Premier League 15/16
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
- Status: Није на вези
- C.RONALDO7
- Manager
- C.RONALDO7
- Manager
Suarez je sramota Liverpula, jeste dobar igrac ali je kurtoncina od coveka, a Evra je pokazao svoju velicinu pruzivsi mu ruku. Ali ok, pravda je danas zadovoljena-MiX- пише:Slika
- C.RONALDO7
- Manager
- Bard
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 3355
- Придружен: 25 Окт 2010, 15:15
- Место: Beograd
- Steam: bard_whtid
- Been thanked: 5 times
Za Ria ok, stoji iza klupskog ortaka. Ali zasto da se rukuje sa covekom zbog koga 2 meseca nije igrao bez ikakvog dokaza?? Ni ja mu ne bih dao ruku, Evra je kao covek gnjida. A sa druge strane, niko nije pricao o tome kako se Anton nije rukovao sa Terijem, iako postoji snimak da ga je ovaj opsovao.
Suarez FTW!
Suarez FTW!
We will remember
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
Until the skies will fall
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
Until the skies will fall
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
Bárðr пише:Evra je kao covek gnjida.
Pitanje za vas koji omalovazavate SUAREZA, sta mislite o gestu evre na kraju meca? Malo mu je bilo sto je Suarez kaznjen 8 meceva, pa ga sad jos provocira!
Последње учитавање од -MiX- дана 12 Феб 2012, 00:55, учитано 2 пута укупно.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

Toliko o tome koliki je evra covek. Morao je i ovo da iscenira pa da Suarez opet bude "rasista".
EDIT: bolji ugao

Последње учитавање од -MiX- дана 12 Феб 2012, 01:30, учитано 1 пут укупно.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- C.RONALDO7
- Manager
Код: Изаберите све
http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/izvinio-se-suarez-67619.html- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Evra je jedna picketina obicna a uz to i seljak.
Ja nikada ne bih pruzio ruku nekoj devojcici koja se npr zakaci samnom negde (u gradu npr) pobijemo se, on dobije batine i onda me druka muriji.Mene uhapse na 8 meseci i kad izadjem ja mu pruzim ruku jos?? Ma jel stvarno...dakle smesna stvar totalno.
Konkretan slucaj : Ista situacija , zakacim se sa nekom osobom romske nacionalnosti i u svoj frci i zbrci odbrusim u afektu ''sta je P**** cig****''. U toj recenici ja ne vredjam njegovu boju koze,niti nacionalnost , vec direktno njega. Zasto? Pa zato sto sam iznerviran i zato sto u afektu koristim neke recenice koje inace ne bih...ali to nikako ne znaci da sam rasista. E to je i kod Suareza fora, samo je ovaj smrad pickica pa nije hteo da kaze kako je bilo nego je zaplakao ko dete za sisu u UEFI!
Da je Suarez rasista, pa zar ne bi reagovali Glen Jonson i ostali tamnoputi igraci iz Liverpula jos odavno??? Glupost.
Mnogo sam se skenjao sto se izvinio Evri, smradu koji je rasturio i reku Francuske, jedan naduvenko obican koji je obican sminker i glumac a ustvari kita.

Ja nikada ne bih pruzio ruku nekoj devojcici koja se npr zakaci samnom negde (u gradu npr) pobijemo se, on dobije batine i onda me druka muriji.Mene uhapse na 8 meseci i kad izadjem ja mu pruzim ruku jos?? Ma jel stvarno...dakle smesna stvar totalno.
Konkretan slucaj : Ista situacija , zakacim se sa nekom osobom romske nacionalnosti i u svoj frci i zbrci odbrusim u afektu ''sta je P**** cig****''. U toj recenici ja ne vredjam njegovu boju koze,niti nacionalnost , vec direktno njega. Zasto? Pa zato sto sam iznerviran i zato sto u afektu koristim neke recenice koje inace ne bih...ali to nikako ne znaci da sam rasista. E to je i kod Suareza fora, samo je ovaj smrad pickica pa nije hteo da kaze kako je bilo nego je zaplakao ko dete za sisu u UEFI!
Da je Suarez rasista, pa zar ne bi reagovali Glen Jonson i ostali tamnoputi igraci iz Liverpula jos odavno??? Glupost.
Mnogo sam se skenjao sto se izvinio Evri, smradu koji je rasturio i reku Francuske, jedan naduvenko obican koji je obican sminker i glumac a ustvari kita.
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Orthodox пише:Evra je jedna picketina obicna a uz to i seljak.
- Becar
- First Team Coach
- Поруке: 489
- Придружен: 06 Феб 2012, 16:00
- Место: Belgrade
Vi se prepucavate ovde,a njih dvojca ce na marketinskom planu zaraditi milione na kraju sezone.Dobro ajde ne bih sada otkrivao kako to izgleda u jet set svetu ali ko to zna,dobro zna kako izgleda 
Uzgred uvek sam protiv vredjanja.
Ali zasto John Terry nije kaznjen za napad na Les-a Ferdinanda?
Ko stoji iza njega?
Suarez je svoju kaznu odradio,zasto Terry nije?
Uzgred uvek sam protiv vredjanja.
Ali zasto John Terry nije kaznjen za napad na Les-a Ferdinanda?
Ko stoji iza njega?
Suarez je svoju kaznu odradio,zasto Terry nije?
Scouser