Sjutra idem u Budvu (Bečiće) do uveče, a kad odem 30. jula na odmor, možda odem do Sutomora
Vi ste onda stvarno siromasan klub ako dolazite kod nas na pripreme,ali dobro uradili su pre 2 godine terene za basket tako da imate gde trenirati...Sinisa Pro1 пише:Idem na pripreme u Krupanj,a za more kao i svih godina ranije nema para,mozda odemu u selo na neki rostilj 2-3 dana cisto da me ne smaraju matorci mesec dana sto necu da idem sa njima,a
Daj bre kakvo mesto,pi**ovac kog' nema ni na mapi.To za uranak u startu otpada zbog vremena,a i samo cu imati vremena ovih 15 dana posle sam zauzet.Povedi Djordja da i on malo dodje sebi,knjiga ce mu doci glave...Tik'al пише:Boske nemoj tako, zar ne volis mesto gde zivis?![]()
A ako budem dolazio u Koviljacu ce se organizujemo da idemo u neki uranak
Cerak 99' i mladji su isli u Sloveniju, pa Austriju i svuda po Italiji(tako mi je rekao drug).A da ne bude off ja trenutno uzivam u Grckoj.Sinisa Pro1 пише:Ne znam,ali idu i mnogo bogatiji klubovi od nas tu na pripreme,poput Ceraka i Zarkova,Cerak ima bas puno igraca u nasim kategorijama pa ce biti ekstra da se sa njima uigravamo pred pocetak sezone(iako ih bas nesto i ne vollim kao klub),a i Zarkovo koje trenutno trenira u Partizanovoj hali,kazu da ih je kupio neki lik,imaju sad brdo para i bice mali FMP za par godina,seniori bi trebali da im igraju Prvu Ligu srbije,to je ona liga koja se igra uporedno sa ABA ligon,pa najboljih 4 ide u KLS,u svakom slucaju ja sam tu od 15 avgusta do 22-25 'bem li ga,pa cu ti javiti,mogli bi da se i vidimo
Ne znam koliko je tacno,ali moguce je i da Zvezdino 99' i 98 bude u isto vreme na pripremama
Nista cudno,i mi smo prosle godine isli u Cesku,ekipa 97' je ugostila Peristeri 97'(inace seniorski grcki prvoligas) i najverovatnije cemo mi ici kod njih sledece godine,a starije generacije su nam pre par godina isle na turneju Italija-Francuska-Spanija,tad je moj brat igrao,i pitaj tog drugara jesu li oni igrali regionalnoj ligi za 99',tj. jesu li je osvojili,ako jesu onda su i gostovali Mondu pa mozda znam deckaTheBigOneFCB пише:Cerak 99' i mladji su isli u Sloveniju, pa Austriju i svuda po Italiji(tako mi je rekao drug).A da ne bude off ja trenutno uzivam u Grckoj.Sinisa Pro1 пише:Ne znam,ali idu i mnogo bogatiji klubovi od nas tu na pripreme,poput Ceraka i Zarkova,Cerak ima bas puno igraca u nasim kategorijama pa ce biti ekstra da se sa njima uigravamo pred pocetak sezone(iako ih bas nesto i ne vollim kao klub),a i Zarkovo koje trenutno trenira u Partizanovoj hali,kazu da ih je kupio neki lik,imaju sad brdo para i bice mali FMP za par godina,seniori bi trebali da im igraju Prvu Ligu srbije,to je ona liga koja se igra uporedno sa ABA ligon,pa najboljih 4 ide u KLS,u svakom slucaju ja sam tu od 15 avgusta do 22-25 'bem li ga,pa cu ti javiti,mogli bi da se i vidimo
Ne znam koliko je tacno,ali moguce je i da Zvezdino 99' i 98 bude u isto vreme na pripremama
Osvojio je beogradsku ligu sa Cerakom, on je 2000. , ali Ras je igrao sa ekipom 2001. mi sa 99'\00'(KKBB) tako da mislim da je to to.Taj moj dug se zove Pavle Cvejic a evo je i slika:Sinisa Pro1 пише:Nista cudno,i mi smo prosle godine isli u Cesku,ekipa 97' je ugostila Peristeri 97'(inace seniorski grcki prvoligas) i najverovatnije cemo mi ici kod njih sledece godine,a starije generacije su nam pre par godina isle na turneju Italija-Francuska-Spanija,tad je moj brat igrao,i pitaj tog drugara jesu li oni igrali regionalnoj ligi za 99',tj. jesu li je osvojili,ako jesu onda su i gostovali Mondu pa mozda znam deckaTheBigOneFCB пише:Cerak 99' i mladji su isli u Sloveniju, pa Austriju i svuda po Italiji(tako mi je rekao drug).A da ne bude off ja trenutno uzivam u Grckoj.Sinisa Pro1 пише:Ne znam,ali idu i mnogo bogatiji klubovi od nas tu na pripreme,poput Ceraka i Zarkova,Cerak ima bas puno igraca u nasim kategorijama pa ce biti ekstra da se sa njima uigravamo pred pocetak sezone(iako ih bas nesto i ne vollim kao klub),a i Zarkovo koje trenutno trenira u Partizanovoj hali,kazu da ih je kupio neki lik,imaju sad brdo para i bice mali FMP za par godina,seniori bi trebali da im igraju Prvu Ligu srbije,to je ona liga koja se igra uporedno sa ABA ligon,pa najboljih 4 ide u KLS,u svakom slucaju ja sam tu od 15 avgusta do 22-25 'bem li ga,pa cu ti javiti,mogli bi da se i vidimo
ovaj desno je on.