NBA
- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
- Status: Није на вези
Ne, pricamo onako napamet. 
Poluvreme 30, u trecoj jedno vreme bilo skoro 40 razlike, King Dzejms nije ulazio u zadnjoj cetvrtini. Sve u svemu, vrlo verovatno da ce Njujork opet biti bez pobede u plej ofu
Poluvreme 30, u trecoj jedno vreme bilo skoro 40 razlike, King Dzejms nije ulazio u zadnjoj cetvrtini. Sve u svemu, vrlo verovatno da ce Njujork opet biti bez pobede u plej ofu
Последње учитавање од TheBlues дана 29 Апр 2012, 13:04, учитано 1 пут укупно.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
- Pinki
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 3307
- Придружен: 08 Нов 2011, 15:06
- Место: Republika Srpska
Vidjećemo šta će da bude, a to da će Njujork biti bez pobjede, sa tim se ne mogu nikako složiti.
Sinoć kao da je Tole bio na Floridi ako ćemo iskreno......
Melo je usro mnogo toga sinoć, nije ga išlo nikako, kao ni Amarea ako oni prorade malo + da se sudije malo normalizuju može se dosta toga zakomplikovati.
Žao mi je Rouza, sad Čikago može da se pozdravi sa bilo kakvim šansama za titulu.
Dalas- OKC, veselje na kvadrat, razočarah se u OKC kontao sam da će ih razbiti kad ono opet BUZER BITER. Dabogda ih Novicki pobjedio.
Sinoć kao da je Tole bio na Floridi ako ćemo iskreno......
Melo je usro mnogo toga sinoć, nije ga išlo nikako, kao ni Amarea ako oni prorade malo + da se sudije malo normalizuju može se dosta toga zakomplikovati.
Žao mi je Rouza, sad Čikago može da se pozdravi sa bilo kakvim šansama za titulu.
Dalas- OKC, veselje na kvadrat, razočarah se u OKC kontao sam da će ih razbiti kad ono opet BUZER BITER. Dabogda ih Novicki pobjedio.

- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
Ja gotivim vecinu igraca Niksa, ali realno oni su klasicna divlja ekipa. Amare, Melo, Smit previse likova koji siluju loptu na jednom mestu. Kad ih je Boston razbio prosle, ne vidim sto ne bi i Majami ove. Jedino da ih krene sut pa da uzmu eventualno jednu pobedu
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
- Etxeberria
- Manager
- Поруке: 1226
- Придружен: 29 Нов 2010, 20:02
- Место: San Mames