FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

srbinho
Status: Није на вези

Порука од srbinho »

Zabrinjavaju me ovi promasaji...sve uradimo lepo, napravimo akciju damo zavrsni pas ali kad treba lopta da se uvali u gol tu zakazemo...i tako godinama...nikako da popravimo to...omasio sam ishod utakmice ali sam prosto znao da necemo da iskoristimo sanse koje nam se ukazu...pozadi opasna promaja...a od pojacanja ni traga ni glasa...sreca u nesreci je sto su nam Stojkovic i Petrovic zdravi tako da Radisa nece morati medju stative :zelenko:
Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Порука од Lucifer »

Ma ja gledao i nismo igrali toliko lose, al opet primamo kiks golove. I mucimo se da damo imali smo par dobrih prilika pre svih L.Markovic i Zabija imao jednu solidnu al nije najbolje zahvatio loptu .. Valjda nije nista opasno sa Pauljevicem mi drugog desnog beka i nemamo umesto njega uso Lazevski on ne zna da koristi desnu nogu uopste, Miljka je truba, a Aksena forsira na krilu sto i nije lose po meni.. Bili smo u najmanju ruku ravnopravan rival, al smo slabo trcali, delujemo iscrpljeno valjda je zbog priprema. Ozbiljno me zabrinjava sporost Lovrea, valjda ce se covek malo stabilizovati kad krenu mecevi ono sto sam video je blago receno tuga ..
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Moskovski Dinamo želi Ninkovića, Partizan ne razmišlja o prodaji

Слика

Talentovani Nikola Ninković privukao je pažnju brojnih fudbalskih klubova širom Evrope, ali uprava Partizana je odlučna u nameri da zadrži jednog od najtalentovanijih momaka koji su izašli iz omladinske škole crno-belih.

Слика

Moskovski Dinamo je poslednji u nizu klubova koji žele da "otmu" Ninkovića Partizanu. Koordinator za sportska pitanja Albert Nađ je poslao jasnu poruku Rusima.

"Neka stanu u red, i nek se jave za godinu i po ili dve", bio je kratak Nađ.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Nesto meni smrdi ovde,odjednom njima udarilo u glavu da cuvaju mlade igrace,jest' cvrc Milojka,sad ce da ga uvale za neku sicu 1-2M :slap:
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Pa kada je sportski deo rasforminan i dosli ljudi koji su normalni, nema sta da bude odjednom, trudice se da ih drze kolko god mogu i da baziraju igru na njima, ne pamtim kada smo imali tim koji je igrao 2 sezone zajedno, ne racunam mladje kategorije...
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Imam da vam saopstim radosnu vest! Ipak cemo dovesti stopera! I to ne nekog nego licno Lee Addy-a koji je raskinuo ugovor sa Dalienom i trebao bi u narednih 7 dana da dodje do Beograda i zavrsi potpis na vernost Partizanu na 2 godine! Djura opet zavlaci komsinici! DOKLE VISE! :slap:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Vrag
Newgen
Поруке: 32
Придружен: 04 Јул 2012, 06:16
Место: Šamac, BiH

Порука од Vrag »

Ovo je još jedna patka sigurno. A i da nije, nema nama Djura šta da zavlači, jebo vas Adi.
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Срећно онда у тражењу истог по аеродрому. :cheers:
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Smiri se decko sta ti je! Ovo je Partizanova tema! I nemoj da psujes!

Корисников грб
Vrag
Newgen

Порука од Vrag »

Smiren sam ja. Nisam znao da je zabranjeno pisati u vašoj temi. I tebi ništa nisam opsovao, ako ti smeta, žali se.

A s Adijem ćete se usrećiti. ;)
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Pa imas pravila foruma, pa ih procitaj! Nema omalovazavanja i psovanja nigde! Da pises mozes niko to nije osporio! Ja sam samo izneo ono sto sam cuo! Da li je istina i da li ce tad doci! Ne znam! Ali sam naveo info na pravo mesto! Onaj ko navija za Zvezdu ima svoju temu! Ja doduse napisem nesto na toj temi ali nikada nista ruzno! Uglavnom samo ono sto mislim da je ispravno! :slap:

Корисников грб
Vrag
Newgen

Порука од Vrag »

Nisam ni ja hteo ništa ružno da kažem, opsovao sam više iz navike. Aj nazdravlje ;) :cheers:
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Вратите се теми. :fanman:
Последње учитавање од Игор дана 12 Јул 2012, 20:59, учитано 2 пута укупно.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

IgorPancevo, pravi si moderator :) Nego ima li nekih vesti o treneru KK! Da mi kazes tamo! na temi! Ovo mi se ne svidja sa Addy-em uopste znam kako je vas prodavao glupim golovima ne bi da nam se desi isto! Ali mutavko ne bio mutavko da ne napravi neko brljotinu :gunman: SELJAK IZ DERVENTE :argh:

Корисников грб
SGrobar
Youth Team Coach
Поруке: 181
Придружен: 22 Јан 2011, 18:03
Место: Morovic

Порука од SGrobar »

Alexandar_81 пише:Imam da vam saopstim radosnu vest! Ipak cemo dovesti stopera! I to ne nekog nego licno Lee Addy-a koji je raskinuo ugovor sa Dalienom i trebao bi u narednih 7 dana da dodje do Beograda i zavrsi potpis na vernost Partizanu na 2 godine! Djura opet zavlaci komsinici! DOKLE VISE! :slap:
Kakav crni mutavi da zavlači komšinici!? Što se njega tiče on bi im dao titulu i prošle godine da nije bilo Krleta i Stanoja koji su napravili onoliku razliku na polusezoni. Nema ništa od Addy-ja, nije mu Ramadani menadzer. :xD:

A Mutavi&co nastavlja da ruši naš FK Partizan. Ugasili su i MIP radio. Najbolje da zatvore stadion pa da berbe lovu na miru. :gunman:
:partizan: Срце, руке, глас! :partizan:
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Ja ne znam sta se vi brinete za domacu titulu,zar niste videli da je cika Tole jos uvek na celu FSS?A u Evropi standard,odigramo LE uzmemo 2-3 boda i to je to,sledece sezone opet tako..I svima lepo,navijaci ce videti Evropu,Djura ce prodati bar 3 igraca,liga da nam nema ovih u okruzenju bila bi najlosija...
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Pa taj stadion je jos za ovu sezonu! Pravi se novi zajednicki za Repku Zvezdu i Partizan negde iza Novog Beograda! Ova dva idu u legendu! A Miskovic dobija svoj Delta City! POLITIKA BATO MOJ! I posle ce da ode i on i Lukic svi srecni a sto ce svaki dan neko da strada zbog ludaka sa jedne i druge strane to nema veze! :nasty:
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 12 Јул 2012, 21:30, учитано 1 пут укупно.

Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Ма дај бре, какав заједнички стадион ? Шта причаш ти ?
Од тога никад ништа неће бити, а и да буде, неће се сигурно изградити за 200 дана. Теорије завере и празне приче.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Pa dobro nisam mislio bas za 1 godinu, ali ce poceti da prave taj stadion! Posto znas kakvo je iz UEFE upozorenje stiglo ili da krenemo da pravimo ili onda sledece godine evropu igramo u Bukurestu! :xD: Nevezano je ovo zvezda partizan na isto je! Stadioni nisu vise funkcionalni bar oni tako kazu! U nasoj Tole super Ligi nema potrebe da pravimo drugi on je STADIONCINA za recimo Donji Srem ili Banat ali sad kad se zavrsi Cair BICE SRAMOTA da Radnici iz Nisa ima lepsi stadion od Partizana i Zvezde! :nasty:

Код: Изаберите све

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/lakovic-izgradicemo-nacionalni-stadion-86710.html
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 12 Јул 2012, 21:41, учитано 1 пут укупно.

Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Нису толико јадни и бедни да треба да се граде потпуно нови стадиони. Боље издвојити пар стотина хиљада евра и "умити их" и биће као нови. Само је питање дал то неко жели да уради.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”