FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times
Status: Није на вези

Порука од Lucifer »

E koji smo mi dunsteri daleko bilo, umesto da pocistimo ovu boraniju mi ladno izgubismo. Sale Ilic prodo tekmu em im namesti gol, em promasi onu sansu. Ono teze bilo promasiti, krivo mi za Diu solidno je odigrao stavarao i namestao prilike, al veceras bi i skupstinu promasili a ne gol. Kapirao sam da mora jednom i ovi musavci da pobede, posle svih pritisaka i ostalog, ali ne ovako. No sad sta da se radi, kad promasis primas gol to je uvek tako bilo. Avram teska vezara inace, Stanoje znao bar sa ovima da igra. Mozda se vratimo u revansu, ma da bice tesko da ne primimo gol.
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd

Порука од Velja93 »

ne zelim nikakvu raspravu,ovo je vasa tema..samo sam izneo neko svoje misljenje..
Um caruje, snaga dobro dodje.
Lucifer
Assistant Manager

Порука од Lucifer »

Idi bre mali radi nesto pametno, ne potpaljuj vatru bzv. Nikog ovde ne zanima tvoje misljenje.
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

veljko пише:
neme93 пише:Jaaao bree, ubismo ih, ali jbga, nije hteo gol. Dali su dva gola iz nicega, samo da ne masimo na jna ove stopostotne i bice debakl.
dok vas je vodio stanojevic igrali ste najocajniji fudbal al ste pobedjivali,sad igrate bolji fudbal al ste izgubili..a i izgubicete verovatno i sledecu na jna u kupu,al cete da odigrate u ligi u derbiju nereseno ili da dobijete i da osvojte titulu..
i nemojte sad tu da pricate o fudbalu niste ga igrali 4 godine sad odigrate jednu dobru utakmicu,i kao da ste uradili ko zna sta..
Ajde odjebi iz teme, umes li da citas pravila? Ili nisi skolovala :xD:

On: Stvarno nisam ocekivao ovakvu igru, msm, nisam uopste ocekivao pobedu, ali kako Zvezda igra, mi objasnjavamo. Ne bojim se za titulu vise, samo da ne pocne djura(koji verovatno nije ni gledao tekmu) da krivi Granta.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
xavi
World Class Manager
Поруке: 4004
Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
Место: Zajecar

Порука од xavi »

daj bre momci ovo smo ih pustili da se malo poraduju na JNA 3:0 za nas lagano.... :cheers:
Корисников грб
JaroPFC
Youth Team Coach
Поруке: 119
Придружен: 29 Окт 2010, 19:28
Место: Sombor

Порука од JaroPFC »

Dajte ljudi sta se palite...Pa prolazimo dalje sigurno...Ili ce biti 3:0,ili 2:0 pa posle pobeda...Uglavnom, oni nemaju sta da traze u revansu! :gunman:
Да волим црно беле
Поносно кажем свима,
Волим то славно име,
И дивим се само њима...
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Поруке: 1183
Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
Место: Kragujevac
Klub koji vodite: Brighton
Mood:

Порука од Clint Eastwood »

Pravi Grobari nikad ne bi podrzavali ovu upravu i ovog cirkuzanta od trenera...ali mi smo narod koji slabo pamti i lako oprasta...
Слика
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05
Место: Leskovac

Порука од -MiX- »

Clint_Eastwood пише:Pravi Grobari nikad ne bi podrzavali ovu upravu i ovog cirkuzanta od trenera...ali mi smo narod koji slabo pamti i lako oprasta...
Odakle ti pomisao da ih neko sa ovog foruma podrzava? Mozda negde drugde, ovde je velika vecina za to da najurimo bagru! :nasty:
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Poceli ste ko oni da se palite! Supusti te se! Nemamo vise nikoga ko ce da kaze igracima sta i kako! Prepusteni su sami sebi, ovaj luzer je uradio isto ono sto i mateus i reber napao je i dobio po picki! S njima moras pametno ne smes da se zaletis! On ce kreten u revansu jos vise da napadne, a Robi ima da pusti Kasalicu na krilu i da nas probiju opet! Pa i Robi je proso Stanojevu skolu, sad je naucio! Dosta sa optimizmom vidite da smo u rasulu, nista nam ne ide! E sad citat od pre 2 meseca

Ukoliko sve ne bude kako bi trebalo, pa recimo, ispadnemo iz Kupa od Crvene zvezde glavni krivac ne bi bio novi trener i uprava kluba, već ćutljivi vođa i njemu lojalni klan (Pučisti) koji žele da uzmu klub u svoje ruke da bi bili bliže kasi - dusko vujoševic

E sad da ja pitam tog trenera SVINJO DEBELA jer neko od njih u klub ??? Ko to ruši Partizan i kako ? Ja cu da ti kažem NIJE PICKO PRODANA!!! JEBO TE DODIK I RUŽIĆ U DUPE I TEBE I ONOG POLTRONA ĐURIĆA! i sve ostale što od nas pravite majmune popišam vam se na grob svima DAĆE DRAGI BOG!!! Svakoga stigne i vas će!
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 22 Мар 2012, 00:15, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
srbinho

Порука од srbinho »

Dule93 пише:Srbinho po broju puta koliko si rekao cigani ne bih rekao da te poraz ne boli..
ma jok ja to vise onako iz navike...."delije" je previse lepo ime da bi stajalo olosu sa severne tribine...cast izuzecima...

Za par godina kad se zvezda izvuce iz krize ( a to ce vrv uraditi ako ove godine osvoji titulu sto vrlo lako moze da se desi ali najmanje zahvaljujuci cisto fudbalskim stvarima) svi treba da im nabijamo na nos nekoliko cinjenica a to su:

1) Da nasu dominaciju ne bi jos dugo prekinuli da im drzava (tj. politicari, biznismeni) ne pomazu da to ostvare....tj. na samom terenu ne bi uspeli jos dug da nas skinu sa vrha....

2) Nisu pali u stecaj samo zato sto ta ista drzava stoji iza njih...a zasto stoji iza njih ? Pa zato sto imaju najvise navijaca a to znaci velik broj glasova na izborima i zato sadasnja vlast drzi zvezdu u zivotu...vuk sit i ovce na broju...

Meni ne bi bilo toliko krivo da izgubimo titulu zasluzeno na terenu, a svako ko je makar malo pratio desavanja u Partizanu zna da ce za eventualni gubitak titule namanje bti zasluzan terena vec samo vanfubalske stvari...tesko je posle svega biti optimista ali jos nije gotovo...titula je jedini cilj...

Uzgred...penal cist kao suza na 1:10 ali posto su cigani pobedili nije ni vazno...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W_a3BmA1HW0[/youtube]
Последње учитавање од srbinho дана 22 Мар 2012, 08:45, учитано 3 пута укупно.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Avrameee majstoreee :ole:

Preporodio nas je,ima nesto da bude od nas,jos kada povuce svoje veze,da se malo ojacamo za Evropu,ih de ce nam kraj biti,odbrana nam je u totalnom kolapsu,ostalo je sve manje vise u redu,sem Sase Ilica,koji je trebao u penziju pre 3 godine,Vukic fenomenalan,ali ipak ima 32 godine,jedino Brasanac kada se vrati da organizuje igru,Babovic iznad proseka,i naravno efikasan napadac nam treba,Lamin u je finishing 1,al sta je tu je,ovo je mrtvi kup,uvek je bio ciganska stvar,a i red je da nesto osvoje,mi treba da se baziramo na ligu,i da uigramo ekipu i da ih vratimo u detinjstvo u derbiju ligaskom,a nek se oni raduju sa mrvicama :fanman:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3
Been thanked: 5 times

Порука од TheBlues »

Sasa Ilic i Avram Grant :nasty:

Zidov omasio formaciju skroz. Dijara sam u napadu jednostavno ne moze da postigne gol, Markovica stekali za zadnjih pola sata i to ga celog oblepili onim kineskim trakama da ga slucajno neko ne povredi... I nije mi jasno dokle cemo morati da trpimo Miljkovica idiota, pa Milivoje je za njega bio prefinjen tehnicar :slap: Rnic ponovo briljirao kako samo on ume :censored:

Ilic, sta reci? Ja se zaista plasim da ne prodje ko Muamba, covek izdise posle pola sata kaskanja.
Последње учитавање од TheBlues дана 22 Мар 2012, 10:28, учитано 1 пут укупно.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Jebiga,dobili su nas skolski,na nas nacin iz predhotnih derbija,pre su oni igrali a mi davali golove,sad je samo bilo obrnuto,mene su jednio iznevirali komentatori na areni koji su k'o dva mrtvaka,naravno vidi se da navijaju za zvezdu,jer nijedan od njih nije spomenuo cist penal,ni sigruna dva crvena za fauove na markovicu,pa ono je bilo za zatvor!Al boli me tuki!
Ne vredi se nervirati,to je sve samo igra!
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

jbg morali su i oni jednom da konacno dobiju, bolje da je to u kupu nego u prvenstvu... nego mene strah da cemo gledati reprize sve dok je grant tu... ali jedna pozitivna stvar juce, konacno smo zajedno navijali svi, jug i istok, i to ne kao sto se do sada povremeno desavalo da se dio juga pridruzi ovima sa istoka nego su ovaj put vodje jedne strane dozivali ove druge i naizmjenicno pocinjali pjesme... South will rise again!!! :fanman:
И душа и тело, све је црно бело...
srbinho

Порука од srbinho »

Sinisa Pro1 пише:Jebiga,dobili su nas skolski,na nas nacin iz predhotnih derbija,pre su oni igrali a mi davali golove,sad je samo bilo obrnuto,mene su jednio iznevirali komentatori na areni koji su k'o dva mrtvaka,naravno vidi se da navijaju za zvezdu,jer nijedan od njih nije spomenuo cist penal,ni sigruna dva crvena za fauove na markovicu,pa ono je bilo za zatvor!Al boli me tuki!
Ne vredi se nervirati,to je sve samo igra!
Oni nama onoliko zicera nisu napravili u zadnjih 3-4 derbija...stoji to da su u zadnjih par derbija imali veci posed lopte ali onoliko sansi nisu stvorili....to je ono sto me ohrabruje inace bih se veoma zabrinuo da osim veceg poseda nismo nista drugo napravili....napisao sam ja vec da je derbi regularan jer je Zvezda pobedila tako da ne vredi previse pricati na tu temu ;)
Bitke za titulu, sloznu tribinu i smenjivanje uprave su trenutno najbitnije tj. jedine bitne...a u kupu sta bude bice...neka izgubimo sve derbije do kraja samo da uzmemo titulu i necu se uopste buniti...najbitnije je da ovu sezonu preizivimo na prvu mestu, a uprava ce najkasnije posle ove sezone da ode osvojili mi titulu ili ne.....a onda ce i tribina lakse da dise i bicemo kao nekad....

Za vikend gostujemo u Kuli i tu cemo 80% znati da li cemo osvojiti tiulu ili ne...ako pobedimo uz ubedljivu igru bez obzira na rezultat osvajamo titulu, ako odigramo nereseno drasticno umanjujemo sebi sanse da osvojimo titulu ali i dalje imamo veliki sanse, medjutim ako izgubimo.....mozemo slobodno da se pozdravimo za titulom jer ce cigani biti na 3 boda od nas a i dosta narednih utakmica su "zatvorili", a mi cemo upasti u jos vecu krizu....evo jednog komentara sa partizan.net pa vi sami procenite da li je u pitanju dezinformacija ili tuzna istina:
Jedva se nekako smirih posle Slobode. Ne toliko zbog rezultata, ne ni zbog klovna od milion evra, napad na Markovica je stvarno kraj borbe...
Elem, pricam juce sa jednim pripadnikom komsijske navijacke grupe, deljem ga redovno, mada mu odajem priznanje, jer za razliku od mene koji Partizan gleda 5 puta godisnje, on njih gleda svuda... U sred price, pita me on (nakon sto sam mu plasticno objasnio zasto je za nas veliki poraz kada je napadnut igrac), sta mislim ko ce biti prvak. Rekoh mu, dovoljno smo jaci od vas i bez trenera i sa govnima u upravi. Nasmeja se bolid i kaze, jbg brate, po mojim informacijama sa severa, prvak je cz. Citiram: ne znam kako cemo to da izvedemo, ali neke od nasih vodja otvoreno pricaju da je stvar gotova. Moj odgovor: mars u PM!
Последње учитавање од srbinho дана 22 Мар 2012, 13:56, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8Jv0B8qs ... r_embedded[/youtube]

najsrecniji momenat juce, dace bog da se vrate stari dani juga... :fanman:
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

znas kako ide pesma "PUSTI TE PRAZNE PRICE I SAMO KOLJI!" Mogu oni medjusobno da pricaju i da ce biti prvaci evrope i da im je to zavrseno, MI SE PITAMO! Dok je tako ja verujem u Vukica, Markovica, Diarru, Ilica, Stojkovica, Aksentijevica i Tomica! To su igraci koje trenutno cenim u Partizanu ostali kupi prnje i MRSH! Neko rece Vukic i Ilic da se penzionisu, a ja kazem da nisu njih dvojica imali bi jedno 10 boda manje od cigana! Jednostavno iskustvo! E sad sto je ovaj zidov retard to je drugo jer ne zna da oni ne mogu da igraju 90 minuta nego po 55-65 i to je to! Ali nisu zasluzili da ih pljujemo TO SU NASE LEGENDE!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Ti da si gledao utakmicu ne bi krivio Granta.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Lucifer
Assistant Manager

Порука од Lucifer »

Brate legende ili ne, ono mora da se rokne u gol. Zato i u Evropi ispadao od nekih dunstera, sto nam vecito treba po 10 sansi da damo jedan gol, a sa druge strane primamo bukvalno svaku polu sansu.
srbinho

Порука од srbinho »

I meni se cini da napadamo Granta i vise nego sto treba....jeste on JEDINI krivac za ona prva dva remija kad je protiv Slobode stavio jednog "napadaca" - Markovica svi smo pomislili da se Avram pozdravio sa zdravim razumom medjutim....utakmica protiv Jagodine pa i ova protiv cigana pokazuje da polako ulazi u stos i da se navikava na filozofiju nase lige...u zadnje dve utakmice smo odigrali odlicno.....ne samo sto smo kontrolisali utakmicu i time imali veci posed lopte nego smo stvorili NEVEROVATNE sanse....ali smo ih sve propustili.....i onda nije ni Grant krvi sto Rnic i Ilic pa i Ivanov driblaju ispred kaznenog prostora (ako im je dao instrukcije da driblaju tu onda jeste kriv Grant mada ne verujem da je to uradio) i sto prakticno NASE greske omogucavaju zvezdi da nas pobedi....nije problem u taktici iako se svi slazemo da je Stanpjeva taktika protiv zveezde daleko orisnija...problem je u glavama igraca....pali su pod pritiskom i SVA SRECA sto je ovo bio kup, a ne prvenstvo...igraci moraju da izvuku iz sebe maksimalno SAMOPOUZDANJE I ODLUCNOST jer je to kljuc....dakle moraju da budu odlucni pri sutu, pasu, driblingu i pri svakom segmentu igre ne bi li on bio uspesan....Grantov rukopis se polako ocrtava i to ipak izgleda na nesto dobro medjutim Grant izgleda ne ume psihicki da pripremi ekipu bas dobro.....po sutevima Diare i Ilica se videlo da su se bukvalno plasili sanse i da su imali strah u nogama sto se kaze....mogu da vam garantujem da Diarra ima bolju tehniku i suta i kontrole lopte od Inzagija ali Inzagi je extremno odlucan i psihicki stabilan i dace gol kako god da sutne jer nema taj strah u nogama.....
Sad imamo tri gostovanja i samo jednom igramo kod kuce i to sa Vojvodinom...kad bi pregrmeli ovaj period sa pobedama mislim da bi titula 99% bila nasa...jedino mozemo da se nadamo da ce igraci izaci psihicki jos jaci posle svega ovoga i da ce krenuti u seriju pobeda....
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”