Lude slike
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
- Status: Није на вези
Onda najbolje da dodaš svoju sliku i ispod napišeš nedefinisankLeSa пише:hahahaha ja drzo lekciju u nekoj od tema oko toga,al nema veze
Sve u svemu,ja ne znam gde sebe da ubacim,dal u pocetnike ili takticare ili admine,fali ti i nedefinisani
- kLeSa
- World Class Manager
- Поруке: 3305
- Придружен: 13 Нов 2010, 14:08
- Место: Srbija - Beograd
- Контакт:
TSG svuda je to isto,bilo da smo mi ili vi,razlike nema.
Napisacu ovaj put samo u kratkim crtama,jer ovo nije mesto za tu temu...
Kad ti neko nedostaje,ti mu kazes "hvalis". Hvalis je izvuceno iz reci HVALA,a svi znamo sta znaci rec HVALA.
Kad ti neko nedostaje ili kad nesto nedostaje kazes falis mi,fali itd...Gresio sam i ja kao i ti,ali davno davno,pa sam gresku ispravio i sad mi nije problem da objasnim gresku koju sam i ja pravio nekome drugom,pre svega zbog prilaza ribama (jer verovao ili ne,one sve primete,pa i to).
Eto,primer reci FALITI (falis,fali...) ti je u pesmi onih smrdljivih Flamingosa,obala. Poslusaj i videces,a i na google moze da se nadje sve.
Aj sad,lude slike
Napisacu ovaj put samo u kratkim crtama,jer ovo nije mesto za tu temu...
Kad ti neko nedostaje,ti mu kazes "hvalis". Hvalis je izvuceno iz reci HVALA,a svi znamo sta znaci rec HVALA.
Kad ti neko nedostaje ili kad nesto nedostaje kazes falis mi,fali itd...Gresio sam i ja kao i ti,ali davno davno,pa sam gresku ispravio i sad mi nije problem da objasnim gresku koju sam i ja pravio nekome drugom,pre svega zbog prilaza ribama (jer verovao ili ne,one sve primete,pa i to).
Eto,primer reci FALITI (falis,fali...) ti je u pesmi onih smrdljivih Flamingosa,obala. Poslusaj i videces,a i na google moze da se nadje sve.
Aj sad,lude slike
Последње учитавање од kLeSa дана 02 Апр 2012, 12:26, учитано 1 пут укупно.
- C.RONALDO7
- Manager
- C.RONALDO7
- Manager