FK Crvena zvezda [2013/14]
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
- Status: Није на вези
0:1, Касалица мачка. 
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Игор
- Manager
- Контакт:
0:2, Милуновић 
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Игор
- Manager
- Контакт:
0:3, Милуновић опет ! 
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- Joca
- World Class Manager
- Поруке: 4764
- Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
- Место: Novi Beograd
Ne zelim da trazim dlaku u jajetu, ali realno gledano ovi su amateri.
I dalje igramo previse sporo, igraci se ne krecu dobro bez lopte. Ovih 3-0 mi ne uliva neko samopouzdanje, i dalje igramo bezidejno osim u trenuntcima kada Laza ima loptu. A i Robi i njegov 4-3-3 sistem pocinju da mi idu na k***c, najvise dodira sa loptom imali Krneta- Maksimovic
Medjutim ovo je pocetak sezone i nadam se da ce bolja igra doci i sa boljim protivnicima
I dalje igramo previse sporo, igraci se ne krecu dobro bez lopte. Ovih 3-0 mi ne uliva neko samopouzdanje, i dalje igramo bezidejno osim u trenuntcima kada Laza ima loptu. A i Robi i njegov 4-3-3 sistem pocinju da mi idu na k***c, najvise dodira sa loptom imali Krneta- Maksimovic
Medjutim ovo je pocetak sezone i nadam se da ce bolja igra doci i sa boljim protivnicima
Последње учитавање од Joca дана 19 Јул 2012, 17:49, учитано 1 пут укупно.
Jeste igramo sporo, ali koliko vidim i ne trude se da budu nesto brzi, videli da mogu da dobiju utakmicu peske, pa to i rade ocigledno.Jovan Nisic пише:I dalje igramo previse sporo, igraci se ne krecu dobro bez lopte. Ovih 3-0 mi ne uliva neko samopouzdanje, i dalje igramo bezidejno osim u trenuntcima kada Laza ima loptu.
-
Danijel_CH
Pa protiv ovakvih ekipa se igra rutinski, sa pola snage.Tako sada igra Zvezda, a i Partizan je neko vece. Nece sad trcati da polome noge, zna se kad ce zaigrat punom snagomJovan Nisic пише:Ne zelim da trazim dlaku u jajetu, ali realno gledano ovi su amateri.
I dalje igramo previse sporo, igraci se ne krecu dobro bez lopte. Ovih 3-0 mi ne uliva neko samopouzdanje, i dalje igramo bezidejno osim u trenuntcima kada Laza ima loptu. A i Robi i njegov 4-3-3 sistem pocinju da mi idu na k***c, najvise dodira sa loptom imali Krneta- Maksimovic![]()
- Garfild
- Assistant Manager
- Поруке: 687
- Придружен: 12 Нов 2010, 20:49
- Место: Niksic
Ni dan ni godinaaaa Zvezdo crvena
Sta koji k***c da trce i znoje se kad nema potrebe. Meni ovo skroz ok, prosle sezone smo se sa ovakvim ekipama mucili. Ne kazem da ce ove biti drugacije mnogo, ali ......
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gWZI5MUtUfU[/youtube]
Sta koji k***c da trce i znoje se kad nema potrebe. Meni ovo skroz ok, prosle sezone smo se sa ovakvim ekipama mucili. Ne kazem da ce ove biti drugacije mnogo, ali ......
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gWZI5MUtUfU[/youtube]
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Dobili ste i vi protivnike! Molite boga da izbegnete 2 ekipe
Isto ko i mi 
Izvinjavam se nisam video! Zelim vam srecu u zrebu! Ne znam za Slovan voleo bih da dobijete Zetu
Izvinjavam se nisam video! Zelim vam srecu u zrebu! Ne znam za Slovan voleo bih da dobijete Zetu
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 19 Јул 2012, 18:16, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:

BOOOOOOOOOOSIIIIIIIIIIII!!!!