Premier League 15/16
Anri ponovo u Arsenalu?
Iskusni napadač nema ništa protiv da se ponovo vrati na Emirate, možda i u nekoj drugoj ulozi
Legendarni golgeter londonskog Arsenala Tijeri Anri nagovestio je mogućnost novog povratka na Emirejts u toku naredne sezone, baš kao što je to bio slučaj u januaru.
Njegov ugovor sa Njujork Red Bulsima ističe za 18 meseci, ali on uveliko razmišlja o svojoj budućnosti.
"Želim da se vratim u Englesku i Arsenal. Nisam planirao da igram prošle sezone, ali su Šamak i Žervinjo bili na Kupu Nacija. Tamo sam bio samo da bi trenirao, a potom sam zaigrao, ko zna šta bi moglo da se desi u budućnosti, rekao je Anri.
Odlični francuski golgeter bi mogao da se vrati među Tobžije kao igrač, ali i u nekoj drugoj ulozi po završetku karijere.
"Još uvek nisam razgovarao sa Vengerom, pa ne znam kakvi su njegovi planovi. Trenerska pozicija me ne interesuje. U ovom trenutku ne znam šta bih mogao da radim, ali vratiću se u Arsenal sigurno", jasan je Anri.
Iskusni napadač nema ništa protiv da se ponovo vrati na Emirate, možda i u nekoj drugoj ulozi
Legendarni golgeter londonskog Arsenala Tijeri Anri nagovestio je mogućnost novog povratka na Emirejts u toku naredne sezone, baš kao što je to bio slučaj u januaru.
Njegov ugovor sa Njujork Red Bulsima ističe za 18 meseci, ali on uveliko razmišlja o svojoj budućnosti.
"Želim da se vratim u Englesku i Arsenal. Nisam planirao da igram prošle sezone, ali su Šamak i Žervinjo bili na Kupu Nacija. Tamo sam bio samo da bi trenirao, a potom sam zaigrao, ko zna šta bi moglo da se desi u budućnosti, rekao je Anri.
Odlični francuski golgeter bi mogao da se vrati među Tobžije kao igrač, ali i u nekoj drugoj ulozi po završetku karijere.
"Još uvek nisam razgovarao sa Vengerom, pa ne znam kakvi su njegovi planovi. Trenerska pozicija me ne interesuje. U ovom trenutku ne znam šta bih mogao da radim, ali vratiću se u Arsenal sigurno", jasan je Anri.
- ivanvess
- Youth Team Coach
- Поруке: 176
- Придружен: 18 Апр 2011, 10:48
- Место: Smederevo
- Status: Није на вези
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cYXnSCeU4wA[/youtube]
Bebe vec drugu utakmicu za redom igra odlicno, nadam se da ce tako biti i tokom sezone.
Bebe vec drugu utakmicu za redom igra odlicno, nadam se da ce tako biti i tokom sezone.
- ivanvess
- Youth Team Coach
- Поруке: 176
- Придружен: 18 Апр 2011, 10:48
- Место: Smederevo
Nek ide on slobodno negde drugde ili jos bolje neka ostane u Arsenalu. Imamo dosta napadaca i svi su kvalitetni, ono sto treba su zadnji vezni i levi bek. Imam neki osecaj da ako dodje RVP ima da zavrsi kao Hargrivs.
Ne treba davati ni onolike pare za Lukasa jer je tu Kagava. Ako ce vec Anderson da ide, bolje taj novac uloziti u zamenu za Kagavu s obzirom da je sklon povredama. Flecer nece igrati jos sigurno pola godine, Evra je rupa od kad se posvadjao sa Suarezom.
Ne treba davati ni onolike pare za Lukasa jer je tu Kagava. Ako ce vec Anderson da ide, bolje taj novac uloziti u zamenu za Kagavu s obzirom da je sklon povredama. Flecer nece igrati jos sigurno pola godine, Evra je rupa od kad se posvadjao sa Suarezom.
Stivi Dži: "Moramo u top 4, mi smo Liverpul!"
Fudbaler Liverpula Stiven DŽerard upozorava da "Crveni" ne smeju ponovo da završe na osmom mestu. Džerard veruje u Rodžersa.
Novi trener Liverpula Brendan Rodžers uliva nadu kapitenu "Crvenih" Stivenu Džerardu.
Stivi Dži veruje da će Liverpul biti bolji nego prošle sezone kada je bio osmoplasirani tim na tabeli.
"Zaista mislim da možemo da budemo u top 4", rekao je Stiven Džerard.
"Ubeđen sam u to. Nisam nerealan. Ako budemo igrali kao na većini mečeva od prošle sezone i ako budemo koristili šanse, to je ostvarivo" dodao je Stivi DŽi.
"Nedopustivo je da završimo ponovo na osmom mestu. Mi smo Liverpul", zaključio je kapiten "Crvenih".
Ako neko zna da vrati veru u tim, onda je to KAPITEN!
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
Код: Изаберите све
http://www.sportske.net/vest/transferi/vest-hem-u-rekordnoj-ponudi-za-kerola-88468.htmlYOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)