andro, cepaj dalje
Pogodite Film!
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
- Status: Није на вези
vampire diaries? ovaj lici na klausa..
a mozda je i boldvin iz devedesetih
posle, nesto sam nervozan
a mozda je i boldvin iz devedesetih
posle, nesto sam nervozan
Последње учитавање од Gagi дана 24 Јан 2012, 16:44, учитано 2 пута укупно.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
No country for old men?
Skoro sam krenuo da gledam sve filmove koji su dobili oskara, ovaj je medju njima.
I moram da dodam, da sam se mnogo razocarao u tu "prestiznu" nagradu kada sam odgledao The Hurt Locker. Hoce Ameri da dokazu da su oni dobri momci, pa napravili film gde se americki vojnik sprijateljuje sa nekim klincem, iz iraka valjda, i tog klinca ubijaju, i on sad kao trci tamo po iraku, trazi ljude koji su ga ubili. Jadno.
Skoro sam krenuo da gledam sve filmove koji su dobili oskara, ovaj je medju njima.
I moram da dodam, da sam se mnogo razocarao u tu "prestiznu" nagradu kada sam odgledao The Hurt Locker. Hoce Ameri da dokazu da su oni dobri momci, pa napravili film gde se americki vojnik sprijateljuje sa nekim klincem, iz iraka valjda, i tog klinca ubijaju, i on sad kao trci tamo po iraku, trazi ljude koji su ga ubili. Jadno.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Nije Death Proof
Ma da nije dobio oskara posmatrao bih ga iz drugog ugla, a ovako, meni je jasna slika.
I bilo je boljih filmova te godine. Ne kazem da je los film, ne kazem ni da je nesto dobar, ali meni je jasna poruka.
Ma da nije dobio oskara posmatrao bih ga iz drugog ugla, a ovako, meni je jasna slika.
I bilo je boljih filmova te godine. Ne kazem da je los film, ne kazem ni da je nesto dobar, ali meni je jasna poruka.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.