Vase patike...
- HoffenheimFan
- Assistant Manager
- Поруке: 793
- Придружен: 27 Мај 2011, 21:47
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Brate, de si uzeo ovo i koliko si dao za njih, meni bas ovakve trebaju! Ove što sam furao uz sako i košulje mi se izlizao đon na peti.salel пише:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
Zavisi sta volis. Sad je neka fora sa onim plicim patikama, mada ja licno volim kada su dublje.Sinisa Pro1 пише:Gledam ovih dana da kubim nove tike za kosarku...sta preporucujete,nisam pratio skoro te trendove
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Ma video sam to ne svidaju mi se te plice,a i ne svidjaju mi se skoro ni jedne od ovih adidasovih novih,imas osecaj da ce da se raspadne onaj djon,verovatno cu uzeti neke klasicne nike plavo-bele ili crveno-bele da se slazu uz dres,mada koliko sam gledao ovih dana izasao je adirose 2.5,pa ce ovi stariji modeli da pojeftine,ortak mi rekao da kad je isao da kupuje video adirose 1 za 6-7 hiljada sto i nije skupo

ili cu neke klasicne nike posto su ove nove lebron 9 i kobe 7 odvratne

ili cu neke klasicne nike posto su ove nove lebron 9 i kobe 7 odvratne
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Ja kada nadjem patiku koja mi se dopadne bas bas nosim i broj ipo manje,dva vec ne mogu 

Последње учитавање од Tik'al дана 12 Мар 2012, 13:22, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…