FK Crvena zvezda [2013/14]
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
- Status: Није на вези
Sudija je ovdje katastrofalan, blago receno. Od nekih faulova, prednosti, preko ne pruzanja ruke i dvostrukih arsina, slag na torti je saputanje arbitra sa igracima.
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
Poslednja strana tvojih 5 postova. Zamolio bih te da ne okreces stalno praznu pricu i da prestanes da 'trujes temu' spam postovima. Forum je jako velik, a gledao Partizanovu ili Zvezdinu temi ti si tu, na sve imas odgovor. Skalaj malo, uzmi predaha, citaj ostatak foruma, batali konstantan spam ove dvije teme.
What we do in life echoes in eternity!!
- Joca
- World Class Manager
- Поруке: 4764
- Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
- Место: Novi Beograd
Evo oces da ti ja kazem sta je bilo na derbiju, naravno ne moras verovati, ali taj decko koji je bacio drugu loptu u teren je igrac Zvezde 96' godiste, licno ga znam, igrao sam sa njim x puta na ulicnim turnirima fudbal i on nije ubacio loptu drugu po nalogu, vec po srcu... A veliki Stojke je pokusao da ga pljune, kada se malo iskopa docices do tog podatka 
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
samson пише:Poslednja strana tvojih 5 postova. Zamolio bih te da ne okreces stalno praznu pricu i da prestanes da 'trujes temu' spam postovima. Forum je jako velik, a gledao Partizanovu ili Zvezdinu temi ti si tu, na sve imas odgovor. Skalaj malo, uzmi predaha, citaj ostatak foruma, batali konstantan spam ove dvije teme.
Kako vidim i ti imas toliko,ali si admin pa ti se to ne uzima na zub.Jesam ja nekome pojebao sve zivo i mrtvo sto imate???NISAM(za razliku od nekih)!Jesam pisao post za postom???NISAM!Ja trujem temu,a sta mi onda vi gospoda radite???Posle svake uktamice Tole lopove,sudija katastrofa,Tole deli i kapom i sakom itd,to nije trovanje teme.I onda kad vam neko kaze da nista ni vi nevini i da pogledate malo svoje dvoriste i kakvo sudjenje vi imate,onda se pocne sa vredjanjem.Objektivnost nece skoditi,od svih vas jedino se "Stefan"setio da malo prokomentarise situaciju u kojoj je svirano u vasu korist.Citam ja i druge teme i gledam razne ss,ali posto sam prestao da igram fm2012 prestao sam i da komentarisem.
P.S.Ovo je moj poslednji post u ovoj temi,i molio bih samo da ste malo realniji...
-
salel
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 10649
- Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
- Место: Subotica
navijaci crvene zvezde ovde mogu da pisu sta hoce i zele, i ako neko zeli da bude nerealan neka mu je , i lako se primeti i zasto onda to na tebe tako utice ako i sam znas da nije tako? ako tebi smeta nemoj gledati i komentarisati...pogledajte malo vaseg druga srbinha okaci neko klip o partizanu on u oba svoja sledeca komentera stavlja navijace crvene zvezde kolije je zapravo opsednut njima...
i da samson je mislio na to da smes da pises i u drugim delovima foruma ne samo ove dve teme, iako si prestao imas dosta tema koja su vezana za ostala sportska dogadjanja, filmove, muzika, video igrice, itd itd
i da samson je mislio na to da smes da pises i u drugim delovima foruma ne samo ove dve teme, iako si prestao imas dosta tema koja su vezana za ostala sportska dogadjanja, filmove, muzika, video igrice, itd itd
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
- HoffenheimFan
- Assistant Manager
- Поруке: 793
- Придружен: 27 Мај 2011, 21:47
- Место: Beograd