KK Partizan [2013/14]
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
- Status: Није на вези
nemoj dzerelsa, roberts legenda moze 
edit: nego mozda se i on vise navikao malo bolje na evropu
edit: nego mozda se i on vise navikao malo bolje na evropu
Последње учитавање од markohn22 дана 21 Јун 2012, 23:03, учитано 1 пут укупно.
И душа и тело, све је црно бело...
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Ma nek dodje i Dzerels,sad kad mu dule podvikne,a ne Jovanovic sa svojim engleskim i ''jel razumes?''
Bitno samo da Dule dodje pa dominiramo jos ovoliko,a voleo bih eto,iz tog nekog inata,a i zbog Duleta,da ili razguzimo taj Armani ako se sretnemo sa njima,ili uzmemo EL,cisto da im dokazemo da su se zajebali zato sto im je Armani dao 10-20 miliona za licencu
Bitno samo da Dule dodje pa dominiramo jos ovoliko,a voleo bih eto,iz tog nekog inata,a i zbog Duleta,da ili razguzimo taj Armani ako se sretnemo sa njima,ili uzmemo EL,cisto da im dokazemo da su se zajebali zato sto im je Armani dao 10-20 miliona za licencu
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
A jutros pricam sa drugom da bi bilo dobro dovesti Milutinova iz Hemofarma,sad palim mondo kad ono vest da je presao Partizan.Jeste da centri malo sporije sazrevaju ali jedva cekam da gledam tandem Miljenovic+Milutinov...
Dusan Kecman
Dusan Kecman
Последње учитавање од fanst[E] дана 22 Јун 2012, 14:38, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Al ste se raskokodakali
axaxaxaxaxaxa
Srecno Milutinovu i nadam se da ce opravdati ocekivanja! Dolazi jos jedan Andjusic
Lee sve blizi! Cetvorke na pretek ima tako da je realno da dodje! Jerrells hoce za istu platu kao proslog puta, Dule se pita, Pera pomocnik Duletu, Kecman mozda ostane ali kao podrska samo! Tesko da ce imati neku minutazu! Jaramaz otisao u Italiju, brzo za njim ce i Djekic u penziju! Cekovski najverovatnije sa Besovicem negde u Makedoniju da malo rade na masi! Budalu hoce da uvale nekom za neko milionce dok ne stigne Ruska Banka XD Bice ovo dobra sezona! 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
nije Besovic nego Jaramaz potpisao za zabare...
mene sad zanima kako ce Dule Bogdanovica da nauci pameti, jer stvarno ove sezone kad god je usao u igru, na mene je decko ostavio mnogo dobar utisak, djeluje mi kao veliki talenat...
mene sad zanima kako ce Dule Bogdanovica da nauci pameti, jer stvarno ove sezone kad god je usao u igru, na mene je decko ostavio mnogo dobar utisak, djeluje mi kao veliki talenat...
Последње учитавање од markohn22 дана 23 Јун 2012, 10:58, учитано 1 пут укупно.
И душа и тело, све је црно бело...
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Код: Изаберите све
http://www.mondo.rs/s249507/Sport/Sport/Kosarka/Novica_Velickovic_napustio_Real.htmlDal bi mogli da ga vratimo??