FK Partizan [2013/14]
- the Stig
- Youth Team Coach
- Поруке: 149
- Придружен: 09 Нов 2010, 23:07
- Место: Srbija
- Been thanked: 1 time
- Status: Није на вези
Sve dok u Partizanu glavni igrači budu bili Tomić, Miljković, Ilić, Babović, Medo, Rnić nikad nećemo pobiditi dragu nam komšinicu, pa kako se ti manekeni,sem Saleta Ilića(njega razumem on je čovek na izdisaju), malo ne ugledaju na Volkova, Ostojića, Aksentijevića, Ivanova pa da se bore za klub, gledajte samo reakcije igrača kad lopta ide u aut, Volkov se baca uklizava, jede da svaku loptu stigne, a šta rad Medo? On ladi jajce i boli ga uvo za Derbi, u fazonu " Ma mani me, šta da se mlatim za jebeni srpski klub koji neće ni platu da mi poveća(iako ništa za klub nisam uradio)..." i sve dok oni budu igrali, a momci koji plaču posle meča, kao što su Ninković, L. Marković, S. Marković, Aksentijević, Babić, Trujić, Jojić budu bili na klupi biće nam ponovo kao do pre 5 godina, a dobro se sećamo kako smo u jednom dugom vremenskom periodu prolazili u večitom...
- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
ko se zadnji smeje....Na insistiranje novinara da li namerava da podnese ostavku na kraju sezone, Grant je više puta, uz osmeh, rekao da ne razume pitanje.
proci ce kao Boas u Celsiju, zaba matora odvratna
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
sad bas citam
Usledila je potom serija pitanja i identični odgovori Granta:
Da li ćete voditi i sledeći "večiti derbi"?
"Ne razumem pitanje", odgovorio je Grant.
Da li mislite da ćete ostati u Partizanu po završetku sezone?
"Ne razumem pitanje".
Da li ćete podneti ostavku?
"Ne razumem pitanje".
Da li znate da ste posle "legende Milvola" postali "legenda Crvene zvezde"?
"Ne razumem pitanje", četvrti put ponovio je isti odgovor Avram Grant.

Usledila je potom serija pitanja i identični odgovori Granta:
Da li ćete voditi i sledeći "večiti derbi"?
"Ne razumem pitanje", odgovorio je Grant.
Da li mislite da ćete ostati u Partizanu po završetku sezone?
"Ne razumem pitanje".
Da li ćete podneti ostavku?
"Ne razumem pitanje".
Da li znate da ste posle "legende Milvola" postali "legenda Crvene zvezde"?
"Ne razumem pitanje", četvrti put ponovio je isti odgovor Avram Grant.
- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
Pa ovaj debil nije normalan

Idi kod zene zidovke kuci molim teNa pitanje da li je opravdao uloženi novac jer je najplaćeniji trener u istoriji Partizana, Grant je naveo da sa crno-belima ima jedan od najlošijih ugovora u svojoj karijeri.
"Ovo je jedan od manjih ugovora koji sam imao i u Partizan nisam došao zbog novca, koji ne može da se poredi sa onim u Evropi. Da li sam opravdao očekivanja pitajte ljude koji su me doveli. Žena me pita zašto za toliko para radim ovde. Ne znam kome treba da odgovorim, vama ili njoj", istakao je Grant.
Fudbaleri Partizana su posle meča dobili tri dana odmora, tako da će prvi trening imati tek u sredu uveče.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Код: Изаберите све
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=347257148670492&id=154111387985070Таске :-*
Pa ne ide to tako bas lako,ja koliko sam upucen Grant ima ugovor do leta 2013,sto znaci ako se ne dogovore oko raskida treba da mu se plati tih 400K€(tj tu godinu sto nije odradio) a to ne verujem da ce vasa uprava lako da plati...
EDIT:
Mozzart spominje Crnog i Rasovica...
EDIT:
Mozzart spominje Crnog i Rasovica...
Последње учитавање од Stefan дана 06 Мај 2012, 23:47, учитано 1 пут укупно.
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Ja u ovo nesto ne verujem iz vise razloga,prvo da li bi se Antic vratio u nas sugav fudbal,drugo uprava bi onda morala da isplati Granta.Em sto bi trebala da se odvoji za Antica em za Granta,a svi mi znamo kako se oni otvaraju kao da imaju mambu u dzepu.Ako stvarno dodje do ovoga(iako je ovo odlicno)stvarno su debili,umesto da daju odresene ruke Stanoju da se pojacamo,oni ga oteraju i za pare koje bi moglo nesto da se pazari kod nas oni dovedu Granta...Таске пише:Šta mislite o ovome? Trač ili?Код: Изаберите све
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=347257148670492&id=154111387985070
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Boli Antica tuki za nas,iskreno,voleo bih da je istina ali,ne verujem u to jer Antic je zbog takvih kao sto je djura i otisao iz naseg fudbala,on covek ne voli da mu se niko ne mesa u posao,a svi znamo sta se mulja u klubu,odredjuje se ko ce da se proda taj ce da igra i da obavezno daje golove,tako da ne verujem u to
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
Sve bomba do bombe...tesko nama...
Код: Изаберите све
http://www.zurnal.rs/2012/05/07/zabija-u-beogradu/index.html
Последње учитавање од Clint Eastwood дана 07 Мај 2012, 23:36, учитано 1 пут укупно.