NBA
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Status: Није на вези
Nisam mogao da ostanem kasno da gledam, ovi bas zapeli izgleda. Sad sam video rezultat. Mec lopta za Majami, ne verujem da ce ovo da propuste sada, a opet tako ne verujem ni da ce se finale zavrsiti sa 4:1 
Na kraju ce osvojiti tim koji je igrao ubedljivo najruzniju kosarku u ligi.
Na kraju ce osvojiti tim koji je igrao ubedljivo najruzniju kosarku u ligi.
Последње учитавање од westlife92 дана 20 Јун 2012, 13:31, учитано 1 пут укупно.
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
- westlife92
- World Class Manager
Da, mislim na regularan deo dok se igralo, dosta sam utakmica pratio Majamija, vecina meceva se igralo ''bez'' postavljenih akcija i zbog takve igre oborili me dosta puta samo oni na tiketima za vece pare. Naravno od prve utakmice kada je pocela plejof serija to je izgledalo vec mnogo drugacije, Lebron je poceo da se spusta u stav kod odbrane. :argh: Ehhh da je tako igrao ceo regularni deo sezone ne bi imao Majami vise od 5 izgubljena meca.salel пише:najruzniju? stvarno west?
Последње учитавање од westlife92 дана 20 Јун 2012, 14:11, учитано 1 пут укупно.
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Pa kad je ispao picka,sto nije bio baja da sam uzem prsten,nego kad je 3 godine ispadao sa Klivlendom u prvoj rundi plej-ofa,onda je shvatio da ne moze i pridruzio se najjacem beku Vejdu,al' dobro,Durant je jos mlad a vec je strasan igrac,ja mislim da nije ovo poslednje veliko finale izmedju Majamija i Oklahome,,mora Majami(Lebron),nekad da osvoji trofej,upravu je Pinki 100%,nazalost,nije to onaj NBA,iz vremena Lerija Birda,Dzordana,Medzik Dzonsona...danas se sve u toj ligi oko para i profita vrti,cinjenica je da najvise ljudi navija za Majami,i da oni moraju da osvoje,sve je stvar profita,znate li koliko ce se sad vide dresova Majamija prodati,koliko ce ljudi gledati proslavu Majamija,kazem vam sve je stvar profita,od koje se ekipe vise profitira ta osvaja,zato je i posle godine bila fora sa Dallas-om,da onako iznenada uzme trofej ispred Majamija,da bi se ljudi jos vise nalozili na njih,al dobro sta sad,sta je tu je
Последње учитавање од Sinke дана 20 Јун 2012, 14:13, учитано 1 пут укупно.
- westlife92
- World Class Manager
- Pinki
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 3307
- Придружен: 08 Нов 2011, 15:06
- Место: Republika Srpska
Upravo to. James nema ni trunke želje za nadmetanjem, ili ima previše pa je u toj želji otišao u Majami da razbije konkurenciju.
Šta mislite kako bi izgledao NBA da je Hauvard otišao u LAL u prelaznom roku, kada je trebao? Smiješno za reći da bi izgledao dosadno. Brajant i Hauvard bi razbili i James-a i Wade-a bez da se okrenu, ali nije na sreću.
Prva i glavna stvar koja je oduvijek bila zanimljiva u NBA ligi jeste konkurentnost svih timova, znači i Hornetsi mogu razbiti Lejkerse ali isto tako i Lejkersi mogu razbiti Majami.
Naravno svake godine se neki tim istakne ali uglavnom to su neke nijanse koje ih djele.
Wade i James to uništavaju, jer u istom timu se nalaze 2 od najboljih 5 igrača u NBA trenutno+ imaju Boša koji je u TOP 10.
U svakom slučaju Boston je trebao pobjediti Majami u onoj utakmici, neću to nikada prežaliti.
Šta mislite kako bi izgledao NBA da je Hauvard otišao u LAL u prelaznom roku, kada je trebao? Smiješno za reći da bi izgledao dosadno. Brajant i Hauvard bi razbili i James-a i Wade-a bez da se okrenu, ali nije na sreću.
Prva i glavna stvar koja je oduvijek bila zanimljiva u NBA ligi jeste konkurentnost svih timova, znači i Hornetsi mogu razbiti Lejkerse ali isto tako i Lejkersi mogu razbiti Majami.
Naravno svake godine se neki tim istakne ali uglavnom to su neke nijanse koje ih djele.
Wade i James to uništavaju, jer u istom timu se nalaze 2 od najboljih 5 igrača u NBA trenutno+ imaju Boša koji je u TOP 10.
U svakom slučaju Boston je trebao pobjediti Majami u onoj utakmici, neću to nikada prežaliti.
Последње учитавање од Pinki дана 20 Јун 2012, 14:35, учитано 1 пут укупно.

-
salel
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 10649
- Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
- Место: Subotica
boze sinisa kakav post
sve je teorija zavere
a sta ako thunder sada osvoji sta ces onda? i to je namesteno? i reci mi zasto toliki hate na jamesa dok je igrao u klivlednu? pa naravno da nece da ostane tamo jer nema ko da ga prati ne moze on ipak sam protiv svih znas treba ponekada podrska i igraca...ni jordan nije igrao sa nekim likovima koji ne znaju vec sa takodje najboljim igracima u ligi...uporedite tim klivlenda sa timom sa kojim je dzordan igrao james je imao mnogo slabiju podrsku ekipe nego james...
pa neka u regularnom delu su west davali koliko je trebalo da prodju i igrali atraktivno zbog publike sve je to show isto ti sada na euru nemci igraju sa pola snage samo da prodju...i iskreno pre cu pratiti NBA gde je to show i gde je zanimljivo sva ta zakucavanja nego evropsku kosarku
pa neka u regularnom delu su west davali koliko je trebalo da prodju i igrali atraktivno zbog publike sve je to show isto ti sada na euru nemci igraju sa pola snage samo da prodju...i iskreno pre cu pratiti NBA gde je to show i gde je zanimljivo sva ta zakucavanja nego evropsku kosarku
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Ti si bas merodavan da se sa svojih 15 godina secas sta je bilo pre 20 godina i kakva se kosarka igrala...Sto se tice finala naravno da nije,jer ce big3 ostati jos bar 2 sezone,jedino ako se Oklahoma ne rasparca,i tad im ne vidim ravnog protivnika.Ovo tvoje zadnje bas ne pije vodu,bas bi LBJ namerno izgubio finale iako je presao u Heat samo zbog prstena...Sinisa Pro1 пише:Pa kad je ispao picka,sto nije bio baja da sam uzem prsten,nego kad je 3 godine ispadao sa Klivlendom u prvoj rundi plej-ofa,onda je shvatio da ne moze i pridruzio se najjacem beku Vejdu,al' dobro,Durant je jos mlad a vec je strasan igrac,ja mislim da nije ovo poslednje veliko finale izmedju Majamija i Oklahome,,mora Majami(Lebron),nekad da osvoji trofej,upravu je Pinki 100%,nazalost,nije to onaj NBA,iz vremena Lerija Birda,Dzordana,Medzik Dzonsona...danas se sve u toj ligi oko para i profita vrti,cinjenica je da najvise ljudi navija za Majami,i da oni moraju da osvoje,sve je stvar profita,znate li koliko ce se sad vide dresova Majamija prodati,koliko ce ljudi gledati proslavu Majamija,kazem vam sve je stvar profita,od koje se ekipe vise profitira ta osvaja,zato je i posle godine bila fora sa Dallas-om,da onako iznenada uzme trofej ispred Majamija,da bi se ljudi jos vise nalozili na njih,al dobro sta sad,sta je tu je
- westlife92
- World Class Manager