Premier League 15/16
Ne mozemo kriviti njega za sve. On stavise igra odlicno poslednjih par utakmica. Konkretno, problem nam je juce bio to sto Keli jos ne zna da uputi centarsut, Kujt je takodje tu slab, dok je Belamija potpuno zatvorio onaj Voker, a Dzonson je igrao levog beka iako je desnjak. Kako onda ocekivati da Kerol da gol, a ne dobija kvalitetne lopte.Becar пише:prodao bih Carolla
Najveci promasaj po mom misljenju je Dauning. Covek se plasi da udje u duel. Da je Suarez bio u formi da startuje utakmicu, bila bi to lagana pobeda.
Ja verujem da uprkos svemu mozemo do 4. mesta.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- Becar
- First Team Coach
- Поруке: 489
- Придружен: 06 Феб 2012, 16:00
- Место: Belgrade
- Status: Није на вези
Lucas,Skrtel pa i Spearing treba da ostanu.Sinisa Pro1 пише:Spearing,Lucas,Maxi Rodriguez,Skrtel,Downing i jos neki pacijenti kojima mesto nije u Liverpulu
Nemoj tako.
Uporedi ko je bolji CDM Adam ili Lucas?
Adama po mom misljenju nervira sto mora da igra CDM,jer to on ne voli.A Lucas je za tu poziciju idealan.
Scouser
Lukas je ove sezone bio najbolji na sredini (bio je bot do pre pola godine), a Skrtel i Ager su odlican stopreski par (nikakav problem nemamo u odbrani). Spiring je jos mlad i mnogo je bolji nego prosle sezone. Gresis u vezi njih da treba da odu.Sinisa Pro1 пише:Spearing,Lucas,Maxi Rodriguez,Skrtel,Downing i jos neki pacijenti kojima mesto nije u Liverpulu
Jeste imao jedan, ali on kada centrira ne gadja nikog, vec napuca loptu. Mislim da je odlican defanzivni bek i da ostavlja srce na teren, ali slabo igra u fazi napada.Becar пише:Kelly imao dobar centarsut juce cini mi se u drugom delu :cofeeman:
Последње учитавање од -MiX- дана 07 Феб 2012, 19:48, учитано 1 пут укупно.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- Becar
- First Team Coach
- Поруке: 489
- Придружен: 06 Феб 2012, 16:00
- Место: Belgrade
- Status: Није на вези
Tema mozda nema veze sa FM ali od ove sezone krenucu sa podmladjivanjem cele ekipe i da probam da igram sa tim klincima.Pre svega mislim na :
Kelija,Robinsona,Flanagana,Spiringa,Wilsona,Susa,Sterlinga,Kodija,Wisdoma,Eklestona i te klince iz juniorskog pogona.Bice to mozda borba za opstanak ali kidace u naredne 2,3 godine sigurno
Kelija,Robinsona,Flanagana,Spiringa,Wilsona,Susa,Sterlinga,Kodija,Wisdoma,Eklestona i te klince iz juniorskog pogona.Bice to mozda borba za opstanak ali kidace u naredne 2,3 godine sigurno
Scouser
Код: Изаберите све
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/209893/Suarez-nece-da-se-izvini-Evri
― Michael Jordan

― Michael Jordan

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY[/youtube]Becar пише:Ahahahaha Mix rasisto.Hoces ban od 8 nedelja?
― Michael Jordan

― Michael Jordan