KK Partizan [2013/14]
-
Lucifer
- Assistant Manager
- Поруке: 878
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
- Место: Kruševac
- Formacija: 4-1-2-3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Није на вези
Ma ovaj Vlade je klasican debil, sta li nam trebalo ono ispucavanje onoliko kad smo ih stigli, a vidi da niko ne moze da pogodi. Jbt mi na +3 za Zvezdu 3 napada ispucavamo neke nerezonske suteve spolja. Kakav crni Katic gde nam onaj nosonja fali, fali nam sve drugo. Raduljica jedini nesto odigrao, Lucic nas je malo pogurao u 3/4 i Gagi do povrede. Ovi ostali ozbiljno treba da se zamisle gde su i sta rade. Kecmana i Bozica ne maltretirati vise i dati im funkcije u klubu za sve sto su uradili, da se ljudi ne brukaju vise i stavljaju mrlje na takve karijere .. Dzejmsa lagano moz da ispratimo posle ove finalne serije, Cakara isto, Macvan i Raduljica ionako idu. Treba da se pravi jedna nova mladja ekipa sa nekim novim igracima, ali ne ovako da kad mlad igrac pogresi odma se izvodi napolje i ukorava, recimo Besovic i Bertans, pa koju oni minutazu imaju kako da ocekuje nesto od njih, kad im unosi takav strah da kad jednom pogrese ili promase sut, vise nesmeju ni da pokusaju .. DULE VRATI SE, A OVAJ SALABAJZER MOZE KOMOTNO U MEGU !!! PA NEK TAMO FORSIRA SMALL FAULS I OSTALE FORE ...
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Malo ljudi zna za ovo, pa ko hoce nek ucestvuje.
Na ovoj stranici daju jos sutra i prekosutra sansu da sutiras trojke za sezonsku kartu KK Partizan. Sve sto trebate da uradite je da budete u prvih 25 tog dana, sto uopste nije tesko, ja sam cak bio prvi. E od tih 25, samo jedan dobija sezonsku, odnosno najbolji trojkas. Neka proba ko hoce, uostalom ko je iz Bg-a, nista ga ne kosta da proba.
Kao sto rekoh ja sam bio u 25, pa mozda i dodjem ako nadjem drustvo, tako da ako jos neko prodje, neka mi se javi pa se mozda i vidimo.
Код: Изаберите све
https://www.facebook.com/NaftnaIndustrijaSrbijeKao sto rekoh ja sam bio u 25, pa mozda i dodjem ako nadjem drustvo, tako da ako jos neko prodje, neka mi se javi pa se mozda i vidimo.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Opet jedemo govna kada ne treba, trebalo smo rutinski da privedemo mec kraju, bez jebene drame.
Jos jedna pobeda i titula #11 u nizu
Jos jedna pobeda i titula #11 u nizu
Последње учитавање од Gagi дана 12 Јун 2012, 22:25, учитано 1 пут укупно.
-
Lucifer
- Assistant Manager
- Поруке: 878
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
- Место: Kruševac
- Formacija: 4-1-2-3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Za malo da ovaj pisoplotonja Vlade opet usere stvar, kad protivnik pravi seriju mi standardno mora to da razbijemo trojkom?! Jbg stali u usku zonu, pa moze to jos necim da se razbije osim trojke jbt .. A da nije usla ona Kecmanova, napravili bi od gotov veresiju.. Idi Vlado molim te treniraj neku Megu, Proleter i ostale nisi ti za ozbiljan klub ..
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Dzejms se ponasa kao bek suter, ne kao plej. Pogledajte samo kako se krece u napadu kada dodeli loptu najblizem igracu. Npr, Cakarevic drzi loptu, ne zna sta ce sa njom, a Dzejms 'ladi jaja, ceka da mu neko doda da sutne trojku. Na kraju, kad ponestane ideja, uzme Macvan i sutne iz picke materine. Ne igra se to tako... Jovanovic odlicno cita igru protivnika, ali ne zna da postavi taktiku u napadu, da iskoristi igrace, da odgovori na presing i nema taj autoritet, zato bi bilo lepo da se Dule vrati.
Последње учитавање од Gagi дана 12 Јун 2012, 22:57, учитано 1 пут укупно.
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Kako bi Dule ovo nabio preko +30,ali zato kod ovog se desava po 3x da nas stignu,a prosli put i da nas prestignu...Za sledecu utakmicu nisam toliki optimista,jer igramo u njihovom domu,tamo treniraju,poznaju obruce,tako da cemo verovatno igrati i petu...
P.S.Neka grmi neka puca,nas PARTIZAN fmp tuca...
P.S.Neka grmi neka puca,nas PARTIZAN fmp tuca...
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Vlada dunster,jebote,pa nije Dzejms kriv sto on ne zna da objasni sta da se radi,nama bi vladala tisina na tajmautu da nema Pere i Kecmana,Vlada nas unakazio ove sezone,covek ne zna da privede mec kraju,da smiri igru,mi protiv koga god da smo se odlepili na +12(izuzev ekipa tipa Mega,Hemofarm...),odmah pocnemo da divljamo,neki nerezonski sutevi za 3,ili cak i oni cisti,ne ulaze i odmah padamo,protivnik pridje na -2 i ako je malo jaci pocisti nas u zavrsnici,nervira me to,igramo kao da najboljeg sutera EL imamo,30 suteva za tri po mecu a jedva sastavimo nekih 20%,25% ubacenih,zato smo i ispali iz EL,skroz bezeze,umesto lepo da privedemo mec kraju nekom centarskom igrom ili sigurnim sutem za 2,nekom presecenom lopptom i lepim kcuanjem iz kontre,mi se zajebavamo,ovaj Pesic da je pametan,da nam ceo mec udari zonu,mi na to nemamo odgovor i to je cinjenica,sut za 3 poena nam je ocaj,tu se pogubimo,bez veze sutiramo,kad dole spustimo onaj konj Raduljica se pogubi pa ili napravi korake cim ga udvoje ili promasi,i tu nas protivvnici cele godine lome,losi smo,sreca pa su i cigani ocajni 
Последње учитавање од Sinke дана 12 Јун 2012, 23:29, учитано 1 пут укупно.
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
igru necu komentarisat, ovo je stvarno kriminalno da ih od +17 u prvoj i +14 u ovoj tek tako vracamo u zivot...
ali zato navijanje objasnilo, prvo korteo od dorcola do pionira pa onda od sat vremena prije meca pa do kraja pjesma bez stajanja, cigani veci dio meca nisu ni pokusavali da pjevaju, valja nisu mogli ni sami sebe da cuju, besmisleno pjevati
ps. vristim na komentar iz druge grupe
ps. koji su ih pustili onoliko da udju, i plus pola tribine do njih prazno, tako nije bilo u 2. mecu kad smo mi gostovali...
ali zato navijanje objasnilo, prvo korteo od dorcola do pionira pa onda od sat vremena prije meca pa do kraja pjesma bez stajanja, cigani veci dio meca nisu ni pokusavali da pjevaju, valja nisu mogli ni sami sebe da cuju, besmisleno pjevati
ps. vristim na komentar iz druge grupe
bubi.ue пише:Какво доминирање у навијању иако њихових има једно 10х више..
Аааајде играј и бори се аааајде севером ори
ps. koji su ih pustili onoliko da udju, i plus pola tribine do njih prazno, tako nije bilo u 2. mecu kad smo mi gostovali...
И душа и тело, све је црно бело...
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Navijali(bar su se tad culi)izmedju nasih pesama,ili kada je bio pad u trecoj gde se vec slavila pobeda.Plus preko tv-a gde je kamara na njihovoj strani.Znaci po njemu su onih 100 grobara nadjacalo ostali deo pionira,na prosloj utakmici gde se takodje pevalo izmedju njihovih pesama...I stvarno mi nije jasno kako ih je onoliko uslo,a kad se igra na njihovom terenu jedva prodje 100 ljudi...