Radi se o ljudskim klonovima koji sluze za zamene organa "originalnim" ljudima i koji su napravljeni i uceni,usadjena im je lazna proslost da su oni jedini ljudi koji su opstali kontaminaciju zemlje ali dolazi do problema sa jednim koji postaje znatizeljan i pocinje da dobija secana od coveka od kojeg je nastao.Postoji kao ostrvo na koje idu klonovi izvuceni lutrijom ali ustvari to je maska za njihovo ubijanje i vadjenje organa jer je njihovom originalu zatrebao zbog bolesti i sl.Linkoln provaljuje da ih lazu jer odlazi u deo za odrzavanje tog pogona i pronalazi leptira,ide dalje i pronalazi medicinski deo zgrade gde vidja prijatelje na operacijama kako im uklanjaju organe i taj deo javnost jedino vidi,oni za klonove misle da su u vegetativnom stanju,da nemaju svest ali i to je deo price koju taj doktor prica javnosti.Dalje sledi akcija,jurnjava,njih dvoje Linkoln i prijateljica uspevaju da pobegnu napolje i saznaju sta se ustvari desava a dalje pogledajte film mrzi me da pisem..
Filmovi
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Status: Није на вези
Americki,nasi su ga barem preveli ostrvo ne znam da li je to original ime.
Radi se o ljudskim klonovima koji sluze za zamene organa "originalnim" ljudima i koji su napravljeni i uceni,usadjena im je lazna proslost da su oni jedini ljudi koji su opstali kontaminaciju zemlje ali dolazi do problema sa jednim koji postaje znatizeljan i pocinje da dobija secana od coveka od kojeg je nastao.Postoji kao ostrvo na koje idu klonovi izvuceni lutrijom ali ustvari to je maska za njihovo ubijanje i vadjenje organa jer je njihovom originalu zatrebao zbog bolesti i sl.Linkoln provaljuje da ih lazu jer odlazi u deo za odrzavanje tog pogona i pronalazi leptira,ide dalje i pronalazi medicinski deo zgrade gde vidja prijatelje na operacijama kako im uklanjaju organe i taj deo javnost jedino vidi,oni za klonove misle da su u vegetativnom stanju,da nemaju svest ali i to je deo price koju taj doktor prica javnosti.Dalje sledi akcija,jurnjava,njih dvoje Linkoln i prijateljica uspevaju da pobegnu napolje i saznaju sta se ustvari desava a dalje pogledajte film mrzi me da pisem..
Последње учитавање од Dule93 дана 09 Јул 2012, 11:36, учитано 1 пут укупно.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Hvala ti sto nam nisi sve otkrio...
Propustio sam reprizu, hteo sam da ga gledam veceras, ali sad... tesko.
Propustio sam reprizu, hteo sam da ga gledam veceras, ali sad... tesko.
Последње учитавање од Gagi дана 09 Јул 2012, 11:41, учитано 1 пут укупно.
-
Lucifer
- Assistant Manager
- Поруке: 878
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
- Место: Kruševac
- Formacija: 4-1-2-3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Owen Wilson .. Marley & Me se zove film.
The Jacket je dobar sa Adrianom Brodijem ko nije gledao ..
The Jacket je dobar sa Adrianom Brodijem ko nije gledao ..
Последње учитавање од Lucifer дана 09 Јул 2012, 15:48, учитано 1 пут укупно.
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j4C6wLTPM1w[/youtube]
Valja li?
Aaa ovo?
Valja li?
Aaa ovo?
Код: Изаберите све
http://www.imdb.com/title/tt0758774/
Последње учитавање од samson дана 09 Јул 2012, 18:23, учитано 1 пут укупно.
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
- samson
- SFM Hall Of Fame
Ne volim DiCapria nikako, zato pitam. A ovaj gore, glumacka ekipa odlicna ali mi se ne cini nesto narocito.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Body of lies je odličan film, sigurno nećeš pogrešiti sa njim. Stvarno se i meni čini da je Di Caprio mnogo bolji poslednjih godina, i dalje mi je odbojan tip, ali je imao nekoliko sjajnih uloga u zadnje vreme, uključujući i ovu.
Righteous Kill je malo drugačija priča. Vidi, De Niro i Pacino su u tandemu, ne može biti loše. Film ima svojih loših momenata, ali je kul gledati njih dvojicu zajedno, ja, kao neko ko ni za jednu Pacinovu ulogu neće reći da je loša, ne mogu da kažem ni za ovaj film da je bez veze.
Righteous Kill je malo drugačija priča. Vidi, De Niro i Pacino su u tandemu, ne može biti loše. Film ima svojih loših momenata, ali je kul gledati njih dvojicu zajedno, ja, kao neko ko ni za jednu Pacinovu ulogu neće reći da je loša, ne mogu da kažem ni za ovaj film da je bez veze.
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Код: Изаберите све
http://www.imdb.com/title/tt0117913/Jusqu'ici tout va bien…
- samson
- SFM Hall Of Fame
Bio sinoc, dobar film.