Premier League 15/16
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
- Status: Није на вези
Simpa su mi od 2007. zato sto su bili mali i jadni klub,a ja ne menjam stav o klubu samo zato sto su poceli da trose milijarde.FTD пише:Slika
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Vidis da ima 11-12 godna koliko,da mu se oprostiti,zivi i uci o fudbalu u vreme Sitija,isto kao i ja,da me pitas 4 najbolja tima engleske uvek kazem Arsenal,Man Utd,Celzi i Liverpul,iako nisu,jbg jednostavno sam odrastao na tomemarkohn22 пише:je li realno da mozes opste tako nesto da napises :argh: pa kako te nije sramota jbt...![]()
I da Miles objasnio:
A ček zasto je on po tebi debil?Vidim i onaj lik što je pričao u studiu Sport kluba ga isto ne gotivi.Nije mi bas jasno.Mnogi zaboravljaju da je vodio i klubove koji su bili na ivici bankrota,pa je osvajao kupove sa Laciom i Fiorentinom(koja je na kraju i bankrotirala).Sa Laciom je sa skrpljenim sastavom stigao do 1/4 Kupa Uefa cini mi se.Sa Interom tri uzastopne titule dva kupa i dva super kupa ako me secanje sluzi mada je to revijalno takmicnje ali opet se broji.Prosle sezone je osvojio FA kup,ma koliko to jadno zvucalo.Da se razumemo postoje menadzeri koji bi sa ovakvim sastavom jos i ranije osvojili titulu,postigli vise u Evropi,sa kojima ne bi bilo mucenje protiv QPR,to definitivno stoji,ali opet ne treba ovoliko omalovazavanje prema Manciniju.TheBlues пише:Meni vise zao sto je debil Mancini uzeo titulu nego Siti
Последње учитавање од Stefan дана 14 Мај 2012, 02:54, учитано 1 пут укупно.
- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
Pa tih godina su i Fiorentina i Lacio imali skroz dobre timove, ne vidim to kao neki veliki uspeh. Za ove Interove titule tek nemam sta da kazem jer su im poklonjene a Juventus izbacen u drugu ligu. Sta je uradio u Ligi Sampiona sa Interom? Guzili ga redom Milan, Valensija i Liverpul. U Sitiju evo usrala ga titula posle 2,5 sezone sa neogranicenim limitom, Junajted bio osakacen povredama cele sezone, Celsi usrao Boas cim je dosao...Stefan пише:A ček zasto je on po tebi debil?Vidim i onaj lik što je pričao u studiu Sport kluba ga isto ne gotivi.Nije mi bas jasno.Mnogi zaboravljaju da je vodio i klubove koji su bili na ivici bankrota,pa je osvajao kupove sa Laciom i Fiorentinom(koja je na kraju i bankrotirala).Sa Laciom je sa skrpljenim sastavom stigao do 1/4 Kupa Uefa cini mi se.Sa Interom tri uzastopne titule dva kupa i dva super kupa ako me secanje sluzi mada je to revijalno takmicnje ali opet se broji.Prosle sezone je osvojio FA kup,ma koliko to jadno zvucalo.Da se razumemo postoje menadzeri koji bi sa ovakvim sastavom jos i ranije osvojili titulu,postigli vise u Evropi,sa kojima ne bi bilo mucenje protiv QPR,to definitivno stoji,ali opet ne treba ovoliko omalovazavanje prema Manciniju.TheBlues пише:Meni vise zao sto je debil Mancini uzeo titulu nego Siti
A debil je zato sto prvo se popickara sa Tevezom, pa ga posle 6 meseci vrati u tim, Balotelija isto. Dobiju Junajted on i dalje prica da nisu favoriti za titulu. J***m ti ja takvog trenera
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Pa nije njima zavisila titula od Stouka,vec samo od njih samih.Jer bi bilo kojom pobedom bili prvi,bez obzira na rezultate drugih meceva,zbog mnogo bolje gol razlike...A Q.P.R-u je bio bitan Boltonov mec,jer da je Bolton dobio njima bi remi bio neophodan za opstanak..TheBlues пише:Pa vidim sto ga je otklonio, da Stouk nije izjednacio protiv Boltona pitanje je dal bi uzeli titulu
I da Interu je jedna poklonjena,ta kad je Juventus izbacen u drugu ligu,a ove dve je regularno osvojio.Slazem se da u LS nije nista postigao,mada je Liverpul tih godina bio dooosta konkurentnije nego predhodne dve.
Последње учитавање од Stefan дана 14 Мај 2012, 23:59, учитано 1 пут укупно.