Premier League 15/16
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
- Status: Није на вези
- TheBigOneFCB
- Manager
- Pinki
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 3307
- Придружен: 08 Нов 2011, 15:06
- Место: Republika Srpska
Nisam ljubitelj ni jedne ni druge ekipe ali drago mi je da će liga vjerovatno dobiti novog šampiona.
Promjene su uvijek dobrodošle, posebno što će ako Siti osvoji titulu Mančester za narednu sezonu iskesiti neki keš kako bi mogao da im uzvrati.
U svakom slučaju zanimljivije je za neutralce da Siti osvoji.
Promjene su uvijek dobrodošle, posebno što će ako Siti osvoji titulu Mančester za narednu sezonu iskesiti neki keš kako bi mogao da im uzvrati.
U svakom slučaju zanimljivije je za neutralce da Siti osvoji.

- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
Siti za klasu bolja ekipa, jedina prednost Uniteda je Ferguson.
Na svakoj poziciji je Sity jaci od Uniteda. Mislim da je titula totalno zasluzeno pred vratima svijetloplavih.
E sad da li je to vjestacki klub, to vec nije ni za diskusiju. Ja licno ne volim ekipe bez tradicije i na silu napravljene gigante. Iz toga razloga i ne postujem Sity, Chelse, Malagu itd..
Na svakoj poziciji je Sity jaci od Uniteda. Mislim da je titula totalno zasluzeno pred vratima svijetloplavih.
E sad da li je to vjestacki klub, to vec nije ni za diskusiju. Ja licno ne volim ekipe bez tradicije i na silu napravljene gigante. Iz toga razloga i ne postujem Sity, Chelse, Malagu itd..
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
- TheBigOneFCB
- Manager
Sad sam skapirao sta hoces da kazes,sta si ocekivao od navijaca Liverpula,da kazu"nije fer Junajted je jaca ekipa,zasluzilo je titulu".Covece,stisni zube izdrzi dan-dva,a onda sve normalno,do tada ce zaboraviti.TSG пише:Dječače gubiš se, ne govorim ja ništa za utakmicu nego za pojednice. Pažljivo pročitaj šta sam napisao, možda ipak skontaš.
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
Siti potrosio 450miliona vise nego United.
Meni ostalo upamceno da je Mancini nekoliko puta naglasio(posle ispadanja iz LS) da mu treba jos 2,3 kvalitetna igraca.
Eh da, Ture sabio kako je odigao. Ne sjecam se da sam u veznom redu vidio u skorije vrijeme tako dominantnog igraca.
Meni ostalo upamceno da je Mancini nekoliko puta naglasio(posle ispadanja iz LS) da mu treba jos 2,3 kvalitetna igraca.
Eh da, Ture sabio kako je odigao. Ne sjecam se da sam u veznom redu vidio u skorije vrijeme tako dominantnog igraca.
What we do in life echoes in eternity!!
- TheBigOneFCB
- Manager
Nisam mislio nista odredjeno,samo kazem da je malo nerealno ocekivati da Pulci maze navijace Junajteda.To je sve sto sam hteo da kazem,a sta ti mislis,to nije moj posaoTSG пише:Ohladi malo, nisam ništa rekao za utakmicu niti mi je krivo jer United danas nije zaslužio pobjedu a i sa prvih 11 sa kojima je danas izašao ne može se ni očekivati pobjeda. Uglavnom kad se informišeš šta je to kompleks onda ćeš vjerovatno shvatiti šta sam htio da kažem.
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Rano vi slavite,ostalo je gostovanje kod "svraka",a to nece biti bas lako.Ali u kakvoj je formi city ocekujem pobedu...
sorry za off ova prica za vestacke klubove mi je stvarno smesna,kao ne mozete da volite klubove tipa city,chelsea,anzi,malagu itd,a svi navijate za utd,real,barsu,milan,liverpool.Sto ne navijate za Fulham,cataniu,Getafe nego svi navijate za top klubove...
sorry za off ova prica za vestacke klubove mi je stvarno smesna,kao ne mozete da volite klubove tipa city,chelsea,anzi,malagu itd,a svi navijate za utd,real,barsu,milan,liverpool.Sto ne navijate za Fulham,cataniu,Getafe nego svi navijate za top klubove...
- TheBigOneFCB
- Manager
Jedina 2 vestacka kluba koja mrzim su Malaga i PSZ,dok mi se Celsi,Siti i Anzi svidjaju,mada Celsi ove sezone igra odvratan fudbal.boske1990 пише:Rano vi slavite,ostalo je gostovanje kod "svraka",a to nece biti bas lako.Ali u kakvoj je formi city ocekujem pobedu...