довели вероватно зато што нам значи играч и желимо да имамо квалитетног играча на петици, не видим ништа лоше у томе. Као да је први прелетач у историји спорта. У Звезди се не ради као раније, људи су дошли који верујем да су мало способнији и мало више воде рачуна о финансијама, није пуко нагомилавање дуга и нуђење ненормалних плата непровереним играчима.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Da daju po 1 m DINARA i toliko daje i Dodik oko 800 hiljada dinara :xD: Sve ukupno kad plaltis osoblje, halu, struju, i ostale dazbine ostane oko 2 miliona evra za igrace IZVINI nama je 350 hiljada dolara po sezoni za 1 igraca MNOGO! E sad ako se neko izbaci ove sezone a ja cujem da ce Ruska Banka onda moze svasta da bude :rugalica:

Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

ЕПС даје милион динара ? Чисто сумњам у тако нешто.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Pa EPS daje i PFC i FK CZV i repki svakoj nije to Roman Abramovich! Toliko daju! Nema nista vise! To se zna koliki je budzet Partizana ako se probije ide se na prodaju nekog igraca i onda se isplati onaj kome se duguje! Tako mi funkcionisemo!

Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Порука од Lucifer »

Pa da ih nije drzava pomagala verovatno bi se ugasili jos pre 10godina. Al neka mi smo navikli na to i sprdamo se sa njima isto toliko. Todoru je krivo sto bi mi sa tim parama jurili titulu Evrolige, a ovi jure fajnl for ABA lige .. Al dobro svako prema mogucnostima. :ole:
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

ЕПС је државна фирма. Имају пара као блата и то што спонзоришу неког је чисто издркавање, као и спонзорисање Партизана у ЛШ. Зашто њима треба спонзорство када држе монопо ? Зато што не знају шта ће са парама тако да милион динара КК-у није сигурно цифра коју дају.
И да, ја заиста не знам шта ће се десити са вама када ви кренете да тонете у свим спортовима као што смо ми на дну добар део деценије, изузев одбојке.
Ничија није горела до зоре, тако неће ни ваша поготову зато што сте тако арогантни. :cheers:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Igore sad cu samo da kopiram jedan post! Da vidis sta drugi misle
Već dva puta u prethodnih 10 godina su imali takve budžete, ništa čudno za njih.
Da, znam, to ih je i zamrzlo. Samo me interesuje dokle?

Oni će da prave budžete, troše pare, nemaju rezultate, da se zamrzavaju, pa da im se opraštaju dugovi i tako u krug :banned:

A Partizan ko j..e! Šta koga briga za Partizanove rezultate? Važnije je odmrznuti klub koji se sam uništio nego pomoći klubu koji iza sebe ima rezultate :nasty:

Partizan dobije trening halu ZBOG UČEŠĆA NA F4 EL, a ovi odmah zakukaju kao ranjenici da se i njima da! Na osnovu kojih rezultata? Ako je ta hala nagrada Partizanu, za šta oni traže takvu nagradu? :gunman:

Kako vreme odmiče, sve više mislim da sam se debelo zeznuo što se nisam preselio preko kada sam imao šansu za tako nešto! Ovo što se dešava u slučaju ova dva KK, najbolje oslikava našu zemlju u celini. Ne dobija se ništa prema zaslugama, već preko veze, poznanstva, simpatija...... FUJ!
Toliko istine samo u 1 postu! I 1 CELA ISTINA PARTIZAN NIKADA NIJE DOBIO NI POLA OD ONOGA STO JE ZVEZDA! A PARTIZAN IMA USPEH! GDE JE TU PRAVDA ? :yesko:

Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Да смо ми добијали милионе, камионе и да је иза нас стајала држава не би она дозволила да ми паднемо тако ниско да се носе кошеви, да се залаже грб и сл. али добро, то је већ политичко питање а нећемо у политику на форуму. Можемо преко пп-а. :cheers:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Necu ja sa tobom u polemiku TI SI MENI TOTALNO OK! Nikada nista ruzno nisi rekao! Politiku ne volim! Jesam clan politicke partije ali ne volim to mesanje politike u sport! Svejdeno da zaobidjemo tu temu! Da se vratimo na pojacanja! Nama dolaze jos 3 igraca! Za vas ne znam! Znam da cete dovesti beka sutera i ako ode Crnja jednu Trojku ma da Dimic je klasa ja bih ga pustao! Ali na vama je :) Jaooooo saznao sam ime jednog igraca ako je taj! Bice opsteg svrsavanja :rugalica:

Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Реци слободно, да се развије дискусија. А о ККЦЗ ћемо наставити на тој теми, да не идемо превише у офтопик. :cheers:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Ne smem :) Ima da me razbiju :) Radi se o beku vise kombo beku! NBA igrac prosle godine imao solidnu minutazu u jednoj dobroj ekipi sa Istoka! Sa prestiznog DUKE univerziteta! Majk Krizevski radio sa njim! Decko moze da igra playa ali i ne mora! Odlikuju ga sjajne suterske sposobnosti kao i svakog sa tog univeziteta,ali ja pre svega mislim da je odlican defanzivac! Ako dodje bice sjajno osvezenje za nasu kosarku! Takav jos nije igrao na ovim prostorima! Mozda jeste (za vreme lock outa) ali ne u Srbiji! :ole:
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 28 Јул 2012, 01:40, учитано 1 пут укупно.

Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Posto ne komentarisem u protivnickoj temi morao sam ovde.dovoljno je navesti Zivkovic,Vesic,Covic,Vucic vi nastavite niz.Cuj ovog ko brani da se ulaze kod nas,pa pre 5 god kada je austrijska banka bila ugovorila konferenciju povodom sponzorisanjem KK Partizan,da je odjednom otkazana samo dan pre iste???Kazes kako je drzava da dozvolila da vam se odnose kosevi???Pa zato sto nisu smeli vise da ulazu u projekat "evropska zvezda",koliko ste samo dobijali para od svakog parkiranog automobilia u BG-u???A sto se tice telekoma pa taj natpis je bio mnogo pre nego na nasim.Mi igramo f4 EL,a vi se borite za opstanak u NLB i trazite istu dvoranu kao sto bi mi trebali da dobijemo???Imali ste mnogo puta u ovih 15 godina veci budzet od nas i nista niste uradili.sad vas opet dizu iz pepela.Zasto nama za tih 15 godina bar jednom dali budzet kao i vama da ostavimo ekipu na okupu??Ako vama izgrade tu trenaznu halu,mi onda bar zasluzujemo Arenu.Svakom po zasluzi....

HAHAHAH svadjaju se likovi koji citaju poruke na istom forumu.Vama sto god bi tamo napisali vi bi progutali to laganice.Dok ne vidim igraca na zvacnicnoj promociji ne verujem u to.Sto se tice Lakovica nadam se da ce nam "ukrasti",jer ko god da je pratio njegovu sezonu video je kako lik "kida"...
Последње учитавање од fanst[E] дана 28 Јул 2012, 04:34, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Ukrali nam cigani Aleksandra Rasica ima da se zakite sa njime! A i on je decko DEBIL na kub! Ja mislio Lakovica ce da nam uzmu oni uzeli onog sto mi se od njega okrece u stomaku kad treba da prevede loptu preko centra! Koliko treba nekim ljudima da shvate da nije bas svaki igrac za svaku ekipu! Inace Rakocevic odbio 350 hiljada dolara Covicevih i sprema se put Evrope! Kakvi su oni likovi umesto da te pare sto su dali Braunu daju Rakocevicu i imaju 1 Zvezdu od koga bi cela ABA liga strahovala oni daju pare igracu turskog kluba koji ne vredi realno toliko! Nije Rakoc lud da igra za istu kintu kao i Braun!

Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”