FK Partizan [2013/14]
Po meni trebali bi izbeći Molde (prejaka ekipa za drugo kolo),Hapoel Tel Aviv-Akre-Haifa-Ševa-Rišon-Petah Tikva (ipak ti Jevreji nisu toliki levati a nama trebaju levati da se uigravamo) i ove šiptare Skenderkurac ili kako već (nije poželjno da nam igrači imaju traume od raznih bacanja kamenja na autobus i sličnog).
Svi ostali su poželjni a ja bi najviše volio Željezničar ili TNS.
Svi ostali su poželjni a ja bi najviše volio Željezničar ili TNS.
POTPIS UKLONJEN ZBOG KRŠENJA PRAVILA FORUMA
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Realno, kad ns sampion strepi pred drugo kolo kvalifikacija, a nosilac je, sta onda ocekivati u playoff-u kad su tamo sve jaki klubovi. Mrzim kad izadje neko ispred kluba i kaze samo da izbegnoemo ove ili da bi nam odgovarali oni, a nosilac. Brate, ako si musko izadjes i kazes mi smo ozbiljan klub, sampioni srbije, bas nas briga ko ce nam biti protivnik mi hitamo ka nasem cilju, a to je LS. A ne ovako uvijanje. Vidite da sam zvezdas, ali bih voleo kad bi partizan usao u LE, a i zvezda u LE(mada realno, slabe su im sanse), da se i ovaj nas fudbal pokrene, a ne samo na fm-u da igramo evropu.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Nazalost,i jeste na realnost da strepimo od Ludogoreca,Moldea...
Pre par godina,ne secam se tacno,uglavnom smo ispali od nekoga u kvalifikacijama,Golac je lepo rekao na RTS-u,stvarno dok ne pocnemo da se strepimo od Azerbeidznaca i Jermena necemo shvatiti da nam se fudbal raspada,jebiga,to nam je realnost
Pre par godina,ne secam se tacno,uglavnom smo ispali od nekoga u kvalifikacijama,Golac je lepo rekao na RTS-u,stvarno dok ne pocnemo da se strepimo od Azerbeidznaca i Jermena necemo shvatiti da nam se fudbal raspada,jebiga,to nam je realnost
-
Lucifer
- Assistant Manager
- Поруке: 878
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
- Место: Kruševac
- Formacija: 4-1-2-3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Ma ko kaze da strepimo, treba da se izbegnu SSSR i Israel zbog maltretiranja u putu .. Nista drugo, ovaj Molde isto picoka ekipa. Solskjaer ne igra.
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
Dovesce jos jednog igraca,neko prosecnog stopera i opet cemo da ga duvamo kao i prosle godine...svake godine ista prica...Tik'al пише:Fali nam i dalje stoper i plej,jer Ninkovic ima da jos mnogo uci,ali ima stofa,i naravno golgeter,proteza nije sutnula loptu 6 meseci,a i burazer mu je mlak,eduardo je bot,e onda bi mozda imali neke sanse da udjemo u grupe...
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/sreca-pogledala-partizan- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
Код: Изаберите све
http://www.partizan.rs/35697-partizan-protiv/
Последње учитавање од Tokelara дана 25 Јун 2012, 12:43, учитано 1 пут укупно.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Rival Partizana u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona (17, 18 - 24, 25. jul) biće pobednik dvomeča prve runde Valeta (Malta) - Lusitans (Andora) e i nas sreca da pogleda i da nam ove jake velesile fudbala! 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт: