Serije
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
- Status: Није на вези
Sta bih dao da sam na tvom mestu i da mogu da gledam po prvi put 
Dovoljno?
Nije kao klasicna americka serija (prve dve epizode su kul, pokrecu pricu, onda 20 uspavanki, pa poslednje 2 zakljucak i uvod u novu sezonu), ovde se u svakoj epizodi desava nesto. Prica je sjajna (paralelni univerzum, cudna desavanja), odusevices se. Prva epizoda traje sat i po vremena, ostale po 40'.
Dovoljno?
Nije kao klasicna americka serija (prve dve epizode su kul, pokrecu pricu, onda 20 uspavanki, pa poslednje 2 zakljucak i uvod u novu sezonu), ovde se u svakoj epizodi desava nesto. Prica je sjajna (paralelni univerzum, cudna desavanja), odusevices se. Prva epizoda traje sat i po vremena, ostale po 40'.
Последње учитавање од Gagi дана 22 Апр 2012, 21:03, учитано 1 пут укупно.
-
Lucifer
- Assistant Manager
- Поруке: 878
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
- Место: Kruševac
- Formacija: 4-1-2-3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Ja uglavnom teram humoristicke .. Gledam jos SP ma da malo poceli da peglaju zadnje vreme, HIMYM i 2 i po co'eka ma da nije mi ovaj Kucher gotivan ko Shin al jbg .. Coupling je gotivna serija bila je pre na tvu engleski humor majka .. A gledao sam do skoro Beaking Bad odlicna serija .. Californication je takodje bruka serija .. Weeds nije losa cini mi se da se jos snima, ma da i oni upeglali malo zadnje vreme ..
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
- Kornjacica99
- Youth Team Coach
- Поруке: 137
- Придружен: 26 Јан 2012, 01:19
- Место: Kula
Invasion iz 2005 godine ... na zalost ima samo jedna sezona (22 epizode )
Код: Изаберите све
http://www.imdb.com/title/tt0460651/¸.¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤.
\¸.¤ FORZA MILAN ¤*¨*¤.
.\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤.
..\
☻/
.▌
/ \
\¸.¤ FORZA MILAN ¤*¨*¤.
.\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤.
..\
☻/
.▌
/ \
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Odlgedao American Horror story, nisu mi bas sredjeni utisci, ali cu ipak preporuciti svima koji vole slicne tripove da pogledaju. Mislim da je kroz citavu sezonu seriji falilo atmosferskog horora, i da prica u pojedinim delovima nije ispunjavala ceo svoj potencijal. Ima i pomalo klisea, ali u podnosljivoj i, cak simpaticnoj meri.
Veceras se pocinje sa pilotom Fringe.
Veceras se pocinje sa pilotom Fringe.
preporucujem svima doctor who
inace nastavak serije koja je prikazivana 26 godina
sci-fi, akcija, engleski humor, malo drame, putovanja kroz prostor i vreme ...
jedina mana je sto su kostimi vanzemaljaca malo smesni, ali podnosljivi...
na kablovskoj se prikazuje na hrt 2, axn, ultra....

http://www.imdb.com/title/tt0436992/inace nastavak serije koja je prikazivana 26 godina
http://www.imdb.com/title/tt0056751/sci-fi, akcija, engleski humor, malo drame, putovanja kroz prostor i vreme ...
jedina mana je sto su kostimi vanzemaljaca malo smesni, ali podnosljivi...
na kablovskoj se prikazuje na hrt 2, axn, ultra....
Последње учитавање од wasd0 дана 17 Мај 2012, 00:53, учитано 1 пут укупно.
Glory Glory Man Utd
- Etxeberria
- Manager
- Поруке: 1226
- Придружен: 29 Нов 2010, 20:02
- Место: San Mames