FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Orthodox »

Koga boli kita za sve ovo i za savez i za bakića i za prosineckog....HOCEMO TITULU BRE I LIGU SAMPIONA, samo forsiraju neke nebitne vesti, a od prave stvari ni K! :gunman:
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Полако, година стабилизације :zelenko:
Ако се ове године не освоји титула, мислим да је свима јасно да се ова управа више неће трпети па макар имали мандат и од 20 година. Лако ће се отерати, то је најмањи проблем од стране правих навијача, а ови док се плаћају има да ћуте, нажалост. :cheers:
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Vrag
Newgen
Поруке: 32
Придружен: 04 Јул 2012, 06:16
Место: Šamac, BiH

Порука од Vrag »

Zadnja prilika i za upravu i za Robija. Imali su dovoljno vremena, i uprava da stabilizuje stvari, i Robi da skupi tim kakav želi i uspostavi sistem. Sad je vreme za titulu. Ako toga ne bude mogu slobodno svi kolektivno da idu.
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Bez Babalja protiv Naftana?

:mozzart:

Još nije stigao sertifikat za pojačanje iz Australije

Veliko je pitanje da li će Eli Babalj, pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, moći da igra 19. i 26. jula u mečevima drugog kola kvalifikacija Lige Evrope protiv beloruskog Naftana. Razlog je sertifikat koji još nije stigao iz Australije pa samim tim napadač ne može da bude licenciran za mečeve na međunarodnoj sceni, a rok ističe danas. Vrlo je moguće da Zvezda još nije uplatila Melburn Hartu prvu ratu od 175.000 evra i da zbog toga nije stigao dokument bez koga u FSB ne mogu da ozvaniče transfer.

Слика

Dobra stvar u svemu je da UEFA dozvoljava da jedan igrač bude dodat na spisak 48 sati pre utakmice tako da ove formalnosti ipak mogu da se obave do utorka. Uredno su inače registrovani novajlije Ljubo Nenadić i Milan Jovanović, a na spisku sigurno neće biti Petra Đuričkovića i Ognjena Ožegovića koji su pozajmljeni Radničkom iz Kragujevca odnosno Banatu i Marka Perovića na koga se više na računa.
FTD
Manager

Порука од FTD »

Mijailovic produzio ugovor na jos 2 godine. :fanman:
FTD
Manager

Порука од FTD »

Bakic danas doputovao u Beograd, kroz par dana ugovor.
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

:mozzart:

Динамо помаже Звезди

Противник црвено-белих дозволио тиму из Бреста да у последњих 16 минута преокрене резултат

Црвена звезда, судећи према последњим резултатима Нафтана, не мора да брине пред одлазак у Белорусију. Динамо Брест преокренуо је резултат у задњих 16 минута, нанео неочекивани пораз и тако срушио самопоуздање противнику црвено-белих у другом колу квалификација за Лигу Европе – 2:1.

Коваленко је у 13. минуту довео Нафтан у вођство, а онда је Сокол у 74. и Гоголаџе у 81. минуту донео преокрет и важну победу Динаму у наставку борбе за опстанак у белоруском првенству.

Нафтан у последњих шест утакмица има једну победу, два ремија и три пораза...
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Imam ruznu vest za vas zvezdase Marko Bakic je na autokomandi otisao u Humsku 1 i stavio paraf na vernost Partizanu! Ugovor na 3 godine! Ovo je slucaj Savicevic sad je 1-1 :) Nemoj da me mrzite ali bolje da znate da se ne nadate!
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 14 Јул 2012, 16:51, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

Marko Bakić (Serbian Cyrillic: Mapкo Бакић; born 1 November 1993 in Budva) is a Montenegrin footballer playing for Mogren in the Serbian SuperLiga.

evo sta pise na wiki :lol:
FTD
Manager

Порука од FTD »

Sad si Becar postao ? :D
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Pa nisam ja Becar nemoj tako da vredjas coveka JA SAM GORI od njega :xD:

Evo zasto LIAN SPORTS GmbH Ramdani cuda cini!
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 14 Јул 2012, 17:01, учитано 1 пут укупно.

Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

Djuro ti li si?
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Код: Изаберите све

http://www.sport26.rs/page.php?FID=2&PKID=1&id=1084
Kakva sramota od portala,planski napravljena od strane "nekoga" samo da bi se sirila negativna atmosfera i sakrivale malverzacije u sopstvenom klubu!

Selektor rsbg
"Јуче сам се чуо и са Буцком и са осталима из управе и као што сам вам рекао ово је невиђена будалаштиња.

А причао сам и са новинаром који је ово написао...

Опуштено."

http://www.sport26.rs/strana.php?IDs=82&naslov=Zvezda%20gori,%20a%20Luki%C4%87%20se%20%C5%A1etka...
evo jos i su i posvetili ceo tekst o tome kako Lukic trci sa igracima..

Sramota je da danas mozete sa 30e da napravite sajt i da zaposlite svoje drugare i poznanike i da spinujete javnost.
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

Ma ovi su debili, grobarski portal a na naslovnoj citavoj CZ i to sve neke pljuvacine kompleksasi a ima jos bolja vjest koju su objavili za lukica to ce bubi postaviti kad vidi ovo :yesko:
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Ово?

http://www.sport26.rs/page.php?FID=8&PKID=&id=1085
Немају ништа паметније у животу да раде..
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

Da :haa:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=113081
Lazovski Grobarski sajt ima vise informacija nego vi u klubu :) :ole:

Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Прво је ово пласирао Ружнал, паметном довољно.
И сам демант је стигао од Стефановића лично тако да не видим чему даља полемика.
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Alexandar_81 пише:

http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=113081
Lazovski Grobarski sajt ima vise informacija nego vi u klubu :) :ole:
Tesko ;)

:rsb:

Генерални секретар ФК Црвена звезда, мр Ђорђе Стефановић демантује одлазак
Слика
"Срамно је да се неко напада када није у могућности да се брани. Као што многи знају имао сам озбиљних здравствених проблема и чак сам један временски период био хоспитализован управо збот тих здравстевних проблема", рекао је Стефановић за Б92.

Стефановић се захвалио људима који га мењају на послу док је одсутан и најављује свој повратак 24. јула.

"Морао сам након изласка из болнице да узмем двонедељно боловање. Овом приликом захваљујем се људима који су ме одменили током одсуства са места које је јако одговорно и изузетно стресно. Могу само да поручим свима који су ме сменили да сам здравији него икад и да се враћам на своје радно место 24. јула".

Поједини беогррадски медији пренели су током викенда објавили да Стефановић није више генарални секретар Звезде и да се већ тражи његова замена. Стефановић је већ три године генерални секретар клуба из Љутице Богдана.
FTD
Manager

Порука од FTD »

Ma ajde smesan sajt, sta se uzbudjujete oko toga. :)
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”