KK Partizan [2013/14]
IDEMO BRE DOMINACIJAAA!! Mnogo mi se svidja sto cemo da imamo jako mlad tim,a Dule ce znati da iskoristi ovde mlade igrace kako valja i ja mislim da ce to biti najperspektivnija ekipa u Evropi, samo da ostanu par godina i bice opet EL nasa! GO PARTIZAN!!!!

A Evo malo novog pojacanja.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K1zY8CSNMsY[/youtube]
A Evo malo novog pojacanja.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K1zY8CSNMsY[/youtube]
Последње учитавање од Trle дана 02 Јул 2012, 16:08, учитано 1 пут укупно.
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
- Status: Није на вези
Bas ce Letonac sa onakvim kolenima da divlja...Sinisa Pro1 пише:Sto imam neki jebeni osecaj da ce sa Bertans-om da divlja i pravi lom ?
EDIT:Dreams become true.. So exciting to play for this legendary club, crazy fans and beautiful city. Belgrad, i'm coming soon.
"Mali"voli da tvituje...
Последње учитавање од fanst[E] дана 02 Јул 2012, 16:27, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Код: Изаберите све
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2012&mm=07&dd=05&nav_id=624036- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Evo sad ce poceti rasprava o njemu i na ovom forumu.Decko nije igrao ni dok je VJ bio trener,a verovatno nece ni sad jer nije u pitanju relacija DV-Raskovic,vec njegovo ponasanje,a svi znamo sta nam Bg nudi nocu.I otkud tebi info da ce bas kod njih da zavrsi???RASKOVICU TI LI SI???
Ovom Bosancu daleko lepa kuca,ako bi i njega doveli,tacno ne bih znao ko bi nam bio EL centar...
Ovom Bosancu daleko lepa kuca,ako bi i njega doveli,tacno ne bih znao ko bi nam bio EL centar...
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Ja samo kazem sta mi je rekao Covek koji ima veze sa upravom KK-a! Veruj mi za fudbal nemam tako dobre informacije ali za kosarku uvek dobije dobar info! Omic ce uz Milutinova i Vardu biti odlican centar ja od Mirotica nisam video igraca sa tolikom visinom i tako pokretljivog! Amerikanac na 4! Najverovatnije LEE! On mora da nosi ovu ekipu! Luca KAPITEN! 
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Ma meni se uopste ne svidja ni Varda ni taj bosanac,sta zajebavaju sad koji k***c?
Ta 4 samo nek bude zivotinja,jer sa ovako blentavim centrima trebace nam to za skok,a za tu poziciju bi bas bacio oko na francusku ligu,jer imaju dosta talentovanih igraca,a i sistem rada ma mladjim kategorijama je baziran na fizickoj spremi,tako da verujem da se tamo vrlo lako moze naci novi Roberts,Gist...?
Ta 4 samo nek bude zivotinja,jer sa ovako blentavim centrima trebace nam to za skok,a za tu poziciju bi bas bacio oko na francusku ligu,jer imaju dosta talentovanih igraca,a i sistem rada ma mladjim kategorijama je baziran na fizickoj spremi,tako da verujem da se tamo vrlo lako moze naci novi Roberts,Gist...?
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Ajde sad,samo Armani iz 5 da izbegnemo 
EDIT:A cemu ovaj Besiktas iz 6. sesira,da smo dobili Elan ili Cedevitu lagano dalje,ovi Turci su mi sumnjivi
EDIT:A cemu ovaj Besiktas iz 6. sesira,da smo dobili Elan ili Cedevitu lagano dalje,ovi Turci su mi sumnjivi
Последње учитавање од Sinke дана 06 Јул 2012, 12:39, учитано 1 пут укупно.
I nije toliko los zreb...Kvalitetniji smo od svih sem Barse i CSKA. Sto se tice Besiktasa iz 6. sesira, dobra stvar je sto ne igramo protiv kvalifikanta (verovatno Uniksa), a sa Turcima cemo da se igramo u Pioniru... 
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan