Tiketi
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Ništa mi ne ide, odigram na frajburg oni gube 0-2 na poluvremenu, fiksirao sam coventry, a on gubi 0-1, čekam atalantu keca, valjda će me oni ispoštovati trenutno je x.Ima bre da batalim kladionicu, neću ići više nikad.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
U kladionic sam čuo da je dvojka na pazarce dojava, lik stavio 4k sad pogledam oni vode 0-1. Tole 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Kako me sjebaše, mamu im njihovu. Jajare, trebali su da ih izbace iz lige, a ne samo da im oduzmu bodove.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Polako, polako, bez ruznih reci o boginji, o svetinji pricamo ovde-oni svoj prvoligaski hleb zaradjuju posteno, ove bodove ce Siena vratiti kad bude potrebno. Realno, i bilo je sumnjivo do jaja, sa kvotom 2.4 na 1. Tako je bilo i sa Bologna Chievo pre nekoliko kola, samo sto treba provaliti, da nas ne rade redovno.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Pardon, sad sam video da ti je omiljeni klub. Ma samo sam se iznervirao, na tom tikietu mi ide coventy na kvoti 2.15, a uveče bi čekao neki sigurice za dva soma.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
loca people
- Newgen
- Поруке: 35
- Придружен: 22 Окт 2011, 09:40
- Место: belgrade