FK Crvena zvezda [2013/14]
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
- Status: Није на вези
istina je za milunovica..
Код: Изаберите све
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/315-luka-milunovic-novi-igrac-zvezde.html
Последње учитавање од Velja93 дана 01 Феб 2012, 09:01, учитано 1 пут укупно.
Um caruje, snaga dobro dodje.
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
http://crvenazvezdafk.blogspot.com/2012/02/blog-post_8993.html?spref=fb- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
Милуновић на Маракани
Како се незванично може сазнати, последње појачање ФК Црвена звезда требао би да буде талентовани 19-годишњак Лука Милуновић (179 цм, 73 кг).
Реч је о офанзивном везном фудбалеру (али и полушпицу) који је до прошлог лета носио дрес ОФК Београда, да би јесен провео у Белгији, у Зуте Варегему.
Од стране наших извора посебно је наглашено да је породица младог Милуновића Звездашка, отац и стриц младог играча су велики навијачи нашег клуба, а обзиром да је реч о великом таленту наше спортско руководство се није двоумило када се сазнало да је Лука слободан играч.
Млади фудбалер се истиче пре свега сјајном техником и одличним разумевањем игре, а његова поливалентност много ће значити шефу струке Роберту Просинечком, који цени управо такве играче који могу да покрију неколико позиција у тиму.
Талентовани везиста је одиграо 13 утакмица за Варегем током јесени и убележио једну асистенцију, а наступио је и четири пута за младу репрезентацију Србије.
Допуна текста:
Потврда ове информације стигла је и од генералног секретара клуба, Ђорђа Стефановића:
„Близу смо договора са Милуновићем. Преговори се приводе крају, за пар сати требало би да све буде познато“, рекао је Стефановић за Спортал.
Реч је о офанзивном везном фудбалеру (али и полушпицу) који је до прошлог лета носио дрес ОФК Београда, да би јесен провео у Белгији, у Зуте Варегему.
Од стране наших извора посебно је наглашено да је породица младог Милуновића Звездашка, отац и стриц младог играча су велики навијачи нашег клуба, а обзиром да је реч о великом таленту наше спортско руководство се није двоумило када се сазнало да је Лука слободан играч.
Млади фудбалер се истиче пре свега сјајном техником и одличним разумевањем игре, а његова поливалентност много ће значити шефу струке Роберту Просинечком, који цени управо такве играче који могу да покрију неколико позиција у тиму.
Талентовани везиста је одиграо 13 утакмица за Варегем током јесени и убележио једну асистенцију, а наступио је и четири пута за младу репрезентацију Србије.
Допуна текста:
Потврда ове информације стигла је и од генералног секретара клуба, Ђорђа Стефановића:
„Близу смо договора са Милуновићем. Преговори се приводе крају, за пар сати требало би да све буде познато“, рекао је Стефановић за Спортал.
Ja mislim da ovo jos nije zvanicno.Barem se nadam da nije.Za ostatak si u pravu,i slazem se sa tvojom konstatacijom.westlife92 пише:Suspendovan Filip Jankovic. Po meni je ovo ok, sta drugo da rade kad njegovi nece da potpisu profi ugovor, i lepo pise u tekstu da sutradan moze da ode za ''DZ'' (neko malo obestecenje) i zasto ga forsirati i ulagati u njega.Nadam se da ce njegovi roditelji promeniti odluku!Код: Изаберите све
http://crvenazvezdafk.blogspot.com/2012/02/blog-post_8993.html?spref=fb
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
DOGOVORENO: Janković potpisuje novi trogodišnji ugovor sa Zvezdom!
Najveći talenat iz Ljutice Bogdana posle puno natezanja produžio saradnju sa crveno-belima
Sve je dogovoreno - najtalentovaniji fudbaler Crvene zvezde Filip Janković ostaće u Ljutice Bogdana i u sredu putuje sa prvotimcima na pripreme u tursku Antaliju! Daroviti tinejdžer je posle dugih i mučnih pregovora dogovorio potpisivanje novog trogodišnjeg ugovora sa crveno-belima, pa će se obavezati na vernost timu sa 'Marakane' do januara 2015.
Jankovićev ugovor je isticao leta 2013, a zbog zatezanja oko potpisivanja novog poslednjih dana je bilo veoma napeto između čelnika crveno-belih i ljudi koji brinu o njegovoj karijeri. Na kraju, pobedila je želja mladog Filipa da ostane u voljenom klubu.
Uskoro opširnije...
(FOTO: MN press)
Najveći talenat iz Ljutice Bogdana posle puno natezanja produžio saradnju sa crveno-belima
Sve je dogovoreno - najtalentovaniji fudbaler Crvene zvezde Filip Janković ostaće u Ljutice Bogdana i u sredu putuje sa prvotimcima na pripreme u tursku Antaliju! Daroviti tinejdžer je posle dugih i mučnih pregovora dogovorio potpisivanje novog trogodišnjeg ugovora sa crveno-belima, pa će se obavezati na vernost timu sa 'Marakane' do januara 2015.
Jankovićev ugovor je isticao leta 2013, a zbog zatezanja oko potpisivanja novog poslednjih dana je bilo veoma napeto između čelnika crveno-belih i ljudi koji brinu o njegovoj karijeri. Na kraju, pobedila je želja mladog Filipa da ostane u voljenom klubu.
Uskoro opširnije...
(FOTO: MN press)
- westlife92
- World Class Manager
...
Popustili roditelji!Stefan пише:Ja mislim da ovo jos nije zvanicno.Barem se nadam da nije.Za ostatak si u pravu,i slazem se sa tvojom konstatacijom.westlife92 пише:Suspendovan Filip Jankovic. Po meni je ovo ok, sta drugo da rade kad njegovi nece da potpisu profi ugovor, i lepo pise u tekstu da sutradan moze da ode za ''DZ'' (neko malo obestecenje) i zasto ga forsirati i ulagati u njega.Nadam se da ce njegovi roditelji promeniti odluku!Код: Изаберите све
http://crvenazvezdafk.blogspot.com/2012/02/blog-post_8993.html?spref=fb
- westlife92
- World Class Manager
....
Dal mu je tolika plata???Stefan пише:Pa i ti bi popustio, da ti dete sa 17 godina ima mesecnu platu 3500€
Re: ....
Ma ja sam se salio.Plata mu je malo manja,ima oko 40.000€ godisnje.Sto je najgore Totenhem je nudio 3M,nasi prihvatili,ali je Filipova majka odbila,nije zelela da ide u London.Tako barem pise na rsbg forumu,a i na mozzartovom sajtu,koji ruku na srce jako malo ima pogresnih informacija,i sve su do sada uboli.Od Makse,Kasalice pa preko Causica i sada Jankovica.Ja verujem da su njegovi roditelji hteli da on ovde bude jos 2-3 godine,taman dok zavrsi gimnaziju,a da posle pali u inostranstvo za malo obestecenje.Ali izgleda da su se debeli i Lukic odrekli malo pecenja,i povecali platuwestlife92 пише:Dal mu je tolika plata???Stefan пише:Pa i ti bi popustio, da ti dete sa 17 godina ima mesecnu platu 3500€pa dobro, ali prvo ne bi napravio ovakvu situaciju da necu da potpisem i ostale gluposti, a sto kaze Bubi ''Кад родитељи гледају да зараде преко 16-годишњег детета што више, па макар му упропастили каријеру...'' da zarade sto vise, a vidim da je Totenhem bio u pitanju, a oni verovatno nisu hteli da daju toliko para za klinca iako je to za njih sica i roditelji koliko sam mogao da shvatim hoce sto pre da odu iz Srbije cim su se toliko napinjali oko ugovora, a kad su videli da nema nista od inostranstva u skorije vreme, onda su sigurno rekli, ajde onda daj sta das!
mozda i nije tako, ovo je samo moje vidjenje
Последње учитавање од Stefan дана 03 Феб 2012, 00:35, учитано 1 пут укупно.
- westlife92
- World Class Manager
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/task=viewaltcast/altcast_code=72590747f1/height=550/width=470Um caruje, snaga dobro dodje.

ali najvaznije da je potpisao i da ce biti u Zvezdi jos 3 godine, ako ga posle 2 godine ovi ne prodaju za neku sumu sa dosta nula, mada sumnjam