Footballidentity
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
- Status: Није на вези
Zasto me niko nije upozorio da utakmice traju po sat vremena i jace? 
Odigrao prvi mec... igrao svih 90 minuta izgubili smo 3-0 od lidera na tabeli, pipnuo sam 1 loptu i poslao je protivnickom igracu...
5.5 rating... fantastican pocetak... 
Odigrao prvi mec... igrao svih 90 minuta izgubili smo 3-0 od lidera na tabeli, pipnuo sam 1 loptu i poslao je protivnickom igracu...
Последње учитавање од Androsito дана 29 Нов 2011, 19:42, учитано 1 пут укупно.
-
Sta Te Briga
- Newgen
- Поруке: 1
- Придружен: 28 Нов 2010, 20:59
- Место: Sta Te Briga
I ja igram ovu igricu
Mnogo je zanimljiva, pa ako neko želi može slobodno da se registruje. Ali prvo, imam jednu ideju.
Da sastavimo tim, mi sa ovog foruma. Za ime tima možemo da se dogovorimo, npr. Football Manager Serbia ili SerbiaFM. A za sve ovo nam treba 10 igrača(ja sam 11ti
a naravno, može i više igrača) i jedan menadžer, imam druga koji takođe igra i on nam može biti asistent menadžera. U našoj drugoj ligi se utakmice igraju ponedeljkom i četvrtkom od 21.15 do 22.20.
Sve o igri imate na prethodnoj strani. Nećete se smoriti igrajući ovo, verujte mi!
Ajde pa ako je neko zainteresovan neka napiše ovde, pa da se dogovorimo ko će šta da igra kada skupimo 10ak igrača
Pozdrav svima.
Da sastavimo tim, mi sa ovog foruma. Za ime tima možemo da se dogovorimo, npr. Football Manager Serbia ili SerbiaFM. A za sve ovo nam treba 10 igrača(ja sam 11ti
Sve o igri imate na prethodnoj strani. Nećete se smoriti igrajući ovo, verujte mi!
Ajde pa ako je neko zainteresovan neka napiše ovde, pa da se dogovorimo ko će šta da igra kada skupimo 10ak igrača
Pozdrav svima.
-
УлтраСрбија
- Youth Team Coach
- Поруке: 179
- Придружен: 06 Мај 2011, 15:00
- Место: Београд