FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од Stefan »

bubi.ue пише:До лета 2014 ја видех..
Kazu ovi sa mojacrvenazvezda da je produzio do leta 2015 :)
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Na jos 3 godine, pise i na zvanicnom Zvezdinom sajtu.
FTD
Manager

Порука од FTD »

Bajković oborio pešaka

Golman Crvene zvezde oko 17 časova u Ustaničkoj ulici automobilom udario čoveka koji je, kako prenosi Blic, zakoračio na pešački prelaz

Слика

Oko 17 časova u Ustaničkoj ulici u Beogradu oboren je pešak, a prema informacijama Blica na njega je automobilom marke Alfa Romeo naleteo golman Crvene zvezde Boban Bajković (27). Povređeni pešak je prevezen na Vojnomedicinsku akademiju, a šta je dovelo do nezgode na putu označenom semaforima još se utvrđuje.

Prema rečima očevidaca na koje se poziva Blic, Bajković je na pešaka naleteo u trenutku kad je ovaj zakoračio na pešački prelaz.

Kako saznajemo, Policija je obavila uviđaj, a Boban Bajković je dao uzorak krvi.
Корисников грб
Denny
Manager
Поруке: 1695
Придружен: 07 Мај 2011, 13:47
Место: Niksic
Has thanked: 1 time

Порука од Denny »

Klub za kojeg će Zvezdaši navijati u Turskoj je Genćerbirligi

Genčerbirligi će postati kolonija bivših Zvezdaša od sledeće sezone. Sada već bivši napadač Osasune Dejan Lekić pridružiće se Dušku Tošiću u redovima ovog kluba iz Ankare. Takođe kako mediji prenose njima bi se uskoro mogao priključiti i Zvezdin golman Boban Bajković.

Dejan Lekić novi je član turskog Genčlerbirligija! On je posle dve sezone sporazumno raskinuo saradnju sa Osasunom i obavezao se na četvorogodišnju vernost ovom klubu iz Ankare čije je redove nedavno pojačao Duško Tošić.

Lekić će u toku dana doputovati u prestonicu Turske, utanačiti detalje sporazuma, proći lekarske preglede i trebalo bi u četvrtak da potpiše ugovor, rekao je generalni menadžer Genčlera Onuk Cem, koji će se sastati sa stasitim Kraljevčaninom.

Pojedini domaći kao i deo turskih medija pišu i o mogućem transferu golmana crveno-belih Bobana Bajkovića u ovaj klub. Genčlerbirligi je minulu sezonu završio na devetoj poziciji u turskom prvenstvu.

:lol: :lol: :lol:
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Све трчим да навијам за њих. :argh:
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Ivan 96
Assistant Manager
Поруке: 757
Придружен: 27 Окт 2010, 08:44
Место: Begaljica

Порука од Ivan 96 »

Код: Изаберите све

http://www.mozzartsport.com/vesti/crnogorski-kaka-stize-u-zvezdu-(video)
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Опет родбинске везе. Оде Аџа али остале везе.
Можда је дечко стварно таленат, можда и није али нама требају инстант појачања а не да чекамо неког 2-3-5 година да постане играч. Значи одмах квалитет и одмах резултати, не смемо да се играмо више. Тј. управа не сме више да се игра, ако ове године не узму титулу знају и они шта им је чинити али по прелазном року се то и даље не види.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

Ovog je Ramadni ttrebao u Partizan da dovede pre jedno mesec dve je bilo reci o njemu. Nije los ako se to moze zakljuciti na osnovu klipa, ali ima dobru dugu loptu.
FTD
Manager

Порука од FTD »

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Tripujem li se ja, ili ovaj klip ima neki fejl(nešto se krivi ovaj spomenik i bandere!)
Klinci su skroz ok, ali ova mlada gospodjica u belom što ih snima je pobedila.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Да ниси ти пио нешто?

хаха криви се, срање ефекат..
Корисников грб
Pepe
Newgen
Поруке: 46
Придружен: 07 Мај 2011, 17:46
Место: U kuci

Порука од Pepe »

Ukoliko nas sreca posluzi bicemo drugi sa ovim kadrom. Nema sta da se trazi sa Partizanom, jedino nesto na silu uz pomoc navijaca da se izvuce.
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

A po cemu su oni bolji?
Корисников грб
Žeki
First Team Coach
Поруке: 237
Придружен: 09 Јун 2012, 00:13
Место: Zvornik

Порука од Žeki »

Jedan od najtalentovanijih Crnogorskih igraca u Zvezdi

Код: Изаберите све

http://www.sportal.rs/news.php?news=77846
FTD
Manager

Порука од FTD »

Jeste kao i Vesovic, nadam se da gresim..
FTD
Manager

Порука од FTD »

Djurickovic na 6 meseci pozajmljen Radnickom iz Kragujevca.
FTD
Manager

Порука од FTD »

NOVI ZEMLJOTRES U ZVEZDI: Marko Perović oteran sa priprema

Marko Perović je pri potpisivanju ugovora sa Crvenom zvezdom bio oprezan, pa je u isti ubacio klauzulu po kojoj u slučaju neisplaćenih obaveza može da pusti menicu klubu. Do sada na to nije ni pomišljao, ali kada su crveno-beli isplatili dugovanja prema svim igračima, osim prema Peroviću, on se odlučio na radikalan rez.

Ostatku ekipe je, inače, isplaćena junska ugovorna rata, a Peroviću se duguje i deo februarske. Kada se upravi požalio na neravnopravan status dobio je odgovor da se sa priprema na Zlatiboru vrati u Beograd i da može da trenira sam, ali ne i da bude sa ekipom.
“Loše sam osećam i mnogo sam razočaran zbog odnosa Crvene zvezde prema meni. Sve svoje obaveze sam obavljao maksimalno profesionalno. Trenirao, radio i nijedan problem nisam napravio. Stvarno mi nije jasno zašto meni nije uplaćen novac i zašto predsednik Lukić nije želeo da razgovara sa mnom. Samo sam obavešten da mogu da se vratim u Beograd i u ponedeljak sačekam ekipu“, rekao je Perović za MOZZART Sport.

Слика

Zvanično obrazloženje uprave kluba je, saznajemo, da u budžetu nije bilo novca. Samo za Perovića.
“Nisam klinac, imam porodicu i smatram da sam samo uradio ono što mi po zakonu i pripada. Nisam hteo time nikome loše da učinim samo sam tražio ono što mi ugovorom sleduje“.

Perović se, podsetimo, prošlog leta vratio u Zvezdu posle epizoda u Švajcarskoj i SAD, ali je ubrzo doživeo tešku povredu kolena zbog koje je propustio veći deo sezone. Ako je uprava crveno-belih zbog njegovog zdravstvenog stanje planirala da raskine saradnju utisak je da je mogla da dogovori i neko primerenije rešenje, a ne da se sa igračem, slično kao i slučaju Dejana Milovanovića, rastaje na nimalo prijateljski način.
"Najveći problem prave zvezdaši kojima je Zvezda mnogo dala, a mnogo im je i platila… Oni sada tuže i ucenjuju Zvezdu igranjem u Evropi! Mi smo uradili sve što je do nas, spremili smo realne parametre da se konačno isplate sva dugovanja, i sada idemo da zamolimo UEFA da prihvate naš plan. Govorimo o rokovima od nekoliko meseci, a ne od nekoliko godina. A kada se sve ovo završi, pričaćemo o zvezdašima koji su sve ovo napravili", rekao je posle spora sa Milovanovićem generalni sekretar Zvezde ĐorđeStefanović

A i Milovanović, kao i sada Perović,samo traže ono što im je Zvezda u ugovoru obećala. Uostalom, u poslovnom svetu je menica sasvim uobičajena i legitimna pojava upravo zbog ovakvih situacija.

Ponovićemo, Perović je jedini od 26 igrača sa kojima je Robert Prosinečki radio na Zlatiboru koji nije isplaćen.

Upravni odbor Zvezde je, umesto toga, odlučio da ga primora da povratak ekipe sa Zlatibora sačeka u Beogradu. Tada, dakle u ponedeljak, biće i rešen njegov status u Ljutice Bogdana, ali je gotovo izvesno da će Perović do kraja prelaznog roka napustiti Beograd i ponovo se otisnuti u inostranstvo.
Корисников грб
samson
SFM Hall Of Fame
Поруке: 7745
Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
Место: Podgorica

Порука од samson »

Ovaj mali sto je u Zvezdu stigao bi mogao biti mnogo dobar igrac ako se previlno razvije. Ima sve sto treba za vrhunskog igraca, ako ga ne budu privlacile neke druge stvari u Beogradu bice dobar. Zvezda nema taj profil igraca u ekipi. Stalno pas u naprijed, trazi igru, fizicki solidan za svoje godine, mastovit, tacan pas, odlican sut.
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
FTD
Manager

Порука од FTD »

Ako mislis na ovog iz Mogrena, procitao sam negde da od toga nema nista za sad.
Корисников грб
samson
SFM Hall Of Fame
Поруке: 7745
Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
Место: Podgorica

Порука од samson »

Da, mislim na njega.

Zar nije potpisao?
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane