FK Partizan [2013/14]
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
A kad ovi sa juga pucaju to ti nije bolesno???Nije ti bolesno da jedan od vodja izadje na atletsku stazu i pocne da gura decka od 18god(a da zaboravio sam,kako kaze mutavi to je neko sa istoka preskocio),koji tu opste nije kriv,a dok tatine sinove ne sme ni da pogleda...Nije ti bolesno sto njih 50% dodje na jug samo da izbleji bzv???markohn22 пише:batalite se cigana bre, svoja posla... nego ovo je haos sta se kod nas radi, bio sam juce na karaburmi na jugu gdje je bar 80% ljudi neutralno, ovi sa istoka su nas gadjali kamenjem, otprilike velicine sake i zamalo u glavu da dobih jedan, bolesnici retardirani
Realno neka i popijemo kaznu sami su krivi,umesto da dodju na trening ili posle utakmice udju u bus da odrze govor,oni glume neke heroje...
-
srbinho
Ciganska drzava...i sta god oni pricali oni su drzavni klub i uvek ce biti tj. dokle god imaju vecinu navijaca na ovim prostorima...i to je to...
Setite se samo sta se desilo posle derbija na jesen...ministar policije ih je cak pohvalio za navijanje !!?? Sve se radi da cigani osvoje titulu ali bukvalno sve i dozvoljeno i nedozvoljeno i ko god tvrdi suprotno nije zdrav u glavi niti je obavesten....
Ako ove godine osvojimo titulu to cu proslaviti kao da smo LS osvojili....ma bas me briga i da svaki derbi izgubimo pa i kup ma bas me briga i da svaku utakmicu dobijemo 1-0 uz nepostojeci penal samo zelim da uzmemo titulu i da na leto ocistimo klub od pacova i krenemo jos jace u dominaciju...
Setite se samo sta se desilo posle derbija na jesen...ministar policije ih je cak pohvalio za navijanje !!?? Sve se radi da cigani osvoje titulu ali bukvalno sve i dozvoljeno i nedozvoljeno i ko god tvrdi suprotno nije zdrav u glavi niti je obavesten....
Ako ove godine osvojimo titulu to cu proslaviti kao da smo LS osvojili....ma bas me briga i da svaki derbi izgubimo pa i kup ma bas me briga i da svaku utakmicu dobijemo 1-0 uz nepostojeci penal samo zelim da uzmemo titulu i da na leto ocistimo klub od pacova i krenemo jos jace u dominaciju...
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je na današnjoj sednici donela odluku da kazni Partizan.....
Prvobitni plan je bio da se klubovi kazne sa po dva ili tri meča, međutim, na kraju je donesena odluka da to bude jedna utakmica.
Fala vam cigansture samo za Jagodinu! Ako pregrmimo titula ne menja vlasnika!
Partizan, Rad i Novi Pazar 1 utakmica bez publike
I bravo Srbinho to je sustina! Mora da se do derbija ostane na minimum +3! Ako ih dobijemo ili bude nereseno gotovo je pasce i nece nas stici! Ali moramo igracima da pomognemo oni su u down-u nista ima ne ide! Nema vise one podrske jedni drugima svi gledaju da se prodaju na leto, svi beze sa broda koji tone! Zato moramo da ih podrzimo! Kup zabatalite cigani ce dobiti penal u prvom poluvremenu derbija na marakani i posle sta bude bude! Ali nece nas pustiti da opet prodjemo kao jesenas! Jednostavno nemamo ledja! SVE JE NAMESTENO! IDU IZBORI!!!
Prvobitni plan je bio da se klubovi kazne sa po dva ili tri meča, međutim, na kraju je donesena odluka da to bude jedna utakmica.
Fala vam cigansture samo za Jagodinu! Ako pregrmimo titula ne menja vlasnika!
Partizan, Rad i Novi Pazar 1 utakmica bez publike
I bravo Srbinho to je sustina! Mora da se do derbija ostane na minimum +3! Ako ih dobijemo ili bude nereseno gotovo je pasce i nece nas stici! Ali moramo igracima da pomognemo oni su u down-u nista ima ne ide! Nema vise one podrske jedni drugima svi gledaju da se prodaju na leto, svi beze sa broda koji tone! Zato moramo da ih podrzimo! Kup zabatalite cigani ce dobiti penal u prvom poluvremenu derbija na marakani i posle sta bude bude! Ali nece nas pustiti da opet prodjemo kao jesenas! Jednostavno nemamo ledja! SVE JE NAMESTENO! IDU IZBORI!!!
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 15 Мар 2012, 15:05, учитано 2 пута укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
-
srbinho
Sto se tice igraca jedino sto je bilo pozitivno protiv OFK-e i sto daje nadu za bolji nastavak je borbenost i agresivnost....iako ni to nije bilo na nekom visokom nivou igraci su ipak izasli sa zeljom da se bore i motivisani su a to me onako malo raduje....cak je i retardirani Miljkovic u par navrata bio veoma agresivan i vrsio vrlo dobar pritisak na igrace OFK-e....
Miljkovic i Babovic dva ubedljivo najgora igraca juce ali i inace su uvek najgori.....Babovic vuce loptu do besvesti, nema ideju i veoma je ogranicen....Miljkovic je pravio sou...covek ne zna da ide...trci sa dlanovima okrenutim ka napred kao da gura nesto....kad ga gledam ne znam dal da se smejem ili da placem....95% njegovih lopti ide unazad ka stoperima ili Stojkovicu...uzas...i direktan je krivac za prvi gol...
Utakmicu naravno nikad ne bi dobili da nismo iz prekida imali srece ali i malo znanja jer igra nam je totalno nepovezana i niko nema ideju niti cilj niti predstavu o tome sta treba da radi...taktika je: svi za nikog jedan za nijednog...retardirani Grant...nisu mu ovo igraci Chelsija pa da ih pusta da sami prave taktiku....
PS Nadam se da cemo do izbora zadrzati makar prednost od jednog boda, a posle ce politicari da puste cigane niz vodu i adio mare !
Miljkovic i Babovic dva ubedljivo najgora igraca juce ali i inace su uvek najgori.....Babovic vuce loptu do besvesti, nema ideju i veoma je ogranicen....Miljkovic je pravio sou...covek ne zna da ide...trci sa dlanovima okrenutim ka napred kao da gura nesto....kad ga gledam ne znam dal da se smejem ili da placem....95% njegovih lopti ide unazad ka stoperima ili Stojkovicu...uzas...i direktan je krivac za prvi gol...
Utakmicu naravno nikad ne bi dobili da nismo iz prekida imali srece ali i malo znanja jer igra nam je totalno nepovezana i niko nema ideju niti cilj niti predstavu o tome sta treba da radi...taktika je: svi za nikog jedan za nijednog...retardirani Grant...nisu mu ovo igraci Chelsija pa da ih pusta da sami prave taktiku....
PS Nadam se da cemo do izbora zadrzati makar prednost od jednog boda, a posle ce politicari da puste cigane niz vodu i adio mare !
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
E sad zasto suspenzija! Pa pogledajte nas raspored! Posle jagodine tek 04.04 igramo na JNA! Splasnuce one prozivke UPRAVA NAPOLJE! Pazite raspored DRZ KOZU NA SILJAK!!
17.3.Jagodina (H)
21.3.C.Zvezda(Kup) (A)
24.3.Hajduk (A)
31.3.Rad (A)
4.4.Vojvodina (H)
7.4.Spartak ZV (A)
11.4.C.zvezda(Kup) (H)
I sad neko ce da kaze nije izrezirano! Mutavi je miran do Vose, ako prospemo jos neki bod, navijaci ce se okrenuti ka "jagnjetu" Avramu jer on prosipa bodove a ne MUTAVI, onda ce sa juga krenuti Grante odlazi i bla bla a mutavko trlja ruke i smeje se! KAKVI SMO MI RETARDI TO NEMA NA SVETU!!!
17.3.Jagodina (H)
21.3.C.Zvezda(Kup) (A)
24.3.Hajduk (A)
31.3.Rad (A)
4.4.Vojvodina (H)
7.4.Spartak ZV (A)
11.4.C.zvezda(Kup) (H)
I sad neko ce da kaze nije izrezirano! Mutavi je miran do Vose, ako prospemo jos neki bod, navijaci ce se okrenuti ka "jagnjetu" Avramu jer on prosipa bodove a ne MUTAVI, onda ce sa juga krenuti Grante odlazi i bla bla a mutavko trlja ruke i smeje se! KAKVI SMO MI RETARDI TO NEMA NA SVETU!!!
-
srbinho
Da popizdis...totalna nemoc...pricao sam ovde a pricam i opet i pricacu stalno! Dok se govna iz uprave ne osete zivotno ugrozeni ima da nam ruse klub....mi smo najprokletiji navijaci na svetu....dal zbog boje ili zbog imena nznm jbm li ga ali ima tu nesto sto nije sa ovog sveta....cak i ovakvom trenutku nismo slozni....
Nemam nikakve sanse da osvojimo svaki bod u tim mecevima koji slede...nema nikakve sanse....ako ovu namestaljku i ovaj pritisak prezivimo sledece godine osvajamo LS...jbs mi sve...ovo je stvarno najveci ali apsolutno najveci test za igrace...da li imaju muda i karakter ili su u pravu dezurni kriticari srpskog fudbala kad kazu da su pickice i manekeni....
Nemam nikakve sanse da osvojimo svaki bod u tim mecevima koji slede...nema nikakve sanse....ako ovu namestaljku i ovaj pritisak prezivimo sledece godine osvajamo LS...jbs mi sve...ovo je stvarno najveci ali apsolutno najveci test za igrace...da li imaju muda i karakter ili su u pravu dezurni kriticari srpskog fudbala kad kazu da su pickice i manekeni....
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
vidi nesto, ja sam neutralan jer je to sve ista mafija, idem na jug da navijam za klub koji volim, oni ove sezone nisu jedno sranje napravili na nekoj utakmici do ovog sad uletanja na atletsku stazu, a ovi zabranjeni kada god dodju traze sranje, u tome je razlika, boli mene k***c i za jedne i druge, gade mi se svi redom, ali nek idu bre u 3 lijepe pa nek se klepaju do sutra, tebi je izgleda normalno da zaspu kamenjem nas neutralne na sred utakmice?? koja je njihova poenta sto svaki mec dolaze, parkiraju se pored juga i otpjevaju mozda par pjesama za partizan, ostatak meca pjevaju protiv alcz-a, fora je sto njih boli k***c za partizan isto kao i ove, jedini cilj im je sipka i sve sto ona nosi...boske1990 пише:A kad ovi sa juga pucaju to ti nije bolesno???Nije ti bolesno da jedan od vodja izadje na atletsku stazu i pocne da gura decka od 18god(a da zaboravio sam,kako kaze mutavi to je neko sa istoka preskocio),koji tu opste nije kriv,a dok tatine sinove ne sme ni da pogleda...Nije ti bolesno sto njih 50% dodje na jug samo da izbleji bzv???
Realno neka i popijemo kaznu sami su krivi,umesto da dodju na trening ili posle utakmice udju u bus da odrze govor,oni glume neke heroje...
И душа и тело, све је црно бело...
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
dzabe im sto ne igramo na JNA kad se ne micemo iz Beograda sem 1 mec do Kule...Alexandar_81 пише:E sad zasto suspenzija! Pa pogledajte nas raspored! Posle jagodine tek 04.04 igramo na JNA! Splasnuce one prozivke UPRAVA NAPOLJE! Pazite raspored DRZ KOZU NA SILJAK!!
И душа и тело, све је црно бело...
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
markohn22, burazeru sve si ti u pravu i meni su zabranjeni sranje, to je isto sranje ko alcz brate samo gledaju da se dokopaju sipke boli ih penis za pfc! Nama treba motka i to ona gomnjiva! Ne radi se ovde o navijacima MAFIJA umesala prste i umesto da probamo da se drzimo zajedno jedni u klin drugi u plocu! NIJE INTERES DA PARTIZAN BUDE PRVI!!! TO JE KLJUC!!!
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
U pravu si hoce sipku ali da promene tribinu,ne da imaju korist od toga...Sve inovacije koje su pisali na njihovom forumu da bi promenili ovi su posle na tribini uradili,trazili su da se skuplaju pare za nesalomive,da ima vise zastava,koreografija za nesalomive...Dolazili su na zenski basket,nekad u Pionir,pratili odbojku,kosarkasice po Evropi,ove druge nikad nisam video da posecuju takve manifestacije...Pre dok je bio sukog jf i g1970 isto je tako dolazilo da na*ebu neutralni...markohn22 пише:vidi nesto, ja sam neutralan jer je to sve ista mafija, idem na jug da navijam za klub koji volim, oni ove sezone nisu jedno sranje napravili na nekoj utakmici do ovog sad uletanja na atletsku stazu, a ovi zabranjeni kada god dodju traze sranje, u tome je razlika, boli mene k***c i za jedne i druge, gade mi se svi redom, ali nek idu bre u 3 lijepe pa nek se klepaju do sutra, tebi je izgleda normalno da zaspu kamenjem nas neutralne na sred utakmice?? koja je njihova poenta sto svaki mec dolaze, parkiraju se pored juga i otpjevaju mozda par pjesama za partizan, ostatak meca pjevaju protiv alcz-a, fora je sto njih boli k***c za partizan isto kao i ove, jedini cilj im je sipka i sve sto ona nosi...boske1990 пише:A kad ovi sa juga pucaju to ti nije bolesno???Nije ti bolesno da jedan od vodja izadje na atletsku stazu i pocne da gura decka od 18god(a da zaboravio sam,kako kaze mutavi to je neko sa istoka preskocio),koji tu opste nije kriv,a dok tatine sinove ne sme ni da pogleda...Nije ti bolesno sto njih 50% dodje na jug samo da izbleji bzv???
P.S. Pristupacna cena karti...
Последње учитавање од fanst[E] дана 15 Мар 2012, 17:26, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- Alexandar_81