Reprezentacija Srbije

Корисников грб
Djolito
First Team Coach
Поруке: 389
Придружен: 18 Нов 2010, 23:26
Место: Uzice
Status: Није на вези

Порука од Djolito »

Moze ovaj Rakocevic trabunjati kol'ko hoce, on nikada za mene nece biti srbin, odbio je bar 5 puta da nastupa za repku..
Ceteris Paribus!
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Duda objavio spisak
a na spisku Jaramaz,Mile Ilic,Milutinovic... :slap:
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Sinisa Pro1 пише:Duda objavio spisak
a na spisku Jaramaz,Mile Ilic,Milutinovic... :slap:
Pa Jaramaz je igrao odlicno ovaj period za Megu,i to mu je verovatno nagrada,nece on sigurno ici medju 12,tj nemas brige verovatno nijedan od ovih sto si nabrojao nece u 12.Moje misljenje oko Milutinovica da je veliki potencijal,atleta,ali da je nekako previse stegnut kad igra.A Mile jbg,ni meni se ne svidja.

Nego jel gledao neko ovog Mladena Jeremica,nisam ga nikad gledao,gde igra?
Meni je Musli iznenadjenje,nije sam ga nesto zapazio da je igrao specijalno u Megi.

Evo ga siri spisak:

Miloš Teodosić, Stefan Marković, Milenko Tepić, Aleksandar Rašić, Danilo Anđušić, Nemanja Jaramaz, Nemanja Nedović, Ivan Paunić, Mladen Jeremić, Marko Kešelj, Andreja Milutinović, Nemanja Bjelica, Vladimir Lučić, Novica Veličković, Duško Savanović, Zoran Erceg, Milan Mačvan, Dragan Labović, Nenad Krstić, Kosta Perović, Milovan Raković, Miroslav Raduljica, Dejan Musli i Mile Ilić.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Manje-vise su svi zasluzeno tu,drago mi je zbog Nedovica i Andjusica,njih dvojca su strasan potencijal,stalno ponavljam,steta je sto u Zvezdi takav igrac nema minutazu vecu od 10 minuta,dok tatin sin Covic koji veze sa zivotom nema,i onaj mutavi Popovic igraju skoro po ceo mec,Labovic je bio dobar u Rusiji,a koji je ovo Jeremic,iz Hemofarma?
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

E bravo jeste iz Hemofarma,nije mi pao na pamet.Po dobro on i nije tako los igrac.Igrao je odlicno u slabom timu Hemofarma u ABA ligi.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Steta za njega sto je u Hemofarmu zavrsio,bio je veliki talenat.on je iz te FMP-ove generacije u kojoj su igrali Teodosic,Raduljica,Labovic...
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Реално нико из наше лиге нема квалитет за репрезентацију.
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Србија на АДЕКО Куп-у победила прво Хрватску са 90-74 а затим и БиХ са 101-91.
Сутра играмо против Словеније. Пренос на Спорт клубу.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Dobro smo odigrali danas,Stimac igra konstantno dobro,danas 19 poena(od toga 7 sigurno na asistenciju tea),teo dobar danas,pogodio je tri trojke za redom,i lucic dva fantasticna vezana kucanja,mislim da idemo lagano na evropsko
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Распоред утакмица у квалификацијама за ЕуроБаскет 2013 у Словенији.

Слика
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
westlife92
World Class Manager
Поруке: 3952
Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
Место: Nis

Порука од westlife92 »

Ova grupa bez poraza treba da se prodje, ukoliko nas Izrael ili CG ne tuce kao domacin. Teodosic vidno promenio igru, verovatno mu ocitao lekciju matori Duda, ne siluje vise koliko vidim, asistencije odlicno deli.
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Ако се не обезбеди пласман на ЕП онда стварно треба да их буде све колективно срамота.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Onaj Raduljica je bruka za reprezantaciju,nikom da se ne desi,dolazi on na poluvremenu iza klupe za igrace seta,zagrlio dve picke, i ovako trecoj pokazuje kao ajde ispred mene,a ide u nekoj BS majci,i onako digo ruke u fazonu pozdravite me,budale stvarno :yesko:
Последње учитавање од Sinke дана 11 Авг 2012, 15:11, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
westlife92
World Class Manager

Порука од westlife92 »

Veceras protiv Islanda premijera. Mora da ide to na 25-30+
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Pobeda Srbije 91:78
Slabo, slabo.
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Правили нам Исланђани и по 10-0 серије, баш много осцилација има.
Два Дудина тајм-аута су била врхунска. Колико је попиздео човек то је за неверовати. :zelenko:
Корисников грб
westlife92
World Class Manager

Порука од westlife92 »

Slaba igra sinoc, kao da nisu namerno hteli sa vise razlike da pobede, odbrana jako losa, oni imali vise ulaza od nas :slap: Duda naravno da je popizdeo, samo mi ne ide u glavu kako ovi se posle toga nisu trgli malo. Matorac umalo da slomi tablu za crtanje. :zelenko:
FTD
Manager

Порука од FTD »

Da li se u subotu igra u Areni?
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Да. И није више то Београдска Арена него КомБАНК Арена :zelenko:
FTD
Manager

Порука од FTD »

Sad sam bas procitao to, i cudim se otkud Kombank Arena. :nasty:
Пошаљи Одговор

Повратак на “Košarka”