FK Crvena zvezda [2013/14]
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
- Status: Није на вези
Ne znam, on je fizicki uvijek bio besprekoran. Ne vjerujem da mu treba mnogo da fiziki bude fit, e sad sto se utakmica tice.. Ima vremena na ovim pripremnim da se razigra.
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
Gubimo od ekipe iz 3. Slo lige na poluvremuenu sa 1-0.
Последње учитавање од samson дана 01 Јан 1970, 01:00, учитано 1 пут укупно.
What we do in life echoes in eternity!!
-
УлтраСрбија
- Youth Team Coach
- Поруке: 179
- Придружен: 06 Мај 2011, 15:00
- Место: Београд
Samo da se uozbilje,nisu uhvatili nekoga za muda,ako su pobedili 3 derbija za mesec dana.
Imaju taman 18 dana da se lepo spreme za prvu utakmicu i da ne prave ovakve gluposti,znam i ja koliko je tesko igrati utakmicu dok su akutelni ovakvi treninzi,ali ipak ne moze to biti opravdanje za poraz od nekog krskog
Imaju taman 18 dana da se lepo spreme za prvu utakmicu i da ne prave ovakve gluposti,znam i ja koliko je tesko igrati utakmicu dok su akutelni ovakvi treninzi,ali ipak ne moze to biti opravdanje za poraz od nekog krskog
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Лазовић потписао нови уговор.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.