Premier League 15/16
- Eldin96
- Assistant Manager
- Поруке: 775
- Придружен: 19 Феб 2012, 15:06
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
To mi je bilo cudno malo a i ono goodbay xD ali mislim da je zvanicna stranica,ja ne bih voleo da on ode ali sam i dosta citao o njegovom odlasku.
EDIT : BBC prenosi da Manchester United zavrsava pregovore sa Mourom.
EDIT : BBC prenosi da Manchester United zavrsava pregovore sa Mourom.
Последње учитавање од Eldin96 дана 16 Јул 2012, 19:37, учитано 1 пут укупно.
Arsenal je poslao ponudu od 6 miliona £ za Nianga.
Код: Изаберите све
http://football-talk.co.uk/65503/arsenal-make-official-6m-bid-for-niang-after-learning-of-citys-interest/- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
Sve to stoji, ali si zaboravio da kažeš i da je flegmaivanvess пише:Voleo bi da ostane, ali tesko da ce igrati nesto ove sezone. Izuzetno cvrst na lopti i retko se desava da mu je neko uzme, a jos je i "bratko" =D
Da ne zaboravim da kažem, u Junajted je stigao i mladi Sean Goss za 100k funti, ima samo 16 godina.

- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Ууу, одлично појачање за Челси!
Свако хоће у Европског шампиона
Надам се да ће довести Каванија или Хулка као што се спомињало на почетку трансфер периода.
Свако хоће у Европског шампиона
Надам се да ће довести Каванија или Хулка као што се спомињало на почетку трансфер периода.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
Ja procitao da dosao, kroz 2 dana ugovor potpisuje, transfer vredan 7 miliona funti, a za Baneta nema nista da se prica verovatno ce na stopera ili ce Azplikueta biti bek-ap.
Последње учитавање од Trle дана 18 Јул 2012, 19:58, учитано 1 пут укупно.
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Можда су само пили кафицу, не мора то ништа да значи 
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Ferguson rekao da ce dovesti levog beka.
Modric-Ne postoje sanse da on dodje u Junajted, bar ne sada. Razlozi su ocigledni.
Lucas-Mislim da postoji sansa da dodje, previse se prica o njemu da bi sve to bila patka. Citao sam da je ponudjeno 30milki za njega. Takodje, ne verujem da ce ista preko toga hteti Junajted da da.
Baines-Ja sam uveren da taj lik dolazi ovog leta, nemam nikakvu sumnju.
Eriksen-Mozda, i sam igrac je izrazio zelju da dodje. I pre bih njega zeleo da vidim u Junajtedu nego Lukasa, sitni Brazilac u Engleskoj? Ne.
Modric-Ne postoje sanse da on dodje u Junajted, bar ne sada. Razlozi su ocigledni.
Lucas-Mislim da postoji sansa da dodje, previse se prica o njemu da bi sve to bila patka. Citao sam da je ponudjeno 30milki za njega. Takodje, ne verujem da ce ista preko toga hteti Junajted da da.
Baines-Ja sam uveren da taj lik dolazi ovog leta, nemam nikakvu sumnju.
Eriksen-Mozda, i sam igrac je izrazio zelju da dodje. I pre bih njega zeleo da vidim u Junajtedu nego Lukasa, sitni Brazilac u Engleskoj? Ne.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.