FK Crvena zvezda [2013/14]
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
- Status: Није на вези
Вишедеценијско влажење тунела довело је до стварања сталагнита и сталактита који су веома клизави. Да неко не би сломио врат на тој подлози, постављене су гумене траке, подлоге дуж целог тунела. Наравно, то је урађено максимално аљкаво па има делова тунела где нема гуменог пода, а има и делова где се 2,3 гумене траке преклапају и клобуче па опет у том мраку неко може да падне и сломи врат.bubi.ue пише:Обавезно погледајте (детаљно) пети пост овде..Код: Изаберите све
http://www.redstarbelgrade.info/forum/index.php/topic,23.2480.html
И после нек неко каже, не треба нов стадион.. Срамота у каквом је стању Маракана, највећи стадион у Србији, и стадион на којем је гостовала на пример селекција Француске пре три године. И после питање зашто ми не угостимо Олимпијакос а не они нас стално, па ја мислим да не смеју ни да их позову у каквом стању нам је стадион..
Najjači deo
U svakom slučaju dobar post, i sve u svemu, tuga, i pitam se dal stvarno postoje ljudi koji tvrde da ne treba nov stadion
Lazović: Neću iz Zvezde!
Čačanin nigde ne žuri jer prvo želi titulu sa crveno-belima
Darko Lazović je u dresu Crvene zvezde imao odličnu sezonu pa je na meti dosta inostranih klubova, a u lepe momente se uklapa i to što selektor Siniša Mihajlovićć ima velike planove za njega. Mladi igrač ima ugovor sa Beograđanima na još godinu dana, a crveno-beli mu još nisu zvanično ponudili novi. U celoj situaciji, Lazović je dosta jasan.
"Trenutno sam u Grčkoj gde ću biti na odmoru do 15. juna. Piše se o interesovanju Bazela, PSŽ i Borusije Menhengladbaha, ali mogu da kažem da o tome brinu moji menadžeri. U ovom trenutku mislim samo o Crvenoj zvezdi i drugi klubovi me ne zanimaju. Imam ugovor na još godinu dana i želim da odem sa Marakane tek kad osvojimo titulu", izjavio je Lazović.
Čačanin nigde ne žuri jer prvo želi titulu sa crveno-belima
Darko Lazović je u dresu Crvene zvezde imao odličnu sezonu pa je na meti dosta inostranih klubova, a u lepe momente se uklapa i to što selektor Siniša Mihajlovićć ima velike planove za njega. Mladi igrač ima ugovor sa Beograđanima na još godinu dana, a crveno-beli mu još nisu zvanično ponudili novi. U celoj situaciji, Lazović je dosta jasan.
"Trenutno sam u Grčkoj gde ću biti na odmoru do 15. juna. Piše se o interesovanju Bazela, PSŽ i Borusije Menhengladbaha, ali mogu da kažem da o tome brinu moji menadžeri. U ovom trenutku mislim samo o Crvenoj zvezdi i drugi klubovi me ne zanimaju. Imam ugovor na još godinu dana i želim da odem sa Marakane tek kad osvojimo titulu", izjavio je Lazović.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Код: Изаберите све
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/1131-spasic-i-momcilovic-prvi-saradnici-prosineckom.htmlDan za Babalja, možda i Pižona...
Nije šala, danas na "Marakani" čekaju pojačanje iz Australije, a Vladimir Petrović bi mogao da se vrati u klub, kao direktor omladinske škole.
Eli Babalj će biti najzvučnije pojačanje Zvezde u ovom prelaznom roku. Praktično je jedini igrač za koga će crveno - beli platiti obeštećenje, a ako sve bude prema najavama, predvodiće napad u narednoj sezoni.
On bi danas trebalo da se pojavi u Beogradu, stiže sa australijske "zime", imaće vremena da se prilagodi do početka priprema, narednog ponedeljka.
Potpisaće dvogodišnji ugovor, nada se da će steći afirmaciju u Evropi i opravdati velika očekivanja.
Međutim, vest dana, kada je Zvezda u pitanju, bi mogao da bude eventualni povratak Vladimira Petrovića Pižona i to na mesto direktora omladinske škole.
Bivši selektor nije na najlepši način napustio Zvezdu, klub je dozvolio sebi da ga smeni, u trenutku kada je imao prednost na vrhu tabele. Svi znate šta se nakon toga desilo, a razočarani Pižon je uz dosta gorčine napustio "Marakanu", mada je u javnosti izbegavao da govori o onome što se dešavalo.
U nedostatku informacija govorilo se da je njegovu smenu "skuvao" tadašnji direktor Adžić, kako bi na mesto trenera doveo Ratka Dostanića, a bilo je primetno da se posle određenog vremena Pižon srdačno pozdravljao sa predsednikom Lukićem.
Hoće li četvrta Zvezdina zvezda ponovo doći u klub ostaje da vidimo, podsetimo, proteklih dana pisalo se da je kandidat broj 1 bivši reprezentativac Goran Đorović, a u javnosti je pominjan i "Stepi", koji ipak nije imao dovoljno saveznika za povratak na "Marakanu".
Nije šala, danas na "Marakani" čekaju pojačanje iz Australije, a Vladimir Petrović bi mogao da se vrati u klub, kao direktor omladinske škole.
Eli Babalj će biti najzvučnije pojačanje Zvezde u ovom prelaznom roku. Praktično je jedini igrač za koga će crveno - beli platiti obeštećenje, a ako sve bude prema najavama, predvodiće napad u narednoj sezoni.
On bi danas trebalo da se pojavi u Beogradu, stiže sa australijske "zime", imaće vremena da se prilagodi do početka priprema, narednog ponedeljka.
Potpisaće dvogodišnji ugovor, nada se da će steći afirmaciju u Evropi i opravdati velika očekivanja.
Međutim, vest dana, kada je Zvezda u pitanju, bi mogao da bude eventualni povratak Vladimira Petrovića Pižona i to na mesto direktora omladinske škole.
Bivši selektor nije na najlepši način napustio Zvezdu, klub je dozvolio sebi da ga smeni, u trenutku kada je imao prednost na vrhu tabele. Svi znate šta se nakon toga desilo, a razočarani Pižon je uz dosta gorčine napustio "Marakanu", mada je u javnosti izbegavao da govori o onome što se dešavalo.
U nedostatku informacija govorilo se da je njegovu smenu "skuvao" tadašnji direktor Adžić, kako bi na mesto trenera doveo Ratka Dostanića, a bilo je primetno da se posle određenog vremena Pižon srdačno pozdravljao sa predsednikom Lukićem.
Hoće li četvrta Zvezdina zvezda ponovo doći u klub ostaje da vidimo, podsetimo, proteklih dana pisalo se da je kandidat broj 1 bivši reprezentativac Goran Đorović, a u javnosti je pominjan i "Stepi", koji ipak nije imao dovoljno saveznika za povratak na "Marakanu".
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
Pa sta znam vidis i sam da Kadu u drugom delu sezone i nije bio standardan,nesto mi se cini da se i ne racuna bas na njega.bubi.ue пише:А зар није боље оставити Кадуа кад ионако не можемо много већу кинту за њега да узмемо него што ћемо дати за новог играча..
По мени најбитније десног бека да нађемо као замену за Микића..
Sto se tice Mikica,ako on ode imamo Stojkovica,Lukovica i nazalost Vesovica.
Nije uopste bajno ali znace se vise posle EP-a.
Na Kadua ne racuna ja mislim.
Sve mi se cini da ce na desnom beku forsirati Vesovica (bolje mene da stavi).
U svakom slucaju nama su sve pozicije popunjene, negde ima kvaliteta, negde ne. Najvise skripi u odbrani, pogotovo ako ode Mikic a ne nadjemo kvalitetnu zamenu.
Sve mi se cini da ce na desnom beku forsirati Vesovica (bolje mene da stavi).
U svakom slucaju nama su sve pozicije popunjene, negde ima kvaliteta, negde ne. Najvise skripi u odbrani, pogotovo ako ode Mikic a ne nadjemo kvalitetnu zamenu.
Последње учитавање од FTD дана 11 Јун 2012, 23:11, учитано 1 пут укупно.
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
Па видим, али искрено не знам зашто, јер је једини играч код нас који једним потезом може да реши текму, било то шутем из даљине или асистенцијом..Stefan пише:Pa sta znam vidis i sam da Kadu u drugom delu sezone i nije bio standardan,nesto mi se cini da se i ne racuna bas na njega.
Знам, али ми се искрено ниједна опција не свиђа, поготово за ЛЕ.. Филип верујем да ће бити добар за нашу лигу, мада прво да га видимо од почетка кад буде играо коју текму.. Луковић може да уђе понекад као резерва и то је то ове сезоне.. А Вешовић, ја не памтим да ли сам у Звезди неког играча толико пута гледао, а да по мени не би требао да игра у првој постави Металца.. Дал има неког јебачког агента или неке огромне везе, не знам, углавном није ни играч за клупу..Stefan пише:Sto se tice Mikica,ako on ode imamo Stojkovica,Lukovica i nazalost Vesovica.