KK Partizan [2013/14]
Код: Изаберите све
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:367515-Partizan-vec-u-Evroligi-Uniksu-A-licenca“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

Jeste da se mesam tamo gde mi nije mesto,ali meni sama te evroliga nije jasno(izuzev takmicarskog znacaja naravno).Ona je kao najjace evropsko takmicenje totalno neprofitabilna.Ispada da sto dalje odete u takmicenju,to imate sve vece gubitke i troskove(putovanja,hoteli).Znam da sam dolazak na F4 donosi oko 200K€,sto je toliko bedno da nemam reci.Pa u LS u fudbalu ako izgubite dobijate malo manji novac.Poredjenje radi za F4 ti treba jedno 20-tak utakmica a bar polovinu morate da dobijete.A nije ni cudo sto vi nedobijate licencu,kad Srbija nema nijednog uticajnijeg covega u bordu EL koji ce da lobira za vas.Jeste Danilovic sad bio u tamo,ali mi se cini da je izgubio to mesto,posle poraza od Armanija,a i verujem da se nije mnogo pitao.O eurokupu ne treba trositi reci,to takmicenje je tek besmisleno,kad ucestvuju ekipe iz Holandije,Ceske,Ukrajne,po ko zna kakvim zabitima,cije ekipe imaju po 7-8 amera,dok se ostali mole da ne dobiju loptu..Kad je malo para u obrtu normalno je da ce prihvatiti onoga ko im vise nudi..
Последње учитавање од Stefan дана 23 Феб 2012, 20:49, учитано 1 пут укупно.
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
- Status: Није на вези
Jebiga,mi smo mala Srbija i neko nas zato od tih Evropskih govana ne jebe ni 3 %,i nema veze sto si dosao ovde Stefane,komentar ti je na mestu i upravu si skroz,u Evroligi je oduvek bilo ko ima para igrace,pa meni je doslo da polupam televizor pre par godina kada je Partizan igrao sa tada Tau Ceramicom(danas Caha Laboral) gde su nas tamo 2 puta dobili samo zbog sudija,a kad su dosli u beograd izduvali ga 20 razlike,ma ja pocinjem da verujem da se gubi sport i sportski duh,mozda malo bezim od teme,ali kad gledam NBA imam osecaj da je sve to iscenirano,za par godina,a i vec sad u velikoj meri jeste,sve ce se placati,i ko bude imao najvise para pobedjivace,ali ko ih jebe mi cemo ostati uz Partizan 
U potpunosti si u pravu da je neprofitabilno. Ali za nas navijace bi dobijanje A licence bilo odlicno, jer bi pored Partizana jos jedan tim ucestvovao u kvalifikacijama za Evroligu. Sramota je da zemlja kosarke, kakva je Srbija ima samo jednog predstavnika, dok Francuska ili Litvanija imaju vise. Nije sad da oni nisu zasluzili, ali zasluzili smo i mi. Cak je i Hrvatska imala dva predstavnika. Garantujem da bi Zvezda ili Radnicki mogli u Evropi da ostvare minimum 4 pobede, a i samim tim i liga bi nam bila jaca.Stefan пише:Jeste da se mesam tamo gde mi nije mesto,ali meni sama te evroliga nije jasno(izuzev takmicarskog znacaja naravno).Ona je kao najjace evropsko takmicenje totalno neprofitabilna.Ispada da sto dalje odete u takmicenju,to imate sve vece gubitke i troskove(putovanja,hoteli).Znam da sam dolazak na F4 donosi oko 200K€,sto je toliko bedno da nemam reci.Pa u LS u fudbalu ako izgubite dobijate malo manji novac.Poredjenje radi za F4 ti treba jedno 20-tak utakmica a bar polovinu morate da dobijete.A nije ni cudo sto vi nedobijate licencu,kad Srbija nema nijednog uticajnijeg covega u bordu EL koji ce da lobira za vas.Jeste Danilovic sad bio u tamo,ali mi se cini da je izgubio to mesto,posle poraza od Armanija,a i verujem da se nije mnogo pitao.O eurokupu ne treba trositi reci,to takmicenje je tek besmisleno,kad ucestvuju ekipe iz Holandije,Ceske,Ukrajne,po ko zna kakvim zabitima,cije ekipe imaju po 7-8 amera,dok se ostali mole da ne dobiju loptu..Kad je malo para u obrtu normalno je da ce prihvatiti onoga ko im vise nudi..
Razumem ja to sve da za to treba para, ali glupo je ne nadati se.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

-
Lucifer
- Assistant Manager
- Поруке: 878
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
- Место: Kruševac
- Formacija: 4-1-2-3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Covek ima ugovor na 1,5 godinu .. Tako da nista od toga. Informisite se malo.Tik'al пише:Vec ga vidim u Makabiju sledece godine
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
-
Lucifer
- Assistant Manager
- Поруке: 878
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
- Место: Kruševac
- Formacija: 4-1-2-3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Ja bre cuo na 1,5 sezonu (tj. do kraja ove i jos jednu), pa sta ce nam do kraja sezone. Ovu domacu ligu i kup moz da osvojimo i bez njega 
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.