FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
C.RONALDO7
Manager
Поруке: 2135
Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
Место: SRB (SD) - ITA
Status: Није на вези

Порука од C.RONALDO7 »

bubi.ue пише:а и мајка не поштује никакво његово мишљење већ је само паре занимају)..
Imam neki osećaj da mu je keva neka zešća kurava...
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

ja sam vam to pricao cim je izasla ona vest a pola vas je kukalo da ostane...
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Moram nesto da kazem,vi se ljutite,banujte,sta god hocete,ali upada mi u oci nesto,i to evo ponavlja se po ko zna koji put. Elem,kada igrac neki igra dobro,i dobre su vesti vi hvalite,a kada igra lose,lose vesti,vi kudite,tako je bilo za Vilotica,Kaludjerovica,Cosica,pa sad i za Jankovica,to je samo moje misljenje,ali budite dosledni. Zivi bili :cheers:
Последње учитавање од Tik'al дана 20 Апр 2012, 08:45, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

А Дијара нпр.?
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

Ali pazi Jankovic nije odigrao pre 90 minuta ukupno u nasem dresu, i istina da su ga ovde hvalili neki, ali to je sve bilo po novinarskim pricama o njegovom ne znam kakvom talentu :yesko:
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Поруке: 1183
Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
Место: Kragujevac
Klub koji vodite: Brighton
Mood:

Порука од Clint Eastwood »

bubi.ue пише:А Дијара нпр.?
Dijara je zasluzeno izvredjan za promasaje u kupu ali to ne umanjuje njegov doprinos Partizanu.Nije on nikakava klasa,ali nam je doneo mnogo radosti ;)
Слика
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Pa Viloticu su svi pruzali podrsku u najtezim trenucima i svi su ga hvalali posle povratka na teren, ali on je pokazao kakav je covek u nekim situacijama, tako da o njemu ne treba ni diskutovati. Cosica niko ne proziva decko je odigrao svoje godinu dana i hvala mu, ali u interesu Zvezde je da lansira svoje igrace, on se vraca u CSKA i to je to :cheers:
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Ja sam u januaru rekao da treba da vrate Cosica,jer pre svega nije nas igrac i da ne treba da razigravamo tudje igrace.Ujedno na to se poklopilo sto je relativno dugo osustvovao,jer nije odigrao ni minut od 25 oktobra cini mi se.
FTD
Manager

Порука од FTD »

Filip Knežević pred vratima Marakane

Uprava Crvene zvezde u završnim pregovorima sa mladim reprezentativcem iz čačanskog Borca.
udbaler Borca iz Čačka i mlade reprezentacije Srbije Filip Knežević (21) u završnim je pregovorima sa čelnicima giganta sa Marakane, saznaje mozzartsport.

Talentovani ofanzivni vezista bi na taj način zamenio Darka Lazovića koji će na leto najverovatnije napustiti naš najveći stadion.

Knežević se upravi crveno-belih preporučio odličnim igrama u ovoj i prošloj sezoni, kao i nedavnom međusobnom okršaju dva kluba na Marakani.

Knežević je bio glavni pik Roberta Prosinečkog i prošlog leta, ali je njegov transfer u ovom trenutku daleko realniji.

Inače, desna strana crveno-belog tima će ovog leta biti potpuno "rekonstruisana", pošto će pored pomenutog Lazovića ekipu napustiti i kapiten Nikola Mikić, a kao pojačanje na mestu desnog beka već dugo se pominje Branko Pauljević iz kulskog Hajduka.

Zvezda će na taj način nastaviti s praksom dovođenja mladih igrača iz Srbije koja se prošle zime pokazala kao pun pogodak.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=doo0Qvdf ... r_embedded[/youtube]
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Газпром одврће славину за Звезду!
Према сазнањима нашег сајта, руски гигант значајно ће увећати средства која улаже у Црвену звезду!
Слика
Саопштење са клупског сајта преносимо у целости:
Уговор између руске копаније и Црвене звезде потписан је током лета 2010. године на период од пет година, а београдски медији још током 2011. године и након посете Владимира Путина, спекулисали су да ће руски гигант "конкретније" помоћи једном од три клуба у која улаже новац.

"У Београду је 19. априла 2012. одржана седница Већа клупског савета ФК «Црвена звезда», на којој је разматран бизнис-план клуба за 2012. годину, план за смањење сопствених трошкова ФК «Црвена звезда» и предлог реформе органа управе клуба, усмерен на повећање ефикасности његовог рада. После дискусије, чланови Већа подржали су предлог за реформисање органа управе клуба, истакли потребу да се бизнис-план ФК «Црвена звезда» за 2012. годину усклади с европским стандардима и изразили наду да ће екипа успети да освоји Куп Србије у сезони 2011\2012.

Представници ОАД «Гаспром њефт» који су чланови Већа, желећи да се стимулише позитивне тенденције у спортским достигнућима клуба, изразили су спремност компаније да се размотри могућност повећања износа спонзорског уговора с ФК «Црвена звезда». Очекује се да ће дефинитивну одлуку по овом питању руководство ОАД «Гаспром њефт» донети у мају ове године.

Уговор о генералном спонзорству за период до 2015. године потписан је између ОАД «Гаспром њефт» и ФК «Црвена звезда» 9. јула 2010.

Веће клупског савета ФК «Црвена звезда» је консултативни орган, формиран 2011. године с циљем повећања квалитета управљања клубом. У саставу Већа је неколико министара Владе Србије, представници компанија-спонзора клуба, истакнуте јавни личности Србије.
", наводи се у саопштењу клуба.

Како сазнаје RedStarBelgrade.info, средства која би требало да уђу у клупску касу биће значајно увећана.
FTD
Manager

Порука од FTD »

Cini mi se da to Lukic pred izbore oce da pokupi glasove, pa je plasirana ova prica..
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

jankovic je klinac koji je isforsiran,u njegovom uzrastu ima dosta kvalitetnijih igraca od njega i u zvezdi,a ne u celoj drzavi..sta reci kad mu keva radi u savezu i progurala je svog sina..decko nema neki poseban talenat imao sam priliku i da ga gledam kad je igrao protiv mog burazera,i lik je nista posebno cak za svoje godiste a ne za prvi tim..samo je imao srecu sto mu keva radi u savezu..
Um caruje, snaga dobro dodje.
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08

Порука од Stefan »

FTD пише:Cini mi se da to Lukic pred izbore oce da pokupi glasove, pa je plasirana ova prica..
Svejedno mu je,ionako je jedini kandidat..
FTD
Manager

Порука од FTD »

Liu Bo, Zvezdin prvi Kinez

Kadet Henana, nije hteo u Portugaliju i Argentinu, već je došao na „Marakanu“ i ispunio dečački san. Momčilović: Jednog dana mogao bi da bude kao Kagava ili Park

POPULARNOST našeg najtrofejnijeg kluba kao da nema granice. To potvrđuje i neočekivani dolazak na „Marakanu“ jednog od najnadarenijih kineskih kadeta Liu Boa, koji se od oktobra prošle godine nalazi na igračkom usavršavanju u Crvenoj zvezdi. Mogao je Bo, sa šezdesetak svojih vršnjaka i o trošku kineskog saveza, da ode jesenas u Portugaliju ili Argentinu, ali se, zajedno sa ocem Jubaom, odlučio za Beograd i – Zvezdu.

Слика

Toj odluci su doprinele dve stvari: savet mog trenera Čana koji je pre nekoliko godina diplomirao na Višoj trenerskoj školi u Beogradu, ali i činjenica da je Crvena zvezda bila prvak Evrope i sveta. U Kini svi znaju ko su i odakle potiču Vidić, Stanković ili Žigić, ali i ko su bili Mihajlović, Savićević, Stojković, Jugović, Pančev ili Prosinečki.

Liu Bo već pet i po meseci vredno trenira sa trenutno najjačim kadetskim timom u zemlji u kojem se nalazi čak šest srpskih reprezentativaca rođenih 1995, predvođenih supertalentovanim Filipom Jankovićem.

- Ovde sam kao kod kuće. Niko me ne gleda kao stranca, svi, posebno treneri Ivica Momčilović i Jovan Stanković, čine sve da mi pomognu da napredujem, da postanem „ozbiljan“ fudbalski profesionalac - kaže simpatični Bo.

Stručnjaci u Zvezdinoj školi su više nego zadovoljni trudom i izuzetnim napretkom svog „Ljupčeta“, kako uvek nasmejanog Boa već svi zovu iz milošte. Bo je dosad za crveno-bele odigrao 13 prijateljskih utakmica i postigao četiri efektna gola.

- Reč je o veoma talentovanom, tehnički odlično obučenom, borbenom i vrlo hitrom veznom igraču koji vrlo brzo usvaja i još bolje primenjuje nova znanja, posebno ona na planu kolektivne tehnike i taktike, - kategoričan je trener Momčilović. - Bo igra podjednako dobro obema nogama, i ima jak i precizan udarac. Kad bude još fizički ojačao i stekao više samopouzdanja i iskustva, on bi mogao da postane ništa manje interesantan igrač nego što su to danas Japanac Kagava u Dortmundu ili Korejac Park u Mančesteru.

Simpatični Liu Bo, visok 175 cm, i težak 65 kilograma, sa istočnjačkom mudrošću gleda na svoju budućnost:

- Meni je san da jednog dana budem igrač Crvene zvezde. Ako se to ne dogodi, boriću se koliko mogu za dres prvog tima Henana, jednog od najboljih klubova Kine. Pritom nikad neću zaboraviti dane provedene u Beogradu, u klubu koji je u Kini popularan isto onoliko koliko su to Mančester junajted, Milan, Barselona ili Real Madrid.

USKORO REGISTRACIJA
VRLO povoljan stručni izveštaj o napredovanju „Zvezdinog Kineza“ nije ostao bez odjeka:
- Crvena zvezda je zainteresovana da registruje Boa - kaže sekretar Zvezdine škole Dejan Cvetković. - Iako su propisi vrlo rigorozni kad je reč o međunarodnim prelascima igrača koji su mlađi od 18 godina, mi ćemo učiniti sve da dobijemo saglasnost FIFA i tako postanemo prvi evropski klub koji je u svoje redove doveo talentovanog „klinca“ iz najmnogoljudnije zemlje sveta.
FTD
Manager

Порука од FTD »

A na danasnji dan.. "Nebo se otvorilo - stadion je eksplodirao"!
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Upravo gledam ceo mec.

Milojko Pantic:
Bruno Galer je poznat po tome sto deli zute kartone poput novogodosnjih konfeta.
Darko Pancev, najbolji strelac Crvene Zvezde, fudbalska kobra
Dragisa Binis, turbo fudbaler
Refik Sabanadzovic, Skoti su ga u Glazgovu nazvali Mekadzovic...aludirajuci naravno na borca kao sto su Skoti
...Galer izbacuje rukovodstvo Crvene Zvezde
I vas reporter je, postovani prijatelji fudbala u Jugoslaviji...covek od nerva, od zivaca, od krvi i mesa, sto se kaze, i dozvolite i meni da zastanem, da uzmem dah, od ovolike silne radosti; a kakva je tuga oborila igrace Bajerna na travu Zvezdinog stadiona- Nije im lako i zato im treba reci: Bravo Bavarci, dokazali ste da ste fudbaleri velikog kluba...
... Za sve to,jedno veliko hvala, jedno ogromno hvala, najvecem fudbalskom direktoru jugoslovenskog klupskog fudbala, najvecem selektoru jugoslovenskog klupskog fudbala svih vremena: Draganu Dzajicu-Žasiku,Đađiku,Dzaji nacionalu, kako ga sve ne zovu..
...Ali Ljupko nije Arigo Saki,Ljupko je fudbalski genije

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LSS658mZ ... re=related[/youtube]
Последње учитавање од Vladar дана 24 Апр 2012, 16:11, учитано 2 пута укупно.
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KzMk7jET ... re=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y-ThGKvw ... re=related[/youtube]

ono o cemu grobari samo mogu da sanjaju :fanman:
Корисников грб
C.RONALDO7
Manager
Поруке: 2135
Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
Место: SRB (SD) - ITA

Порука од C.RONALDO7 »

salel пише:ono o cemu grobari samo mogu da sanjaju :fanman:
Ili da dožive, ali na PES-u :zelenko:
Последње учитавање од C.RONALDO7 дана 24 Апр 2012, 19:07, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Evandro na meti Dinama iz Kijeva
Слика
Kako prenose pojedini beogradski pisani mediji, vezista našeg kluba Evandro Goebel nalazi se na meti vešestrukog šampiona Ukrajine Dinama iz Kijeva.

Naime, ukrajinskom klubu potreban je fudbaler Evandrovog profila i već su u dva navrata pratili njegove igre, a očekuje se da će doći i na predstojeći večiti derbi 5. maja, kako bi se još jednom uverili u kvalitete Zvezdinog „Maestra“. Evandro je član Crvene zvezde od decembra 2010. godine, a plaćen je oko 700.000 evra, a procena je da je njegova trenutna vrednost daleko veća. Treba napomenuti da Evandro nije 100% u vlasništvu našeg kluba već određeni procenat ima i agencija koja je posredovala u dolasku Brazilca na beogradsku Marakanu.
Корисников грб
samson
SFM Hall Of Fame
Поруке: 7745
Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
Место: Podgorica

Порука од samson »

Realno objasnio covjek.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MC_RMp9V ... r_embedded[/youtube]
Последње учитавање од samson дана 25 Апр 2012, 02:34, учитано 1 пут укупно.
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”