Prvo mesto je moja soba,komp mi stoji desno od vrata,kuciste je na podu a monitor logicno na stolu,na stolu izmedju monitora i tastature stoji staklo na koje sam pre stavljao volan,sada ispod tog stakla stoje grb mog kluba,trenerov broj,grb Partizana,karte sa utakmica i jos neke zezalice,telefon stavim na sto ali ga iskljucim,posto obavezno moraju da budu dva novcica na stolu da se zezam sa njima i da ih vrtim dok igram,pa ako mi neki ispadne da osvetlim telefonom i da ih nadjem.Prekoputa kompa stoji mali kos(drvena tabla i metalni obruc)pa u njega ubacujem dok se igra ucitava,obicno mi i neka solja stoji pored kompa jer volim da pijem ili sok dok igram fm,blizu kompa mi je i mali TV,jer cesto slusam neku utakmicu dok igram pa ako potraje continuedok igraju reprezentacije onda i pogledam malo,i tako obicno uzivam
Postoji i drugo mesto,a to je moja soba u vikendici,tu nekako leti obozavam da igram,pogotovo kad je najveca vrucina,a ja sve zamracim,ventilator u sebe i picim
San mi je da kupim lap top,pa onda u hladu stavim sebi lezaljku,napravim sko zavalim se,i igram fm sa predivnim pogledom na Centralnu Srbiju,ili da na moru sednem pod neku palmu,upalim fm i uzivam uz more,ajde da vidim vas?