FK Partizan [2013/14]
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
posto cu da napisem isto ajde ovako
OD MENE TOLIKO!!!! AVRAM GO HOME!!!! 
Код: Изаберите све
Grant nije kriv ?
Ne nego je kriv Dijara koga je SAMOG stavio u napad, kriv je Miljkovic koji nam je upropastio 40% akcija sa desne strane i koga je stavio u prvih 11 pored zivog Aksentijevica ? Nesto se ne secam da je na proslim derbijima Miljkovic smeo da ide napred i ucestvuje u akcijama. Jel su krivi Sasa Ilic i Zvonimir Vukic kojima je dusa u nosu, a gospodin ''finale LS sa Celzijem'' menja Ilica tek u 70 i nekom minutu, a Vukica drzi do kraja ?! Jel kriv Babovic koji nam je upropastio jedno 3-4 akcije jer nije hteo da doda desnom nogom, jel kriv Babovic sto se ponasa kao balerina, sto nema pojma, jel kriv zato sto je u prvih 11 ? Igraci su krivi sto su krenuli da se nadigravaju sa napaljenim ciganima na njihovom terenu, sto su krenuli da ''dominiraju'' i sviraju kurcu sa nekom igrom, nadigravanjem i slicno ? Kada su ovako Ivanov i Rnic izletali i zajebavali se ispred 16-erca, KADA ? Znate i sami kod koga nisu...
Ko je kriv za ovo ? Pucisti ? Zabranjeni ? Alkatraz ? Sudija ? Zvezda ? Ne, krivi su jedino AVRAM GRANT i UPRAVA KOJA GA JE DOVELA.▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
-
Lucifer
- Assistant Manager
- Поруке: 878
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
- Место: Kruševac
- Formacija: 4-1-2-3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Sve to stoji baco, al koliko god da mene Sale i Vukic nerviraju (onaj promasaj protiv Reala sam mu oprostio al ovaj nikako) cinjenica da kad je on izaso nismo povezali 2 tacna dodavanja. To je najveca tuga u nasem fudbalu, sto zavisimo od nekih matorih likova koji su na izdisaju, a opet i oni takvi su bolji od nekih mladjih.
A ovaj par pozadi + Miljkovic uvek kiksao, samo je Stanoje imao vise srece, bar u derbijima.
A ovaj par pozadi + Miljkovic uvek kiksao, samo je Stanoje imao vise srece, bar u derbijima.
Последње учитавање од Lucifer дана 23 Мар 2012, 22:14, учитано 1 пут укупно.
-
srbinho
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
Jedno pitanje samo: Zasto vam ne igra Volkov?Brzo je od najboljeg srpskog beka dosao do klupe..?
Последње учитавање од Dule93 дана 23 Мар 2012, 23:47, учитано 1 пут укупно.
-
srbinho
Pardon...dva derbija u 5 godina...i to oba u kupu
(mada zvanicno "veciti derbi" se nazivaju utakmice koje se igraju samo u prvenstvu tako da....)
Ma u kupu samo da ih pobedimo na nasem stadionu pa makar i ne prosli dalje...a u prvenstvu moze i nereseno pod uslovom da time ostajemo na minimalnoj razdaljini od 3 boda u poslednja dva kola....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3oedJRX4 ... re=related[/youtube]
:cofeeman:
Ma u kupu samo da ih pobedimo na nasem stadionu pa makar i ne prosli dalje...a u prvenstvu moze i nereseno pod uslovom da time ostajemo na minimalnoj razdaljini od 3 boda u poslednja dva kola....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3oedJRX4 ... re=related[/youtube]
:cofeeman:
Последње учитавање од srbinho дана 24 Мар 2012, 08:52, учитано 1 пут укупно.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Ti si stvarno lud. Diara je imao 3 stopostotne sanse, tako da uopste ne treba diskutovati o tome koliko je u napadu potrebno igraca. Jel Avram kriv sto Diara nije uspeo da udari loptu u 4. minutu kad je bio 5m od gola? Jel Avram kriv sto Diara nije znao da postavi nogu 2 metra od gola kod onog centarsuta? Jel Avram kriv sto Diara ne zna da sutne loptu dok je u vazduhu i sto Sale ne zna da zavrsi? Ti bre decko stvarno nisi normalan. I prestani da pricas samo o nekim zaverama i glupostima, uzmi malo procitaj sta napises, sam ces se nasmejati.Alexandar_81 пише:posto cu da napisem isto ajde ovako
OD MENE TOLIKO!!!! AVRAM GO HOME!!!!Код: Изаберите све
Grant nije kriv ? Ne nego je kriv Dijara koga je SAMOG stavio u napad, kriv je Miljkovic koji nam je upropastio 40% akcija sa desne strane i koga je stavio u prvih 11 pored zivog Aksentijevica ? Nesto se ne secam da je na proslim derbijima Miljkovic smeo da ide napred i ucestvuje u akcijama. Jel su krivi Sasa Ilic i Zvonimir Vukic kojima je dusa u nosu, a gospodin ''finale LS sa Celzijem'' menja Ilica tek u 70 i nekom minutu, a Vukica drzi do kraja ?! Jel kriv Babovic koji nam je upropastio jedno 3-4 akcije jer nije hteo da doda desnom nogom, jel kriv Babovic sto se ponasa kao balerina, sto nema pojma, jel kriv zato sto je u prvih 11 ? Igraci su krivi sto su krenuli da se nadigravaju sa napaljenim ciganima na njihovom terenu, sto su krenuli da ''dominiraju'' i sviraju kurcu sa nekom igrom, nadigravanjem i slicno ? Kada su ovako Ivanov i Rnic izletali i zajebavali se ispred 16-erca, KADA ? Znate i sami kod koga nisu... Ko je kriv za ovo ? Pucisti ? Zabranjeni ? Alkatraz ? Sudija ? Zvezda ? Ne, krivi su jedino AVRAM GRANT i UPRAVA KOJA GA JE DOVELA.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
-
srbinho
@neme93
Zavera protiv Partizana postoji i to je danas zahvalujuci netu postala javna tajna....nije nikakva paranoja niti bilo sta slicno vec svako ko ukljuci logiku moze da dodje do tog zakljucka....i ja se slazem da previse kritikujemo Granta jer ipak igraci su ti koji su promasili 3-4 200%-tne sanse...Grantova taktika je ruku na srce mozda previse zahtevna za kvalitet fudbalera Partizana ali opet...ko promasi onakve prilike ne moze da pobedi...cak i da smo svi u pravu da je - Grantova taktika i dobra i losa i nikakva i prosecna 3 sanse koje su skoro dobre isto onoliko koliko i penal bacaju svu kritiku prema Grantu u vodu i usmeravaju je u stranu igraca....a u sve je to bio ukljucen i sudijski faktor jer nam nije sudjen cist penal...ako mene pitate Grant je pogresio "samo" u dve stvari....Miljkovic i Rnic su mu starteri....
Zavera protiv Partizana postoji i to je danas zahvalujuci netu postala javna tajna....nije nikakva paranoja niti bilo sta slicno vec svako ko ukljuci logiku moze da dodje do tog zakljucka....i ja se slazem da previse kritikujemo Granta jer ipak igraci su ti koji su promasili 3-4 200%-tne sanse...Grantova taktika je ruku na srce mozda previse zahtevna za kvalitet fudbalera Partizana ali opet...ko promasi onakve prilike ne moze da pobedi...cak i da smo svi u pravu da je - Grantova taktika i dobra i losa i nikakva i prosecna 3 sanse koje su skoro dobre isto onoliko koliko i penal bacaju svu kritiku prema Grantu u vodu i usmeravaju je u stranu igraca....a u sve je to bio ukljucen i sudijski faktor jer nam nije sudjen cist penal...ako mene pitate Grant je pogresio "samo" u dve stvari....Miljkovic i Rnic su mu starteri....
Za Miljkovica i imamo zamenu, a ko ce umesto Rnica? Jeste da se covek ne sastavlja na mestu stopera, ali nemamo boljeg. Pitam se samo na osnovu cega su dovedeni Anderson i Edu?srbinho пише:Miljkovic i Rnic su mu starteri....
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

-
srbinho
Anderson nije ni dobio priliku....odigrao je u zadnjem kolu cini mi se na jesen i secam se da mi je tad delovao kao solidan stoper i bolji od Rnica...mislim da treba da dobije sansu...bolji je od Rnica u skoku, inteligentiji, nije brzi i agresivniji ali je po meni sigurniji stoper od Rnica...hvata me jeza kad Rnic primi loptu, a iza njega samo Stojkovic...Miljkovica ne vredi komentarisati decko je promasio sport...pre bih stavio Babovica da igra na tom mestu nego njega...
- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
Aj bre ne lupaj. Vec je prosuo 4 boda prednosti, izgubio derbi (90neme93 пише: Ti si stvarno lud. Diara je imao 3 stopostotne sanse, tako da uopste ne treba diskutovati o tome koliko je u napadu potrebno igraca. Jel Avram kriv sto Diara nije uspeo da udari loptu u 4. minutu kad je bio 5m od gola? Jel Avram kriv sto Diara nije znao da postavi nogu 2 metra od gola kod onog centarsuta? Jel Avram kriv sto Diara ne zna da sutne loptu dok je u vazduhu i sto Sale ne zna da zavrsi? Ti bre decko stvarno nisi normalan. I prestani da pricas samo o nekim zaverama i glupostima, uzmi malo procitaj sta napises, sam ces se nasmejati.
% i kup), pa neki nas trener bi vec dobio nogu posle takvog starta.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
name93 lupas Stanoje je od -7 svim pobedama postao sampion! LUPAS KO OTVOREN PROZOR!!! TACKA!!!
Trener placen 900 kila evra treba da unapredi igru i rezultat KOJ CE MI k***c DA PROMASUJU SANSE!!! NAJURI DIARRU I ILICA STO SU PROMASILI I KO NAM OSTAJE!!! EM SI KLINAC EM VREDJAS! EM NEMAS POJMA!
AVRAM GO HOME!!!!
Trener placen 900 kila evra treba da unapredi igru i rezultat KOJ CE MI k***c DA PROMASUJU SANSE!!! NAJURI DIARRU I ILICA STO SU PROMASILI I KO NAM OSTAJE!!! EM SI KLINAC EM VREDJAS! EM NEMAS POJMA!
AVRAM GO HOME!!!!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Idi leci se.
Последње учитавање од neme93 дана 24 Мар 2012, 16:13, учитано 2 пута укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.