Filmovi

Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd
Status: Није на вези

Порука од neme93 »

Koliko je samo precenjenih i potcenjenih filmova na imdb. Npr, The Shawshank Redemption, The Dark Knight su prvi koji mi padaju na pamet, ne kazem da su losi, vec da su precenjeni. Sa druge strane, po ocenama na imdb nikada ne mozes naci dobru komediju, pa ni jedna Filipsova komedija nije u prvih 50, sto je sramota. A mozes naci gomilu komedija dobrih izmedju ocena 4 i 5. A da, Drive, ima ocenu 8, a ja kad bih nabrajao filmove koje treba zaobici taj bi mi pao medju prvima na pamet. Scott Pilgrim vs. the World i Tucker and Dale vs Evil imaju 7.6 ocene, ja sam tim filmovima jebene dvojke ili trojke dao. Thor ima sedmicu, film je sranje. Tako da, nije ti imdb merodavan sto se tice tih stvari.
A Warrior, dobar je film, ja sam se izlozio kao klinac od 10 godina xD
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Dule93 пише:Ima dobru ocenu na imdb-u..
Nemo to da gledas,to skoro da nije nikakvo merilo :)

P.S. Evo ga malisan,konjusar,ccc :zelenko:
Последње учитавање од Tik'al дана 22 Апр 2012, 18:41, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
westlife92
World Class Manager
Поруке: 3952
Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
Место: Nis

Порука од westlife92 »

The Grey... sinoc odgledao, kad tu glumi Liam Neeson to nema da omane :hoho:

Odgledao i Nemogucu misiju ovaj najnoviji deo, jos jedan USA film gde se Srbi prikazuju kao negativci.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

westlife92 пише:jos jedan USA film gde se Srbi prikazuju kao negativci.
Boli nas uvo, uvalili smo im Yuga :)
Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Порука од Lucifer »

westlife92 пише:os jedan USA film gde se Srbi prikazuju kao negativci
Pa nije bas, na kraju se ispostavlja da mu je zena ziva tj da je nisu ubili Srbi :rugalica:

The Town je odlican film ja sam ga tek skoro gledao ne volim filmove preko 2h ali ovaj vredi ..
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Jos malo ce Prometeus, pa bih ponovo sve da odgledam, ali nisam siguran kojim redom.

Alien (1979)
Aliens (1986)
Alien 3 (1992)
Alien Resurrection (1997)
Prometheus (2012)

Jel ovako xD ?
Buni me to sto ima i nekih filmova Alien vs Predator, pa ne znam da li je to ubaceno u ovu pricu, a i stalno imam utisak da ima 5 delova a ja nasao cetiri.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Корисников грб
westlife92
World Class Manager

Порука од westlife92 »

Nebitno to sto mu je zena ziva, opet smo prikazani kao negativci.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

neme93 пише:Koliko je samo precenjenih i potcenjenih filmova na imdb. Npr, The Shawshank Redemption,
Ne cini to, film je svetinja.

Bez zezanja sve sto si rekao je apsolutno tacno, sem gore navedenog. Nikakav znacaj ne treba davati tim ocenama na tom sajtu, stvar je subjektivne prirode, treba imati na umu da svakakvi magarci ocenjuju filmove. Evo ja, na primer: upravo sam pregledao svoje ocene, izdvojene su desetke za "In the mouth of the madness ","The Doors", "Man on the moon" i ranije pomenuti Fight Club. Kada bih mogao da budem potpuno objektivan u oceni tih filmova, a ne mogu, verovatno bi ocene bile nize.
Neme je dao par pravih primera, stvarno je gomila precenjenih i potcenjenih filmova, najbolje je ne obracati paznju na ocene, vec pregledati trejlere(iako i to ume da zavara), glumacku ekipu, pricu, mozda i poneku kritiku i slicno.

Paranormal activity je manje-vise govniste, treci deo je najblizi solidnom filmu.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Do jaja sto je zena ziva! Ae ispricajte sta se jos desilo na kraju...
Kako bi vam nalupao samare :nasty:
Vladar, nemoj da mislis da sam rekao da je film los, film je odlican, ali po nekom mom skromnom misljenju, ne treba toliko da odskace od Mementa, Forest Gampa, Gladiatora, tj po 30 mesta i vise.

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

ubr, ovi Elijeni su ti u redu, ne gledaj, ali nikako ne gledaj Alien vs predator i ostala njemu slican sranja.

p.s. ovo "ubr"(uzgred budi receno) sam upravo smislio, koristicu to kao pandan ovom btw, zarad odbrane srpskoga jezika.
Корисников грб
westlife92
World Class Manager

Порука од westlife92 »

neme93 пише:Do jaja sto je zena ziva! Ae ispricajte sta se jos desilo na kraju...
Kako bi vam nalupao samare :nasty:
Cuo sam za tebe da si mnogo opasan.

PS. Neka predlozi neko po 3-4 komedije i horora, valjda ce se ubosti neki sto nisam gledao. :cheers:
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0zphsU7d ... ture=share[/youtube]

pogodite koja slika je stavljena za srbiju...inace trailer za flim
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Hapsenje ovo?
salel
SFM Hall Of Fame

Порука од salel »

:yesko:
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Drugo se i nije moglo ocekivati :gunman:
Корисников грб
Etxeberria
Manager
Поруке: 1226
Придружен: 29 Нов 2010, 20:02
Место: San Mames

Порука од Etxeberria »

Neme razumemo sta mislis ali si bolji primer dao sa Batmanom nego Sosenkom, i meni je Sosenk definitvno ispod Mementa (na mojoj listi je mozda top 20-30), tako da mi to ne smeta, ili na primer Gran Torino koji je ok film, ali daleko od neke top liste svih vremena. Scot Pilgrim nije los, verovatno ne volis Ceru i njegove filmove :) Moj npr omiljeni film nije ni na 250 listi. Sve te ocene variraju, ali nrp. ako film ima ocenu ispod 5 to stvarno zaobilazim. Od 5 - 10 je sve subjektivno manje vise.
I?
salel
SFM Hall Of Fame

Порука од salel »

Код: Изаберите све

http://www.imdb.com/title/tt0848228/
wtf is this?
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:

Порука од Dule93 »

Po meni je The Shawshank Redemption odlican film i ja sam mu dao 10,ali sve je do subjektivnog dozivljaja filma jer ne mora neki film koji je meni extra i tebi da bude isti takav..
Onda najbolji kraj u nekom filmu ima Inception,svaka preporuka za njega..
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Memento, Shutter Island, Inception, filmovi sa predrkanim krajevima. Npr, najvise obrta u jednom filmu sam video u The Prestige.
I da sve je to subjektivno, npr Cloverfield, ima desetku od mene zato sto sam najveci fan tog zanra. Desetke jos imaju Crash, Memento, Shutter Island(Morao sam Skorsezeu da dam jednu desetku a nisam bio siguran za koji film) i naravno Lost, koji planiram ponovo da gledam. A devetke su kod mene zaradili The Game, Bourne Ultimatum, The Departed, Forest Gump, Deja Vu, Gladiator, Fight Club, Neobicna prica Bendzamina Batona, Se7en... Naravno moram cesto da menjam ocene, jer posle kad dam necemu 9, onda neki drugi film to ne zqsluzuje, bla, bla. Olaksali bi mi zivot kad bi stavili rejting od 1 do 100, ovo je stvarno malo xD

Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:

Порука од Dule93 »

Da,Se7en sam zaboravio odlican film.Shutter Island sam skinuo ima sigurno 4 meseca jos nisam pogledao,ali nijedan film na mene nije ostavio jaci utisak od Inception-a.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Obrazovanje - Kultura - Umetnost”