KK Partizan [2013/14]
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
- Status: Није на вези
Treba nam komplet novi bekovski par,prvo plej koji ima iskustva u Evropi,jos bolje u EL,mora da bude brz i prodoran,a treba nam i novi bek suter,imamo 6-7 igraca koji sutiraju trojke solidno,ali treba nam igrac koji je pravi strelac,koji ima odlican procenat suta za 3,to je no sto nam fali predhodne 2 sezone!
- sasabab
- First Team Coach
- Поруке: 299
- Придружен: 13 Нов 2010, 15:43
- Место: Beograd
Meni se taj Perkins nikada nije svidjao, klasican indijanac i divljak, nije mi jasno zasto su ga drzali u Makabiju. Mozda je razlog to sto Makabi forsira neki stil nalik na NBA sa dosta Amerikanaca u timu, ali sumnjam da bi se kod vas uklopio jer vi forsirate totalno drugaciju kosarku.
Kada je Partizan u pitanju nije mi jasno cime je Milosavljevic zasluzio toliki kredit i slobodu u igri i dok je sa Raduljicom obrnuta situacija?! Raduljica ima malo problema sa glavom, motivacijom i padom samopouzdanja ali je dobar igrac. Pre svega u napadu, dosta je raznovrstan, imao je i dobar sut sa poludistance ali od kako je u Partizanu iz takve pozicije ne sme ni da pogleda na kos. Iako u poslednje vree igra dosta bolje opet mu sleduje klupa posle prve greske...
Kada je Partizan u pitanju nije mi jasno cime je Milosavljevic zasluzio toliki kredit i slobodu u igri i dok je sa Raduljicom obrnuta situacija?! Raduljica ima malo problema sa glavom, motivacijom i padom samopouzdanja ali je dobar igrac. Pre svega u napadu, dosta je raznovrstan, imao je i dobar sut sa poludistance ali od kako je u Partizanu iz takve pozicije ne sme ni da pogleda na kos. Iako u poslednje vree igra dosta bolje opet mu sleduje klupa posle prve greske...
Od rodjenja mog, nije pros'o bez imena tvog
Ni dan ni godina, Zvezdo crvena...
Ni dan ni godina, Zvezdo crvena...
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Код: Изаберите све
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:363053-Dzejms-sve-blizi-Humskoj-
Lucifer
- Assistant Manager
- Поруке: 878
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
- Место: Kruševac
- Formacija: 4-1-2-3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Za prvu utakmicu odlicno, videcemo ga jos .. Za sad super konacno crnac da igra malo i odbranu .. Po stilu igre me dosta podseca na Omara Kuka ..
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
- Becar
- First Team Coach
- Поруке: 489
- Придружен: 06 Феб 2012, 16:00
- Место: Belgrade
Uporedi mi James-a sa na primer Mcalebom ili Low-om?
Nisam gledao,pa zivo me zanima jer vidim da mu statistika dobra bila za prvu utakmicu.
Mislim generalno da ce Partizan sada znatno bolje igrati.Pera je mator i za njega je gotovo,a i dosta je bilo.Neki mogu da sanjaju toliko trofeja.Ni za 100 godina nece ih osvojiti.
Nisam gledao,pa zivo me zanima jer vidim da mu statistika dobra bila za prvu utakmicu.
Mislim generalno da ce Partizan sada znatno bolje igrati.Pera je mator i za njega je gotovo,a i dosta je bilo.Neki mogu da sanjaju toliko trofeja.Ni za 100 godina nece ih osvojiti.
Scouser